Cilt Bakım Yaramı soysam ne olur, iz kalır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ya benim alnimda sivilce cikmisti kabuk bagladi ben onu da kopardim simdi alnim kagit gibi oldu bunu da soysam nolur fondotenle falan cok asiri kotu gozukuyo Güncellemeler+1 yıl arkadaslar soydum kanamadi iz falan da kalmadi tesekkurler yine dee Yaramı soysam ne olur, iz kalır mı? Cevapla Sivilce Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Soyarsan daha kötü olur ya bekle kendi kendine kuruyup dökülsün 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Soymaaa kalici iz olusturur. Eczaneye git yardimci olurlar 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aslında ellememek gerekir bende koparıyorum hatalı olsada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İz kalır ama ben hep o kabukları soyarım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ya kabuk degil ki boyle kagit gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soy Yorumla mslsla +1 yıl Mesaj atın bana Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kanayabilir dokunma 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ay kagit gibi gozukmesin yeter Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soyarsan daha kötü olur ya bekle kendi kendine kuruyup dökülsün
Soymaaa kalici iz olusturur. Eczaneye git yardimci olurlar
Aslında ellememek gerekir bende koparıyorum hatalı olsada
İz kalır
İz kalır ama ben hep o kabukları soyarım
ya kabuk degil ki boyle kagit gibi
Soy
Mesaj atın bana
kanayabilir dokunma