Kardeş acısı ne berbat bişeydir bu nasıl geçer?

ben senle birlikte nefesimide kaybettim ben senle birlikte kendimide kaybettim bende seninle birlikte öldüm seninle birlikte gömüldüm evet bütün bunlar ruhen oldu belki ama bedenen yanında değilim ve en acısı artık sen yoksun... artık odam hep boş olacak artık fotoğraflarımda sen olmayacaksın o çok istediğin okulunun bittiğini göremeyeceksin daha 21 yaşındaysın ve gittin... hepimizi bıraktın gittin.. seni koparıp aldılar elimizden.. ben artık nefes alamıyorum her gün ölüyorum sanki, son fotografımızdı bu meleğim ben sana iyi bir kardeş iyi bir arkadaş iyi bir abla olabildim mi bilemiyorum ama sen bana sırdaş arkadaş kardeş yeri geldiğindede anne olabildin... ben senle beraber kocaman bir boşluğa düştüm... sen hiç merak etme sana bunu yapanlar cesasını çekecek ben ölene kadar bunun peşini bırakmayacağim ben senin yanına geldiğimde yüzüne bakarken sana bunları yaşatanlar cesasını çekti diyebileceğim... meleğim her şey bir yanada ben seni çok özledim... söyle bana ben sensiz ne yapacağimm annem babam miniğimiz ne yapacak? söyle bana biz ne zaman kavuşacağiz? hep derdin ya doktor olduğumu görebileckmiyim diye biz hep güler geçerdik... sana beyaz önlük yakışıyordu, sana beyazelbiseler yakışırdı, sana beyaz gelinlik yakışırdı ama sana o beyaz kefen hiç yakışmadı... sakın oralarda korkma ben hep senin yanındayım biz seni asla ama asla unutmayacağız sende bunu unutma... cennetin en güzel köşesindesindir biliyorum inşallah en kısa zamanda görüşürüz benim melek kardeşim...
kardeş acısı ne berbat bişeydir bu nasıl geçer?

arkadaşlarımdan rica sadece kardeşim için bir dua
Kardeş acısı ne berbat bişeydir bu nasıl geçer?