saçmalamayın bazıları evet benziyor ama burda Türkiyede de aynıları var ama Koreli erkekler gayet tatlı ve yakışıklı Türk erkeklerine lafım yok ama sizde burda hepsi kadına benziyo falan demeyin biz sadece Koreli erkeklerin yüzünü değil tarzlarını terbiyelerini konuşmalarını ve birçok özelliklerini seviyoruz aynı şekilde Koreli kızları ve çocukları bizim onları beğenip sevmemiz Türkleri sevmiyoruz anlamına gelmiyor ayrıca Türkiyedeki şarkı klipleri hep aynı sizbide Kpop dinleyin kliplerine bakın nasıl kip yapılırmış görün bizim onlarısevip sevmememiz sizin sorununuz değil!
Dil bölümü okuyip japonca öğrenmeye başlamayı düşünen ben buna gülüyor. Büyük ihtimalle ya Japonya'da ingilizce ogretmeni olucam ya da Amerika'da şirkette çalışicam yani her türlü türk erkeği olmayan biri ile evlenirim sanırım çünkü orada türkü ne yapayım nerden bulayım.
Antilere çok sinir oluyorum, beğenmediyseniz beğenmeyin, merak etmeyin onlar da size aşık değil (Antilere). Sakal veya tüy ile de adam olmuyor, bakıyorum sizde sakal tüy falan var ama adamlığınız yok. Sinirlendim ya. Hem onlar çok tatlı, karizma, çekici, yakışıklı, tatlı, kaslı, ve en önemlisi kalpleri sizin kadar nefret dolu değil. Hepsi çok sevecen, ve şunu söylüyorum ki ANTİLER SİZ BEYİN YAĞSA ŞEMSİYE TUTARSINIZ. MALLIK YA. Hem o kadar bebeksi tip mi olur diyonuz orda Taehyung 15 yaşında falan, birde korede makyaj çok normal. Türkiyede böyle yapsalar top derler diyonuz. Çünkü zaten türkiyede bu beyinsizler böyle düşündükçe top olarak görülürsünüz. Onları kıskanıyorsanız siz de yapın. Ama onlara asla benzeyemiceksiniz. Onlar tamamen bir asalet. Hem koreli ile mi evlenicen diyenlere de lafım, Hristiyan'ım ve koreli ile evlenmezsem evlenmicem zaten. Ya koreli ya da hiç. ONLAR TOP DEĞİL. Gay da değiller ama bazıları olsa bile gay'lık kötü bir şey değil, Anlayın artık ya. Ne bu içinizdeki kıskançlık nefret ya. SİNİR OLUYORUM... şu an içimi döksem uygulama donar. Neyse beyinsiz antiler.
Sen sevmiyorsun top dedin diye çok üzüldük ve hayran olmamaya karar verdik. Ulan sanane gerrrizekalı? İstersem severim istersem hayran olurum bu seni ilgilendirir mi? İnsanları tercihlerine gre yargılamak senin neyine acaba çok merak ettim. Evet bu hareketi bir türk erkeği yapsa ıyy derim ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ben şimdi ayy bune yaa kızz mı bunlar desem eig verirsin dimi. Yolda görsen üstüne atlar "oyyy çok totlo bonlor yooo" dersin burada gelmiş bık bık bık. Git gugıl amcaya sor mesela won bin in boyu kaç diye.
Haddinize olmayan şeylere burnunuzu sokarsanız Army de size başka şeyler sokar Namjoon da Koreli Boyu 1.81 Hem siz İnsanlarin zevkine karişamazsiniz! Sizin o kaba türk erkelerinizden daha iyiler Gay diyorsunuz birde Kerimcan durmaz ne ozaman? Onu seviyorsunuz bide! Haddinizi bilin !
ERKEK Mi? birisine erkek demek için ilk önce kadından ayırt edici bir görüntüsü olmalı sakal, saç, cilt vb örnekler bunları göremiyorum ayrıca bu insanlar her sabah akşam makyaj yapıyor ben gereksiz abartının peşinden giden ergen kızlarımızın ulkede mim lendigini düşünüyorum kaldı ki makyaj ın ne oldugunu bılmıyorlar zaten
mala bak yaa top sensin canım taehyung sana farkla koyar tamammı canım hadi ordan git korelilere laf etme özellikle de BTS den birine sevmiyorsan da içinde sakla mal gibi top diyip konuşma ya salağı kendine bak ta konuş sen!!!
türkiyedede böyle erkekler var koreli erkekler bence çok tatlılar ayrıca koreli erkekleri sevmemiz türkleri sevmediğimiz anlamına gelmiyor ve bence başkalarının görünümünü veya tarzını eleştirmek görgüsüzlük
Tabiki herkezin farklı zevkleri vardır her koreli erkeğe yakışıklı demiyorum. bana gore sevdiğim tipte olanları beğeniyorum. besini begeniyorsunuz? diye sorgulama sevmem bile
En İyi Cevaplar