Ben bir kaç aydır spor yapıyorum
Spor yaparken bilirsiniz illaki bir müzik dinlenmesi gerekir bildiğim bütün müzik türlerini denedim ama hiçbiri sarmadi en son arabesk dinlemeye başladım muslumden girer Azer babada oyalanır yıldız tilbeden çıkarım
Dün yine salona gittim kulaklığı yarım takmışım
Şarkının yarısı dışarı yarısıda kulaklığı geliyor
Farkına varmadim açtım müslüm baba başladım ağırlıkları kaldırmaya😀
15 dakika sonra hoca geldi kardeşim
Müslüm gursesden affet sarkisi ni acsana dedi
Efendim dedim
Gülerek ne efendimi oğlum yarım saattir derbeder olduk efkarlandik kendimizi kesicek hale geldik istersen gel soyunma odasına rakı balık masası kuralım dedi bunu duyan bir kaç kişi kahkaha attı bende gülüp benim tarzimda bu dedim
Oda helal olsun 10 yıllık spor hayatımda ilk defa senin gibi birini görüyorum gel sana bir meyve suyu ismarliyim dedi işte o gün öylece bitti
Sizce spor yaparken arabesk dinlemek çokmu saçma? 😁😁😁😅
Spor yaparken bilirsiniz illaki bir müzik dinlenmesi gerekir bildiğim bütün müzik türlerini denedim ama hiçbiri sarmadi en son arabesk dinlemeye başladım muslumden girer Azer babada oyalanır yıldız tilbeden çıkarım
Dün yine salona gittim kulaklığı yarım takmışım
Şarkının yarısı dışarı yarısıda kulaklığı geliyor
Farkına varmadim açtım müslüm baba başladım ağırlıkları kaldırmaya😀
15 dakika sonra hoca geldi kardeşim
Müslüm gursesden affet sarkisi ni acsana dedi
Efendim dedim
Gülerek ne efendimi oğlum yarım saattir derbeder olduk efkarlandik kendimizi kesicek hale geldik istersen gel soyunma odasına rakı balık masası kuralım dedi bunu duyan bir kaç kişi kahkaha attı bende gülüp benim tarzimda bu dedim
Oda helal olsun 10 yıllık spor hayatımda ilk defa senin gibi birini görüyorum gel sana bir meyve suyu ismarliyim dedi işte o gün öylece bitti
Sizce spor yaparken arabesk dinlemek çokmu saçma? 😁😁😁😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer