Arkadaşlar abim 20 yaşında bugüne kadar hiç sevgilisi olduğunu duymadık. Hiç kızlarla görmedim. Benim bile sevgilim var ama abim kızlardan bahsetmez. Geçen bilgisayarda dolaşırken gördüm. Fake face hesabı var erkeklerle konuşuyor canımlı, aşkımlı. cinsel birşeyler yazmamış. Üzüldüm görünce ailemizde muhafazakar. napayım ben direkt yüzüne diyeyim mi annemgile mi diyeyim
Cevabın nedir?
+1 yılannenleri karistirma. emin olmadigin bir konu ayrica bu seni degil onu ilgilendiren bisey. kendisinin sana yeterince güveni varsa aciklar zaten zamanla. hee öyle hesaplarini falan kurcalaman cok ayip. özel hayat diye bisey var!
20 Yorumla
www.kizlarsoruyor.com/.../a39721-escinsel-nefreti-yuzunden-kaybettigim-canim-abim
Al oku, yazmış biri10 Yorumla
+1 yılBaba söyle mk. Hatta amca dayı kim varsa. Dövün kendine gelsin. Bırakın artık bu avrupalı özgür düşünceyi. Senin hoşuna gidermi abin evinizü gelin yerine bıyıklı bir mağara adamı getirsin. Erkek olun biraz.
31 Yorumla
+1 yılIlk yapman gereken abinle konuşman ve gerçeği ondan duyman utangaçlık var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılutangaç biri değil de kendi halinde sadece fazla konuşmaz
- +1 yıl
Anladım abinle birlikte biryerlere gidiyormusun hiç kafe veya sahile
- +1 yıl
Fazla Konuşmayı sevmediğini söyledin abini konuşturmak için zorlamalısın ikna etmelisin sana içini bir şekilde açar emin ol
Soran+1 yılHayır hiç birlikte bir yerlere gitmedik :-/
- +1 yıl
Kahvaltı veya yemek yemeye bir yerlere gidebilirsiniz bir konu açıp tartışabilirsin konuşarak onu anlayabilirsin
- +1 yıl
Sonuçta abin senin kanın canın daha fazla geç olmadan birşeyler yapmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
1Cevap
+1 yılEscinselik bir hastalik degildir
insanlarin tercihlerine saygi duyun30 YorumlaEn iyisi abinle konuşmak gay olmak abinin seçimide değil kararıda nede hastalığı saygı duymanız lazım allah yardımcınız olsun diyenlerde allah sizin yardımcınız olsun ne diyeyim homofobik bir aileye sahipseniz sakın ailene söyleme
00 Yorumlacinsel kimliği bu asla değiştiremez aile ise çözümsüz bişey allah kolaylık versin
10 YorumlaYapacakbisey yok malesef 😔 ama ailene soyleme abinin ustune giderler ve abin daha kotu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilene sen söyleme abinle konuş çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
10 Yorumla
+1 yılannenlere deme bence her şeyden önce senin abin ne olursa olsun abinle konuş
00 Yorumla
+1 yılBu kadar on yargı fazla. Seni ilgilendirmez abinin seçimi karışma.
00 YorumlaAilene söyleme yarın açıkşamasını uzunca anlatıcam mufazakarlık kısmı ailenden çok güzel buda bir imtihan üzülme
00 Yorumlaabinle konuş önce. sonra ailene söyle
00 Yorumla
+1 yılOnu oyle kabul etmekle baslayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılPasif degildir insallah
10 Yorumla
+1 yılBence babana soyle belki dover
12 Yorumla
SoranDövünce geçecek mi? 20 yaşında zaten abim babamı döver bu yaştan sonra
- +1 yıl
Hemende eski vermisler :D hahah sevgi pitirciklari ks ailesi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında