+1 yılBilemiyorum gerçekten. Çünkü bu şekilde olan bireyler çok fazla. Tahmin edebileceğimizden fazla üstelik. Bir gün bir erkeğe de aşık olabilir bilemeyiz. Erkek sevgilisi ve ilişkisi olmuşsa önceden büyük sıkıntı. Sürekli iki cinsten de sakınmaya çalışmak oldukça yorucu olur. Kendi gibi biriyle olsa daha mantıklı sanki
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, herkesin cinsel kimliğine, tercihine saygı duyuyorum ama eş olarak seçeceğim kişinin böyle bir özelliğie sahip olması şahsen benim kabul edilebilir bir şey değil yani hiçbir şekilde kabul edemezdim kendisini bu şekilde. Yani o şekilde düşündüğünüz zaman erkek erkeğe öpüşüyor veya her şeyi yapıyor yani mide bulandırıcı gelirdi bana açıkçası. Ben olsam çok sevmeme rağmen mecburen vazgeçerdim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
seni aldatmadığı sürece sıkıntı olmaması lazım. kadınla veya erkekle aldatması fark eder mi ki? aldatmadığı sürece de cinsiyet gözetmeden insanları beğenmesi bence olabilir bir durum. sonuçta bilmiyorum tabii, böyle bir hissim ve tecrübem yok ama senin bakacağın sana sadık kalıyor mu? kalıyorsa zaten ne erkek ne kadın vardır fazladan.
01 Yorumla
Evlendiğiniz zaman iğrenç tekliflerde bulunmayacaksa ve seni aldatmayacağından eminsen bir şans tanı derim. Hani bana yerimde olsaydın ne yapardın diye sorarsan, ben asla biseksüel biriyle gelecek düşünmezdim. İsterse çok sadık olsun. Yine de midem kaldırmazdı. Benim sevdiğim adam erkeklere ilgi duyamaz. Böyle bir şeyi asla kabullenemem.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 269,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSana sadık olmamasının biseksüel olmasıyla bir ilgisi yok, normal olup seni aldatan birini de sevebilirsin, seni seviyorsa sorun yok sevmiyorsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBende biseksüelim fakat kız kıza çok güzel vakit geçiriyoruz. Erkeklerden hoşlantım var ama yakınlaşmıyorum. O da bunu çok iyi biliyor. Yani abartacak bir şey yok. İlişkinizi güzel yaşayın derim.
20 Yorumla
+1 yılbak cinsel yönelimi onu kötü yapmaz ama biseks ise erkekleri de isteyecek ve belki de grup gibi sapkın ve iğrenç işlere bulaşacak bu tarz ilişkiler yürümez ilişki 2 kişiliktir (aşk) başkasını katarsanız o artık yol geçen hanına döner bi özelliği kalmaz ayrıca şunu da unutma erkeklerden hoşlandığı için senle evlense bile diğer erkeklere gözü kayar kızlara kaymasa bile bence ona kendi gibi biri daha iyi olur sana da senin gibi hetero biri.
014 Yorumla- +1 yıl
Biseksüel diye grup mu istiyor olacak? Bu ne saçma bir düşünce? Bir kere birini cidden seviyorsan gözün diğerlerini görmez. Sen heterosun ama sevgilin varken başkalarına gözün kayıyor mu? Senin dediğin şey buna çıkıyor.
- +1 yıl
@Solgunkanatlar demek istediğim şu erkekleri de istediği için senle mutlu olsa da erkek isteyebilir grup yapanlarda 2 taraftan en azından 1 inde biseksüellik veya yatkınlık daha sık görülüyor, ben gözü etrafta gezen biri değilim, senle kız ihtiyacını karşılasa kızlara bir daha bakmasa dahi erkek ihtiyacını karşılamak isteyebilir anlamında demiştim illaki öyle olur demek istemedim eğer öyle bir şey olmazsa en fazla gey p*rno falan izler belki de.
- +1 yıl
Bak kardeşim ben biseksüelim, bir kızla ilişki içerisindeyim ve bir erkek ihtiyacı duymuyorum. Biseksüel olmak aynı anda farklı cinsiyetlere ihtiyaç duymak değildir. İki cinsten de hoşlanabilme ihtimali olan ve birisini sevmek için cinsiyetini önemsememektir. Yani cinsel organına değil, kalbine bakmaktır. Yani dediğin gibi bir ihtiyaç olmuyor.
- +1 yıl
@Solgunkanatlar doğrudur zaten illa ki oluranlamında dememiştim olabiliyor demiştim eğer 2 kişinin arasında kalıyorsa ben aşka saygı duyarım cinsiyet fark etmez benim tiksintim başkalarını dahil edenlere.
- +1 yıl
Madem öyle bunu biseksüel olduğu için demeyecektin. Çünkü bu yönelim fark etmeksizin eğer ki oluyorsa şerefsizliktendir, başka bir şeyden değil.
Soran+1 yıl@solgunkanatlar bana soylemedi kendisi telefonunda gecmislere baktigimda gay por**lari vardi. Ve bende sadece bu degil bi mekandaydik erkek grubu vardi surekli o tarafa bakiyordum sebebini sordugumda eli ayagina dklasti ve tanidik biri gibi cikarmaya claisiyorum dedi. Yani bana daha soylemedi boyle bir sey oldugunu
- +1 yıl
O zaman ayrıl ama bu biseksüel olduğu için değil, şerefsizin önde gideni olduğu için.
Soran+1 yılNiye serefsiz
- +1 yıl
Bacım ciddi misin sen varken başkalarına baktığını söylüyorsun?
- +1 yıl
@Solgunkanatlar pardon da şeref nedir sizin anlayışınızda? Sapıklığı kutsadigina göre size göre normal nedir?
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde Biseksüel olmak sapıklık değildir. Birazcık etrafı incelesen anlarsın. LGBT bireyi hayvanlar, bilim insanlarının araştırmaları... Hepsi bunun normal olduğunu gösteriyor. Bu yüzden bunu sapıklık olarak adlandırıp diğerlerinin bulunduğu ahlaksızca yorumları ve imaları sapıklık olarak adlandırmamanız, yorumda bulunmamanız çok saçma. Benim gözümde şeref nedir onu soruyorsan, sevgilin olduğu hâlde birisine bakmaman, yaptıklarına hile karıştırmaman, birisinin güveniyle oynamaman ve olması gereken pek çok etik davranışın getirdiği şeydir. Siz burada bir insanın LGBT bireyi olduğu için kötü ve sapık olduğunu düşünürken mesele bu değil. Kötü ve sapık çünkü bir İNSAN olarak sevdiği kişiye ihanet ediyor.
- +1 yıl
@Solgunkanatlar cinsel yonelimi işin içine katıp üstüne bir de escinselligi savunmaya geçen sadece sen varsın. O yüzden sana cevap vermek gerekiyordu. Ayrıca hangi bilim escinsellik normal diyor. 30 sene öncesine kadar dsö escinselligi hastalık olarak tanımlıyordu. Simdi hastalık tanimindan çıkardı diye normal mi oldu. Escinsellik eşittir sapikliktir. Dun de böyleydi yarin da böyle olacak. Kurumlara göre durumu değişmez. İnsanın bir sınırı olmalı. Yarin sen çıkıp babanla ilişkiyi de normal görebilirsin. Tüm dünya bunu normal görse doğru oluyor mu o zaman?
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde İnan bana cevap vermeye bile değmezsin.
- +1 yıl
@Solgunkanatlar verecek bir cevabın yok ki veresin.
