Herkese merhaba arkadaşlar kolumda kesik vardı ve kabuklanmıştı çok tatlı kaşınıyodu dayanamadım soydum :D şimdi böyle kızardı geçer mi

uzun bir süre kalır büyük ihtimalle. çünkü ben aylar önce kapının koluna takıldım, kolumda ince bir çizgi oldu ve o iz hala duruyor. geçer 1-2 yıla :D öyle çook izler geçti bende
Bende öyle düşünüyorum aslında iz çok kafama takılmıyor çünkü kış falan geliyo zaten uzun kollular başlar yavaş yavaş bide çok derin değil yaram o yüzden zamanla illaki geçer diye düşünüyorum :D tek sorun ettiğim okul açılıcak 6-7 gün içinde belirginliği biraz azalır mı kızarıklığı şişliği falan :D
Haklısın :D çook teşekkür ederim iyi akşamlar :D
iz kalir
Peki bu şişlik kızarıklık falan 6-7 güne geçer mi sence
gecer ya en fazla e gün sürer tatikde ayağımi baya kesmistim denizde bende böyle kopardim hep kabuklari
Çok kaşındı dayanamadım ya bide kabuklu kabuklu görünce insan tutamiyo kendini ne zaman geçicek acaba diye :D en fazla e gün sürer yazmışsın kaç gün demek istedin :D
3 güne kizarikligi kalmaz klavyenin maharetleri iste dogru cok kasiniyor ben bir kopardim kabugu nasil kan akti gorcen
Bende ne kesildiğinde nede koparırken kanamadı çok şaşırdım :D ama ilk gören herkes çok derşn bu çok kötü falan dedi ama bence öyle aşırı aşırı derin değil izde 1-2 seneye geçer diye düşünüyorum belki daha az :D çok teşekkür ederim yorumun için iyi akşamlarrr :)
rica ederim 6 aya geçer izi kan akmamasi ilginc. iyi aksamalar
Cevap
7Cevap
sanırım 3 ay civarı iz kalır sonra geçer
Bende öyle düşünüyorum teşekkürler :D peki sende bu kızarıklık hafif şişlik ne zaman geçer 6-7 güne düzelir mi izden bahsetmiyorum yani o yara kısmı geçermi
ben de şu an aynı durumdayım kedim ısırıp çizdi bayağı kanadı. ama seninki derin sanıyorum. şişlik 1-2 haftaya geçer inşallah diyelim :D
Tamam teşekkürlerr :D
önemli değil geçmiş olsun :D
Sağoll :D
Kalır
Peki bu kızarıklık şişlik falan 6-7 gün içinde geçer mi belirginliği biraz azalır mı sencee
1 haftada geçer evet zatende kapanmış bundan sonra rengine döner geçmiş olsun
Tamam çok teşekkür ederimm :)
Kalmaz
Peki bu kızarıklık şişlik falan 6-7 gün içinde geçer mi belirginliği biraz azalır mı sencee
Kalabibilir
makasla kesildi
o kadar da derin değil bence ya herkes kötü falan diyo ama bence kısa zamanda iyileşcek gibi geliyo
Kalır
İnşallah
😂😂😃😃😂
daha gec gecer o iz
Peki bu kızarıklık şişlik falan 6-7 güne geçer mi en azından
Tamam teşekkür ederimm :)
Kalir gibi duruyor
Tamam teşekkür ederimm :D
kantaron yağı sür geçer
Kalır
Peki bu şişlik kızarıklık falan 6-7 güne geçer mi yani görüntüsü 1 haftada daha iyi olur mu çok fazla belli olmasini istemiyorum ya
İz için artık bakicam biseyler yeterki şu çirkin görüntü gitsin :D çok teşekkürlerr
Kalır iz bir süre
Kantaron yagi iyi geliyor
Kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar