Erkek arkadasım ve iliskinin gidişatı?

Merhaba kafamı bu sıra çok meşgul eden bir konu hakkında yardıma ihtiyacm var cevaplarsanz sevinirim.

Erkek arkadasımla 6 yıldır beraberiz 25 26 yaslarndayız bundan 4 ay önce bana evlenme teklifi etti ve bende kabul ettim o benim babam haricinde ailemi tanıyor bende onun ailesini tanıyorum ailelerin tanışması içinde ondan önce ben adım attım ve bu konuyu açtım çünkü annem tarafından biraz baskı görüyorum kaç yıl oldu en azından bir yüzük takılsın evlenme teklifi etti madem neden devamını getirmiyor diye neyse o şekilde ailesiyle geldiler ve tanıştılar gayette iyi anlaştılar bizide davet ettiler bir kaç kez görüştük iftara davet ettiler gittik şimdi onlar bize iftara gelecekler ama bu kadar görüşmeye rağmen tamam ilk tanısmada olmaz ama biz onlara gittigimizde en azından söz yüzük nişan bir şey konuşulması gerekmiyormuydu konusunu açmıyorlar bile bunun olurunu söylemek kız tarafına düşmez annem bu duruma yine sinirlendi bizi yemege davet ettiler bizde onları davet ederiz tekrardan bu konuyu acmazlarsa dahada görüşmem diyor bende ona hak veriyor sonuçta artık babamda biliyor aile dostu ya da arkadas olsunlar diye tanışmadılar sonuçta ama annemde gaz vermek istemiyorum iki tarafında ortasında kaldım erkek arkadasmla birbirimizi seviyoruz ama neden böyle olduğunu anlamıyorum işide var çalışyorda şu an ailesinin maddi olarak durumlarıda normal bana bu konuda yardımcı olur musunuz başkalarının fikrine ihtiyacm var hata bendemi tanışmalarını istemesemiydim ama o zaman neden teklif ettiki düsüncesi olan paylasırsa sevinirim

Erkek arkadasım ve iliskinin gidişatı?