Kardeşim 15 yaşında annemle babam şuanda bilmiyor ama bana çok güvendiği için ve çok iyi anlaştığımız için bana söyledi ve benim kız arkadaşını tanıştırdı okulda tanışmışlar bende daha 15 yaşındasın 16ya yeni gireceksin erken değil mi filan dedim ama baya bir şaşırdım sizce tepki vermelimiyim ama sonuça onun hayatı çok kafam karışık napmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzüldüm ona yardim etmeye Calis keske daha cok ilgi gösterseydin. .. yanlis yola Dogru yürümüs sen Ablasi olarak ona durumun ciddiyetini anlatmalisin , bunun sakasi yok inan bana. vazgecmeli sen onu vazgectirmelisin. Ben Escinsellerin gercekten birbirine asik oldugunu inanmyorum bence onlar sadece fiziksel ve ruhsal bir bunalimdan geciyor. Aslinda bu durumu konusmak lazim acik acik daha cok genc ve senin bir Büyük olarak ona Tavsiye vermen gerekiyor. Onu büyük bir pismanliktan kurtar.
2010: Selma Aliye Kavaf ve hastalık açıklaması
* 2010 yılında LGBT hakları konusunda en büyük skandal açıklamayı dönemin aileden sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf yaptı. Aliye Kavaf ‘Ben eşcinselliğin bir bozukluk, bir hastalık olduğuna inanıyorum, tedavi edilmesi gerekir’ açıklamasında bulundu.
Eşcinsel evlilikler Türk toplumunun kabul edebileceği bir husus değil. Bunları kişisel özgürlüklere bırakmak lazım. Çocukların cinsel eğitimlerinin doğru gelişebilmesi için gerekenleri yapmalıyız. En sağlıklı ilişkin tek eşli ve kadın erkek arasındaki ilişkidir. Şu bir gerçek, Türkiye’de eşcinsellik yaşayanlarca zor bir şeydir. Ayrımcılık sebebi olabilir. Toplum hoşgörülü insaflı olmak zorunda. Eşcinsel ilişkiyi normal ilişkiden ayıran hususlar olduğu açıktır.”00 Yorumla
+1 yılDestekle onu belki kafası karışmış falan olabilir ama gerçek duygularıysa elinden desteklemekten başka bir şey gelmez. Doktora falan da götürme hiçbir işe yaramaz ayrıca kendini kötü hissetmesine sebep olur.
00 Yorumla
anlayış göstermen kötü yönde destekler ve ömrü boyunca toplum ve sosyal hayattan dışlanır. burası avrupa değil rahat olsun.. bir abla olarak gizliden psikoloğdan yardım al çünkü hala küçük ve yaş iken eğmen lazım...
00 Yorumla
+1 yılo lez olduğunu sanıyordur bu ara çocuklar arasında pek moda heves işte ama yüksek ihtimal bisekstir zamanla kendini bulur merak etme anlayışlı ol.
07 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bildiğin kız arkadaşını getirdi ve bende böyle şeyleri yargılayan biri değilim ama ne biliyim ablayım işte. umarım çok ileri gidip bu yaşlarında çok kötü şeyler yapmıyorlardır :(
- +1 yıl
kötü şeyler derken :D
Soran+1 yılne biliyim öpüşme bir yere kadar ama ya ilerisi bildiğin sevgilim diye getirdi karşıma bana çok güvendiği için ve abla kardeşten de öteyiz güvenini boşa çıkarmak istemiyorum
- +1 yıl
en fazla sevişirler fazla takılma bunlara.
Soran+1 yılen korkutuğum şey onları bir odada yakalamak :( daha çok küçük ya neyse teşekkürler konuşma için
- +1 yıl
fazla eski kafalısın.
Soran+1 yılnasıl yani? böyle şeylere kesinlikle karşı değilim öyle bir izlenim yarattıysam eğer sadece küçük ya ayrılırlarsa sonra çok üzlücek filan ablayım işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYargılamadan, anlayışla yaklaşmak lazım. Olabilir, her insan karşı cisten hoşlanacak diye bir kural yok, boş ver toplumun cinsellik anlayışını ve dinî dayatmaları. 16 yaş, ne istediğinin farkına varması için çok erken bir yaş değil.
00 Yorumla Bir şey yapmana gerek yok, anormal bir şeymiş gibi davranma
10 Yorumlapsıkolog gorusu almadan bırsey yapma. ergenlıkte su an.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora götür hormon takviyesi alsın tedavi olsun. ne bu dünyası nede ahireti iyi olur. rezil bir hayat sürer.
00 Yorumla
+1 yılo şimdi erkekmi kadınmı cınssıyet bunalımda yasıyordur
00 Yorumla
+1 yılbence ona doğruyu göstermeyi dene ama örnekle işe yarar bence
00 YorumlaBence karışma bende biseksüelim
10 Yorumla
+1 yılErkeklere ısındır o bu yaşta ne yaptığını tam bilmiyorbence
00 Yorumla
+1 yılkendi haline bırak kimliğini bulma yaşları bu yaşlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru olmadığını uygun dille anlat ama küçük görmeden kırıp dökmeden
00 Yorumla
+1 yılzamanı geldiğinde düzelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeokiden ziyade doğrusunu olması gerekenı söylemelı ona yardımcı olmalısın
00 YorumlaOna dogru olani anlat bu oyle normal bisey digil
00 Yorumla
+1 yılO yaşlarda bu tür ilişkiler hiç normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki tepki göstermelisin
00 Yorumla Nasıl afrkına vardın sen bunun?
00 Yorumlabence geçer o duygu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha onların arasına benim 24 cm kobrayi vereyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem