tabi delirdim cocuga saldirdim direk birkac tane salladim yuzune ama dovemedim tam bizim kiz araya girdi hep yumruklar ona gelmesin diye bide cocuk karsilik vermedi olay gecti neyse simdi napmaliyim
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizim Erkekler böyle iste, gelirler buraya Türk Kizlari kibirli, kendini begenmis, havali kimseyle konusmaz asabiler... Yabancilar onlardan daha iyi derler... Kendi kiz kardesleri bir Erkekle sevgili olunca ise ortaligi birbirine katarlar..
Cok celiskililer canim...
Elin kizi onlarla gezsin tozsun, sevgili olsun istiyorlar... Kendi kiz kardesleri baskasi ile sevgili olunca namus abidesi ahlakli kesiliyorlar... Eee o zaman sizler niye baskasinin kizina yaklasiyor sevgili oluyorsunuz...
Cok tuhaf yani..21 Yorumla- +1 yıl
Ya sevgili olmasinda sorun yok biraz uygunsuz gordum
En İyi Cevaplar
bence sakin ol ve zihniyetini değiştir neyin kafası bu diye sorulur.
sinirlenme sebebin?
kardeşin evlenmeyecek mi sanıyorsun?
senin kız arkadaşın olabilir fakat onun erkek arkadaşı olamaz mı?
yani sinirlenmemek elde değil böyle insanlara kardeşim manyak mısın18 Yorumla- +1 yıl
Evlensin o ayri ciksinda ama seviyeli o kisiyle evlenmicegi mechul opuyor ama o kisi kizi
- +1 yıl
Ona el kalldirmadim ki cocuga vurdum sadece
- +1 yıl
Yasi 109
- +1 yıl
19u
- +1 yıl
e bende çocuğa vurmandan bahsediyorum. ay birde 19 yaşında kocaman kız ne yapacağını biliyor heralde gerçekten öfke kontrol problemin var sanırım destek al bu ne ya kocaman kızın hayatını sen şekillendiremezsin ayrıca evlenip evlenmeyeceğini bilemezsin ve kız birşeyler yaşamadan nerden bilecek öğrenecek insanları tecrübe edinecek güvenmemeyi abisinden değil kendisi öğrenecek. ileride evlenip çocuk sahibi olup boşansın mı kız bu mudur mantık? ayrıca evlenmeyeceği mechul diyorsun bunu nerden biliyorsun ne kadarlık bir ilişkileri var vs benim en yakın arkadaşımdan birinin ablası lise sonda çıktı 7 sene beraberdiler ve evlendiler geçtiğimiz haftalarda bunu sen bilemezsin sen belirleyemezsin ancak böyle yaparak itersin
- +1 yıl
Kardesimin sonra uzuluppisman olmasin diye :)))))
Kız kardeşin günün birinde evlenmeyeceğine mi?
Ya da sen herhangi bir kız ile evlenmiyecek misin? Empati kur, ya senin evleneceğin kızın abisi sana saldırsa?00 Yorumla
+1 yılyaptığın yanlış. kız kardeşini düşün birde. evde ne yapıyorsan yap. çocuğun yanında neden küçük düşürüyorsun kardeşini.
02 Yorumla- +1 yıl
döv, duvara fırlat, kafasından ateş çıkar demiyorum herhalde. toplumda yapılacak, edilecek sözler var evde denilecek sözler var?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
18Cevap
+1 yılSen elin kızına sarılıp öperken abisi görse sana dalda sen karşılık verecek misin? Empati kurun biraz ya
41 Yorumla- +1 yıl
Vveriiriim mi vermem
+1 yılOlum sen kız arkadaşınla geziyorsun iyi güzel senin kardeşinin sevgilisi olunca niye olay oluyor sokağın ortasında sevişirken mi gördün kötü bir şey mi yapıyorlardı ne bu tepki
13 Yorumla- +1 yıl
Onun gibi optunu gordum
- +1 yıl
Sen hayatında kimseyi öpmedin mi yani sana noluyor yani gelecekte kız evlenip çocuğu da olacak belki evkenmeyecek kendi istediğini yapar kız sen erkeksin istediğini yaparsın gibi bir düşünce olmasın senin yaptığın her şeyi o da yapabilir
- +1 yıl
Yapabilirde kullanmasinlar ciddi olsunlar evlensinler
+1 yılAynen abim gibisin. Hayatim boyunca boyle erkeklerden nefret edcem. Sen sevgili yapabiliyosun da kardesin yapinca mi olmuyoo. Allah kimseye boyle abi boyle es nasip etmesin.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya cok agir konusmusuun sevgilisi. Olmasina bise demiyorum mahallede lakayik takilmasinlar yetrr ama nerde
Bırak görmüşsün işte engel olma iyi bir abi ol o çocukla konuş düzgün düzgün kardeşimi üzme kardeşinle konuş yanlış yapma diye çok da sıkıştırma yani ne var bunda illaki olacak
11 Yorumla- +1 yıl
Buda bir konusma yontemi bidaha mah kiz kardesimii birakmaya gelmez
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşinin yaşı öyle çok küçük değilse yaptığın büyük hata, onunda sevgilisi olabilir neden bu kadar dar bir açıdan bakıyorsunuz
13 Yorumla- +1 yıl
Olurda sokak ortasinda opusemez
- +1 yıl
bunu kardeşine söylersin, kızabilirsin hatta ama dövmekle bir yere ulaşılmaz
- +1 yıl
Yapma ya anlik reflekstimmm benimkisi zaten
Ne guzel l*n 3 senedir biriyle geziyorum gorupte döven olmadi.. sende kardesin kucuk degilse bir sey diyemezsin o yapacani yapar yine zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Doviyim istiyosan seninkinide
- +1 yıl
Uzmes seni bidaha
Kardeşim vallaha diğer yorumları takma hiçbirisinin kız kardeşi yok direk kız kardeşinle beraber olan erkeği döv bunu görücek diğer kişiler yapamaz kardeşim ayar oluyorum tamam mı? sen benim düşüncemi iyi bulmuyorsan sıkıntı yok ki her kız kardeşinin erkek arkını dövmek göz dağı vermek demektir korkar yani bir halt yapamaz
01 YorumlaBencede şanslı kardeşin, benim abim varda ne işe yarıyor sanki 19 yaşındayım hala kısıtlıyor beni biriyle görse ilk yumruğu bana atar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Yok kardesime vurmam allah var
- +1 yıl
Okadarmi gaddar abin
- +1 yıl
Yok ben okadar karismiyorum :))))
+1 yıltipik gerikafali kiz abisi. sen baska abinin kiz kardesiyle cikinca her sey hos ama.
13 Yorumla- +1 yıl
Cikmasinda sorun yok opustuler
- +1 yıl
iki insan sevgili olmus ve bu iki insan sevgisini birbirlerine gostermek icin opusebilir. bir de kardesin 19 yasindaymis. gayet normal. hatta opusmemesi ayip olurdu o derece. lutfen dar goruslulugu birakir misin? su devirde kim sevgilisiyle ot gibi yasiyor? istersen ask mektuplari yazsinlar akrostis falan :(
- +1 yıl
Bana gostermesinler evimizin yakinlarinda ayagini denk alsin bundan sonra alir ama
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. sakin ol şampiyon naptın sen kız kardeşinin sevgilisi olmasında ne var bu kadar büyütücek fazla sıkma kardeşini sonra seni üzecek şeyler yapabilir...
10 YorumlaSenin hiç sevdiğin bir kız, kız arkadaşın falan olmadı mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Oldudaa nealaka sokakta fazla samimitdiler. Ona kizdim
- +1 yıl
Kız kardeşine tavır alacağın zaman kendi kız arkadaşına yaklaşımını düşün... Çocuğu Döverek değil hafif Gözdağı verirsin kız arkadaşını alır karşına neyin doğru Olduğunu ya da olmadığını anlatırsın... En azından hem kendi kız Kardeşinin gururunu kırmamış olursun hemde karşındaki adama kendine daha da SAYGI duyurursun... Aynı şeyin kendine yapılmasını istemezsin öyle değilmi?
- +1 yıl
Gozdagi oldu iste
Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. normal karşılamalısın sonuçta kardeşinin illa ki erkek arkadaşı olacak tabi yaşı da önemli 18 den küçükse ağır bir şekilde uyar
11 Yorumla- +1 yıl
Olmasi normalde opmesi sinirlendirdi
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Normal karşıla. Ama yaşı küçükse uyar tabiki. Çok üzerinede gitme üzülede bilir
11 Yorumla- +1 yıl
Uzuldu zaten de cok gitmedim korktu sadece azcik
hiç bir şey ne yapacaksın kardeşine yatma başımızı eğme de erkeğede yatarsan ölürsün de
13 Yorumla- +1 yıl
Bugun sokak ortasinda opusen yarin onuda yaptirir
- +1 yıl
Aynen
Empati kur seninde sevgilin vardir olmustur illaki kendini onlarin yerine koy
18 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olmalarina lafim yok uzmesinler kullanmasinlar
- +1 yıl
Operken gordumduva etsin oldurmedim araya girdi bacim
- +1 yıl
Empati onemlikuruyomda
- +1 yıl
Eempatti kurmasam kann cikardi
+1 yılAz gerilim mutlu son olsun senin dedigin gibi senin haberin olmasi daha iyi bence gizli olmasindansa
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. eğer kardeşinin sevgilisi olsam karşılık verirdim
dayakmı yıcez bide :)
ama abisi olsaydım karşıdaki cocugu yogun bakıma gönderirdim bide öpmek flan
ooo tamam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElalemın kızlaryla gezersnz fıngırdersınz kardesnz aşık oldumu suç..
O gezıp tozdugunz kızlarnda abılerı aılelerı var.13 Yorumla- +1 yıl
Asik olmasin demiyoruzki akilli olsunlar abisi var izin istesin veririm zaten gaddar deillim okadar
Cevap sahibi+1 yıl:) amanda aman anlayışlı abi. gordugunde cocugun agzını burnunu dümdüz ettın belkıde kız korkudan soyleyememstr :D
- +1 yıl
Korksa korkucak nevar korksa orda dovmemi engellemezdi araya olebi girdiki vuramadim fazla
kendi sevgilinin abisinden sende temiz bir dayak yersin umarım :)
10 Yorumla
+1 yılNe sansli l*n kardesin benimde oyle abim olsaymis keske gorupte dovseymis
02 Yorumla- +1 yıl
Netuhaf kizsin sen abin yok mu
- +1 yıl
Hayir
+1 yılNedne böyle geri kafalılık yaptın? Kardeşin kaç yaşında
03 Yorumla- +1 yıl
19 operken gordum
- +1 yıl
Siz erkekler daha fenasınız. Kız tam yaşında, bırak hevesini alsın
- +1 yıl
Hevesini alsinda ben gormiyim
Ya keşke böyle yapmasaydın sonuçta seninde devgilin oluyo ve kız onun da olabilmeli :)
112 Yorumla- +1 yıl
Ya olurda o cocugu op yuzden kuzdimuyodu o yuz
- +1 yıl
19. Yasinda daha kucuk
- +1 yıl
Yuarddim agliyor ustune gidince
- +1 yıl
Yok gitmem zaten daha konusurum biraz daha surtsun burnu hele
- +1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
Yok ben alirim onun gonlunu guzellimide yapari. Onda sikinti yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğal bir şey olabilir sakince anlat kardeśine ne yapıp ne yapmamasını nasihat ver böyle yaparak onu kötü şeyler yapıp yalan söylemeye teşfik etme
12 Yorumla- +1 yıl
Yok kon konustium tavirli biraz ama alirim gonlunu onda sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hadlerini aşmadıkları sürece sen karışamazsın. Çocuktan helallik istemeden geberme
00 Yorumlakardes sen zaten olayı kabul etmıssın soru baslıgına bak.
00 Yorumlasen kız arkadasınla gezerken kimse sana karışıyormu karışmıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ben a kiz arkadasim yok şu an ama:)
- +1 yıl
Olursa neolur
+1 yılBöyle şeylere gerek yok seni rahatsız eden bir durum varsa ortada kız kardeşinle konuşmalısın.
00 YorumlaYa seni kız arkadaşının abisi görseydi sen ne yapacaktın onu merak ediyorum.
00 YorumlaAbisi olan kızlarla çıkma bundan sonra
30 Yorumla
+1 yılGit beynini bir tedavi ettir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMagandalığını yapmışsın, şimdi utanabilirsin.
227 Yorumla- +1 yıl
Neden utaniyim kardesimi korudum icinmi
Cevap sahibi+1 yılNeyden korudun ya? Sokakta görmüşsün, sokakta mı sevişiyorlardı neyden korudun yani? Kardeşin de reşitmiş üstelik, 19 yaşında. Reşit ne demek biliyor musun? Sen kendini parçalasan o kadın istediğini yapar, buna da kanunlar dahil kimse engel olamaz demek!
Umarım kız arkadaşının en az 5 tane abisi olur.- +1 yıl
Benle canavar gibi lonusmayin :) kotu biri deilimanlik refleks
Cevap sahibi+1 yılKötü birisin, reflekslerine sahip çıkamadığın için büyük ihtimalle sinir hastasısın. İleride eşini iş arkadaşıyla görürsen de bıçaklarsın sen ''bir anlık refleks'' diye de tahrik indirimi istersin.
Dua et çocuk sana dava açmamış, ben olsam tazminattan soyar soğana çevirirdim seni.- +1 yıl
Ccaninami susadida dava acsin ookadarda deiil kizkardesimi unutsun ozaman
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşinle birlikte olmak için dayak yemek zorunda, bir de dava açarsa öldüreceksin?
Sonra Türkiye neden gelişmiyor...- +1 yıl
Yok oldur. mem kkatilmiiiyim ben ben sadece kanlik sinir hemm gelip ozur dilese belki affederim
Cevap sahibi+1 yılVuran sensin ama çocuk senden özür dileyecek? Ne için? Dayak yediği için?
Sen kendini çok büyütmüşsün gözünde, kusura bakma. Buradaki tepkilerin birçoğunu da hak ediyorsun. Bir kere dayağı normal bir şey gibi görüyorsun, ardından özür bekliyorsun. İster kabul et ister etme, 19 yaşında bir kadının sevgilisi olması normal, dayak da barbarlık. Aslında seninle konuşmam bile hata.
Bir dayakçı ve şiddet savunucusuyla neden konuşayım ki... Troll olduğunu düşünmeye başladım iyice zaten. Sen kendi kendine takıl.- +1 yıl
Yok ne dayakcisi be omrumde kac kavga ettimki siddeti sevmem hem karsilik almayinca pisman oldum zaten ama olani degistiremeyiz sonucta
Cevap sahibi+1 yılO zaman özür dile.
- +1 yıl
Ben niye diliyorum ozuru onlar dilesin
Cevap sahibi+1 yılOnlar özür dileyecek ne yaptı? ''Ben niye diliyorum'' derken? Sen vurdun, özür dilemen lazım. Onlar ne yaptı?
- +1 yıl
Ya tamam hata yaptimda kiz kardesimin sevgilisinden ozur dilemem muhatap olmam kardesime soledim size karismicam ama sizde evin yakinlarinda akilli olun dedim anlastik
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemeyi bile bilmiyorsun, yazık. Keşke o çocuk insan olsaydı da sana dava açsaydı.
- +1 yıl
Ya acmaz dava falan buda binevi ozur sayilir adam olup uzmesse kizi kardesimi onuda yapariz muhabbetimide edwrim simdi erken daha
Cevap sahibi+1 yılÖzür sayılan ne?
- +1 yıl
Karismicam ssaygi duyucam bu ozur deilmi napiyim istiyosun kabul ettim iste cocugu daha napiyim bu zaten ben yanlis yapti. Demek
Cevap sahibi+1 yılHayır, değil. Bu zaten yapman gereken bir şey.
- +1 yıl
Valla ben onu tanimiyim kardesim belliki sevmis cok agladi onun icin tamam dedim tanimadim adamdan ozur dileyip gt kaldiramam. Kard kardesime karsi davranislarina gore karar vercem
Cevap sahibi+1 yılİnsan olmayı bilsen, vicdan azabı duyardın. Neyse.
- +1 yıl
Ya ole deme ya vicdan bende yaptim tabi de durum biraz sey yoksa nen ozurde derim yani. Kotu biri deim
Cevap sahibi+1 yılO zaman dile...
- +1 yıl
Iyhyki kiz arkadasim deilsin ya yoksa cook pisirik biri yapardin sen beni
Cevap sahibi+1 yılPısırık değil ama daha saygılı ve saygıyı pısırıklık olarak görmeyen bir insan yapardım. İyi ki sen de benim erkek arkadaşım değilsin.
- +1 yıl
Saol bak ayni dili konusmaya basladik
Cevap sahibi+1 yılRica.
- +1 yıl
ana merak ettim ninkini
+1 yılya kacıncı yüz yılda yasıyorsun arkadasım
110 Yorumla- +1 yıl
sen istediginle gezip tozuyorsun kız kardesin olunca neden olay oluyor? küçükse konuşta yaşı 18se belli bir olgunluktaysa bişey deme o kızın erkek arkadaşı olacak insanları nasıl tanıyacak başka sanaldan mı? böyle kızı daha çok gizli işler yapmaya itersin yapma
- +1 yıl
Ya tanissin gessin ama opusurken gordum sokakta ne yapiyim kullanilmasin istedim falancanin kardesini sokal ortasinda optum demesin
- +1 yıl
opusurken gordun he o zaman farklı bıraz ya
- +1 yıl
ay neleri takmis kurmus kafasinda :(
- +1 yıl
saka yapıyorum da yanı mıllet ıcın mı yasıyorsun mıllet ne der dıye?
- +1 yıl
Yoksa ben safmitim sevgilisi oldu her halinden belli zaten kac zamandir bise demedim
- +1 yıl
tamam da bu kadar kurma kafanda
- +1 yıl
Yok kafamda kurmuyom da iste
- +1 yıl
kız kardeşinle konuştun mu
- +1 yıl
Konustum
Kız kardeşinin erkek arkadaşı olamaz mı?
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız kardeşin kaç yaşında?
01 Yorumla- +1 yıl
19 yasinda
Çocuğun karşılık vermeme sebebi abisi olman.
00 Yorumlakız kardeşini üzmeden hallet
00 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok sen de sevgili yapmayacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneyse ki kız kardeşim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği niye dövüyon dostum kızda da sorun var
00 Yorumla
+1 yılanlayışlı ol.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlayisliyim zaten
napcaz kız takılsın