+1 yılSeni herhangi bir erkek veya bir kadınla aldatmıyorsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonuçta insanların cinsel yönelimi farklı olabilir. Bu onların seni aldatacağı anlamına gelmez. Ama dediğim gibi; Eğer seni aldatırsa o zaman ayrıl. Bu kişi erkek bile olsa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Ne yapmak istiyorsun bu sorunun cevabı sende. İleride neler yaşayacaksın herşeyi düşün kendini hazırla ve karar ver10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün sonuçta biseksüel ya homoseksüel olsaydı
00 YorumlaYönelimi sana olan sevgiyi engelleyecek bir yönelim olmadığı için biseksüel olması ayrılman için önemli bir madde değil.
Yine de sen takılı kalıp rahatsız olacaksan o ilişkiyi zorundalıkla yürütmek zorunda değilsin.02 Yorumla
Soran+1 yılSevgimi engellemiyor ama baska erkekle yapip bana mi gelicek
- +1 yıl
Başka erkekle yapıp sana gelecekse olmak istemezsin tamam da böyle bir durum söz konusu mu şu an?
Hetereoseksüel olsa başka bir kızla yapıp bana mi gelecek diye düşünür müydün?
Onun geçmişini bilmiyorum zaten geçmişi kötüyse yönelimi farketmeksizin,
Geçmişin de temizse senin eğer
Onu istemiyor olmakta haksız olmazsın.
+1 yılSevgilin biseksüel olabilir bu gayet doğal. Sonuç olarak şu anda seni seviyor ve bu bir tercih meselesi değil. Onu seviyorsan destek çıkmalısın, ona bir yara açma.
31 Yorumla- +1 yıl
napcak destek cıkcak erkek mi ayarlıycak birbirlerini becersin diye yahu genis olunurda bu kadar olunmaz bi kurallarınız olsun bu mide bulandırıcı
+1 yılsenin vermediğin özel günlerinde erkeğe çakıyor sa ve erkeklerede ilgi alaka duyyuyorsa sana olan sevgisinide bölünebilir buda senın için sıkıntı olur ilerde.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba eğer oda seni gerçekten çok seviyor ise biseksuel olmasının bir mahsuru yok ona güveniyor isen gerisi önemli değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenemiyorum baska erkeklere bakarjen yakaladim ayni zamanda telefon gecmisinde gay por*no vardi
- +1 yıl
Hmm. O halde ayrılman daha doğru olur
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Artık pek çok erkek öyle ayak uydurmaya çalış parmakla strapon al ne bileyim beraber yaşayın yani ne yaşayacaksınız zamanla sende çok zevk alırsın
00 YorumlaAdam biseksüel ama sende adamdan hoşlanıyorsun. Peki sana bir soru. Devam edersen önünde nasıl bir gelecek görüyorsun?
00 YorumlaYiğidim aslanım dediğin adam, başka bir adamın altında olması sana ne hissettirir?
10 Yorumla
+1 yılOgrendigin an bitmistir bu iliski sen onu sozcuklere dök sadece
10 Yorumla
+1 yılAyrıl devamlılığı yok o ilişkinin. Üçgün sonra ortalık karışır içinde kalırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin aklın yokmu allah sevgilinin de hayırlisıni versin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılaklını kullan ,
mmf olarak deneyimle , keyfini çıkar .00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseni aldatmıyorsa sıkıntı değil ama aldatması başka bir olay.
00 Yorumla
+1 yıloha ya kfldslşkf :D
kadın neyse de erkek sıkıntı :DF S00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyorsan ki muhtemelen kabullenmeyeceksin böyle bir şeyi, ayrılmak en etkili çözüm bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Seni başka bir adamla aldatmasını istemiyorsan ayrıl..
00 YorumlaSanki canavar àq nolmuş biseksüelse
13 Yorumla
Soran+1 yılBana sâdik degil yoksa bende canavar demiyorum dogru konus
Soran+1 yılBu herkes icin gecerli ben birinin uzerinden yargi yapmiyorum
+1 yılmide bulandırıcı miden kaldırırsa kabul et
02 Yorumla
Soran+1 yılGuncelledim oku istersen
- +1 yıl
iyi etmısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim yokken bir adamla yatmak hoşuma gidiyor ama sevgilim olduğu zaman kesinlikle böyle bir şey yapmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSen de lez olur çıkarsın bu gidişle...
