Arkadaşlar dün gece sinir krizi geçirip kolumu bu hale getirdim. Salak mısın niye yaptın falan demeyin nedeni bende kalsın. Lütfen acılarımı yargılamayın. Size sorum bu şekilde dolaşsam sorun olur mu? Yoksa kolumu saklamalı mıyım hırka falan giyip?
Ahh be güzel kardeşim psikoloji okudum stajımda senin gibi vu durumda olan bir sürü insan gördüm az çok senin durumunu tahmin edebiliyorum bu durumda olmanı. Jiletle yapmışsın büyük ihtimal onlar geçmez artık biraz daha izi kaybolur ama tamamen geçmez uzun kollu giysiler tercih et en azından bir süre malesef insanlar çok meraklı ve dilin kemiği yok seni üzecek istemeden olsa üzecek sözler söyleyebilirler. Bir psikolojik destek al psikiyatriye git seans olarak dene psikolog sana ilaç yazar sadece kullanmanı çok tavsiye etmem kendini kontrol etme bakımından hassas bir dönemdesin ve anti depresan hapları aşırı kullanıldıında en tehlikeli hap malesef o yüzden psikiyatri eşliğinde seanslara katıl durumun Allah'ın izniyle düzelir ve daha rahat olursun çok geçmiş olsun sana...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çok teşekkür ederim.. burada sırf prim yapmak için "Şuna bir laf sokayım da +yı bassınlar bana " diye düşünerek yorum atan o kadar çok ergen var ki... Senin ne yaşadığını bilmeden kafalarından senaryolar kuruyorlar ayy kesin sevgilisinden ayrıldı falan diye. Kendi uydurdukları senaryolara inanıp senin acılarınla dalga geçiyorlar. Sadece yargılıyorlar sanki kendileri kusursuzmuş gibi... Yargılıyorlar kendileri hiç hata yapmamış gibi. Gülüp geçiyorum ne yapayım..
Meleklerin en üstünü kim? Cebrail (a. s) o bile Rabbimize peygamber kadar yaklaşamadı peygamber efendimiz bir insan Cebrail ise bir melek bunun üzerine peygamber efendimizin hadisi şerifi der ki insanlar meleklerden daha üstün de olabilir en aşağılık baycan dan bile aşağıda olabilir. Dilin kemiği yok kendini bilmez ise bir ise yaramayan mal çok takma sen onları kimse seni senden daha iyi bilemez. Cahillerle asla yarışa girme asla kazanamazsın bunuda unutma. :) kendine güven kesici aletlerden bir zaman uzak dur mutlaka psikiyatri tedavisi al herşey güzel daha güzel olacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun
Yargılanmak istemediğini baştan belirtmen, bende yolda yürürken "Acaba bana bakıyorkarmı? Hakkımda kim bilir ne düşünüyorlar?" Gibi mütreddüt bir sıkıntıyla dolaşacağın kanısı uyandırdı bence gizle. Yargılanmak istememene rağmen seni burasa çok yargılayacaklar. Kafana takma düzelir. Benilk okuldaki sevdiğim kızın isminin baş harfini iki yıl avcumun içine kazıdım analasın diye anlamadı. Yani sen yaşarsın başkaları yargılar ve unutur onları aldırma geçmiş olsun.
Saklasan daha iyi olur cünkü bir bayanda hos görünmez. Ardindan Terramycin diye krem al o kolunu temizle ve bu kremi sür hep mikrop kapmaz hem cabuk iyilesir iz kalmasin.. Sonra kimsenin seni acilarindan veya o anki ruh halinden dolayi yargilamaya hakki yok.. Kimse bilemez ne yasadin ve o an canin nasil yandigini. Kimisi abdest alsaydin kimisi senden anne olmaz demis.. Sinirli bir insan kendini düsünme yetegini yitirmis bir insan kendine zarar verebilir bu durumda kiz nasil abdest almayi düsünüp sakinlesecekti acaba herseyi dinimizi alet ediyorlar. Neyse o bedenine kendine zarar verme yazik günahtir. Umarim tekrarlamazsin. Gecmis olsun.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annelik gibi bir kızın çocukluğundan beri hayallerini kurduğu, kendini " anne " olarak görup oyunlarını o şekilde oynadığı kutsal olan bir mevkiye " Sen olamazsın " demek kadar aciz bir şey yok gerçekten.. Ama umursamıyorum gereksiz insanların gereksiz yorumları.. Bu arada teşekkur ederim..
Cok iyi ediyorsun. Bir Erkek Annelik nedir hic bilemeyecgi halde bunu dilendirmesi cok sacma geldi. insanlarin zor anlarinda yarimci olmak yerine hep alakasiz bir önyargi olusuyor.. Neysee umursama tabi. :) Rica ederim ve bende tesekkür ederim.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bir insan ne olursa olsun kendisine ve çevresine zarar vermemeli.. Eğer yaşadıklarından ötürü öfke kontrolünü sağlayamıyorsan bir psikolojik destek almalısın. Ayrıca böyle yaparakta en çok kendine zarar verirsin seni üzen bu hale getiren insanın haberi dahi olmaz tatlım..
Ya kızım acılarımı yargılamayın felan demişsin kimse acı yargılamazda bu nedir aq? Hayır bide ergen ergen çizikler atmış. Bunları ağız kadar açıkları var bide :D Dikkat çekmek acılarım var felan yapmayın şunları ya. İlerde pişman olucaksın bunların izi kalmazda merak etme. bir kaç sene sonra gülüp bide iyikide iz kalmadı diceksin. Tenim kadar değerlisi var mı ya :D
Hacı senin için güzel olsun yeter ya, yarasıymış beresiymiş, böyle basit şeylere takılma.. Faça atıyon diye kimse sana kötü gözle bakmaz.. Misal ben sırf sorunlu insanların linden ttup düzeltmeye çalışma hastasıyım, ancak 10 kere denediysem 9 u elimde patladı, ya götleri kalktı, ya gerizekalılar, ya film başrolü gibi, yok beni elleme falan attılar bende nabza göre şerbeti döküp uzaklaştım ordan... Takma..
İzler çok derin gibi gözükmüyor bol bol krem sur mesela bephantol gibi. Rahatsizsaniz izlerden bir sure hırka giyin. Ama kafaya takmaya gerek yok yargılamak kimsenin haddine degil
Kredi kartıylamı çızdın? Hayır çızmayı bilmiyorsun bari kolu mundar etme! Madem jilet kullanmaya cesaretim yok ne kendi kendine psiko ayaklarına takılıp böyle birşey yapıyorsun? Hiç birşey demiyorum sana...
Kimse senin ne yasadigini bilmiyor. Ve senin yasadiklarinibda yasamadi. Oyuzden konusmaya ya da yargilamaya haklari olduguna inanmiyorum. Yaptigin dogru mu dersen, tabiki degil. Bu hic birseye care olmaz aksine daha cok sorun yasatir sana. Bende lise yillarimda cok yapmistim. Yaz gununde bile usuyorum der uzun kolluyla gezerdim.
Saklamalisin bunlari, cünkü sana psikopat gözyle bakilir. Skntn ne bilmiyorum. Ama konusmak istrrsen dinleyebilirim seve sve..
bebeğim kedi götünü görmüş yara sanmış bişi olmaz çık gez öyle bende de var ama salaklık yani yapmak onu yapınca hiç bişey düzelmiyo denendi bizzat onaylandı sonra izi kalıyo pişman oluyosun benden söylemesi ;)
Sakla ve bir daha asla yapma. Psikolojik destek istersen yazabilirsin. Sinir krizi geçirmek hayatını çok olumsuz etkiler. En kötüsüde kendine asla zarar verme. Git eşyaları parçala illa bişeyden hırsını çıkaracaksan. Kendi, canına asla zarar verme
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O an gözum bir şey gerçekten görmuyor... Her şey bir anda olup bitiyor ve sonra bir bakıyorum olan yine bana olmuş.. İlgin, desteğin için çok teşekkur ederim.
Belli tabiki ne olursa olsun hep kendinden daha kotu durumda olan kisileri dusun sukretmeyi ogren ozaman rahatlarsin. hassas birisin belli sorunlarin var ama buyutme kendi icinde bunlari ilac ya da bitkisel birsey al gecsin biran once izi kalsada
Bunu yaptın Hadi diyelimki heryerini parça parça dogradin şimdi söyle bakalım neyin arttı veya neyi duzeltip çözüm buldun bir bayansin ağır olman gerekir
Biraz bekle dün yapmışsın zaten, izler kalmaz diye düşünüyorum ben çünkü derin değil yaraların. Benim kolumda yanık izi var... dı yok bulamadım şimdi :/
Türkiye'de yaşıyoruz beyin yerine ön yargı kullanan insanlarla dolu. zaten hassas bir durumdasın başkalarının söylediğini istemesen bile kafaya takarsın yani bunun yerine saklamak daha mantıklı geldi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle sakla american horror story falan mı izliyorsunuz anlamıyorum, saklamazsan çevrendekiler sana mesafe koymaya başlayabilirler özellikle erkekler
Bence izler geceseye kadar uzun kollu giyin veya make upla kapat, biraz garip olacak ama.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görenlerde bir ön yargı olaşabilir. Psikopat diyen olabilir, nasıl iyileşeceği konusunda bir fikrim yok. Hakkında hayırlısı olsun inşallah aynı hataya düşmezsin.
iyi etmemısın ya kötü görünüyor bir kıza yakısmıycak seyler her ne olursa olsun ınsan bedenıne zarr verme cokmu sınırlısın bı spor salonuna yazıl sınırını agırlıklardan cıkar
Jiletçi ergen.. Hangi apaçiyle, neden ayrıldın bilmek istemiyorum.. iyi olmus lütfen artık genç narin kibar bir kız ol..
18 yaş altıysan bu yorumumu dikkate almanı şiddetle tavsiye ediyorum şekerim
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin beyninin içini samanla mı doldurdular da sen böyle bir şeye dönüştün? Yoksa doğuştan mı böylesin? Sevgililik meselesi gibi saçma sapan şeyler için kendime zarar verecek biri değilim ben. Ailevi sorunlardan dolayı olduğunu yazıcam sadece.. Zaten ne gerisini senin gibi boş birine anlatırım ne de anlatsam anlayacak birisisin.
Ayrıca kendini mükemmel zannedip diğer insanları eleştirme hakkını kim veriyor sana? Sen kusursuz musun da elalemi eleştirmeyi kendine hak görüyorsun? İğreniyorum senin gibi insanlardan gerçekten midemi bulandırıyosunuz der ve susarım.
Laflarım o kadar koymuş ki üşenmemiş screen shot alıp siteye yükleyip gelip buraya yapıştırmış😄😄😄 1 bardak soğuk su iç lafları yutman kolaylaşın bebeğimm
https://i57.tinypic.com/eq8s5h.png tatlım küfür edip engellemek acizlerin işi. neyime oturucak. ayrıca ifşa oldun şekerimm daha fazla konusursan yayarım. ;)
Yaa sen ifşa olmak lafını çok yanlış anlamışsın amaaaaa :)) İfşa oldun değil bana hayatımın lafını soktun hala sindiremiyorum ondan bu çırpınışlarım demek istiyosun ama kelime anlamı ifşa değil onun hayatım :))
En İyi Cevaplar