Sizce vücudumdaki yara izleri bir sorun yaratır mı?

merhaba arkadaşlar , soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. ben doğarken annem ölmüş ve babam da başka bir kadınla evlenmiş. üvey annem babamı aldattığında ben 13 yaşındaydım ve babam alkolik oldu ve hergün eve sarhoş gelip bana ve üvey anneme şiddet uyguladı. iki yıl sonra boşandılar ve beni sosyal hizmetler kurumu aldı. sosyal hizmetlere gitiğimde her yerimde cam kesikleri vardı ama çoğu iyileşti fakat bazıları iz kaldı. biri alnımın en sağında , biri çenemde ama çenemdeki küçük , 3 tanesi de karnımda ama çok ince yaralar biri göğüsümün altında diğer ikisi de biri karnımın solunda biri de sağında. şimdi asıl sorunuma geleyim. büyüdüm ve hayallerimdeki doktor oldum. Hastalarl ilgilenirken ortak hastamız olan bir vaka için diğer doktorla çalışmiştik ve sonra birbirimize karşı birşeyler hissedince sevgili olduk 1,5 yıılık sevgili döneminden sonra 20 nisanda evlenme kararı aldık. sevgilim geçmişimi biliyor fakat yaralar ilişkimizi etkiler mi ya da vücüdümü beğenmez ise diğe korkuyorum daha önce yaraları gördü ve sorun olmayacağını söyledi fakat belkide ben üzülmeyim diğe söylemiştir diğe korkuyorum. sizce sorun olur mu
Sizce vücudumdaki yara izleri bir sorun yaratır mı?