01 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi fikir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba bundan bize ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılKardesim sananeyse yorum yapma bak gec okey aklin var kullanmayi bil
- +1 yıl
Sen kullanmayı bil. Cahil.
+1 yılEe nolmuş sana ne zararı var
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo ne rahatsin oyle seninde sevgilin lezbiyen olsun takma
- +1 yıl
Biseks olsa takmam !
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ya erkek mi yok
10 Yorumla
+1 yılbisexuel olmak kötü bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Ayrıl tabi mk
Bide soruyor00 Yorumla
+1 yılOna sevgili yapmalısın
00 YorumlaAdam gibi birini bul kendine
00 Yorumla
+1 yılkarari sen vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkekle ilişkisi olursa biter benim için
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyorum iste. Telefon gecmisinden gay por**olara rastaladim ve bazen mekanlarda erkeklere baktigini bu yeni olan bir sey degil 1 ay once ogrendim ve yapbozlari birlsetirnce her sey ortaya vciiyor
Soran+1 yılCikiyor*
Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. uzak dur. sorun yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin biseksüeli hiç cekilmiyo ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence pek sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yapmak istiyosan onu yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl tabi seni hicbirzaman tadmin etmez o
00 Yorumla
+1 yılBisek ne oluyo hemcınsını mı sevıyo
00 Yorumla
+1 yılhahah benimki lezbiyen çıkmıştı
00 Yorumla
+1 yılthreesome yapın🤘
00 YorumlaSende eşcinsel ol farkı kapa 🏳️🌈
00 Yorumla
+1 yıltercih senin bence ayrıl
00 Yorumlaayril direk gitsin
00 Yorumlaİlerde değişik fanteziler yaşarsınız.
00 Yorumla
+1 yılGrup yapin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılErkekle yapıp sana gelecek 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana sat onu
32 Yorumla- +1 yıl
Bisex mi seviyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisey olmaz birini bulun ortak kullansın sizi 😀
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim biseksüel demiş, açık ilişki seviyor dememiş?
Soran+1 yılNe malsin sen
Cevap sahibi+1 yıl@Solgunkanatlar ya niye öyle diyon bi süre sonra oda y... k istiycek buda 😉
- +1 yıl
Yazık kafana gerçekten.
Cevap sahibi+1 yıl@Solgunkanatlar ya bak seyi kalkmayınca ne yapacaklar ikiside istiycek ne var bunda.
Soran+1 yılhadi ordan git buradan ya ne cahil aklini kullanmayan mahluklarsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl öğrendin
08 Yorumla
Soran+1 yılTelefon gecmisinden
Cevap sahibi+1 yıldikkatli olmalıyım :D
Soran+1 yılNiye :)
Cevap sahibi+1 yılbende biseksüelim
Soran+1 yılOoooo sevgilin var mi vaesa biliyor mu
Cevap sahibi+1 yılsevgilim var ama kimse bilmiyor bir tek ben biliyorum
Soran+1 yılBnce soylemelisim boyle bikince kotu oluyor
Cevap sahibi+1 yılBunu kimseye söyleyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl o bi sapkın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın
00 Yorumla
+1 yılBoşanabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilim
+1 yılAyrıl tabii
05 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa mi gotursem
- +1 yıl
İşe yaramaz seni tatmin edemez o
Soran+1 yılTatmin edebiliyor o konuda sıkıntı yok ama erkekle olmasi bana ters su an
- +1 yıl
İlerde seni grup yapmakta ister
Soran+1 yılBoyle bir teklif yapmaya cesaret edemez
öğkk ayrıl ayrıl
00 YorumlaVer ağzına ya. rrağı
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem