Hiç, birsey caldiniz mi?
caldiginiz sey neydi?
Nicin calmistiniz?
pisman oldunuz mu?
Istediginiz sorudan. baslayabilirsinz :D
caldiginiz sey neydi?
Nicin calmistiniz?
pisman oldunuz mu?
Istediginiz sorudan. baslayabilirsinz :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatimda 4 kere telefon caldim.3 tanesi soyle oldu. lisedeyken diger cocuklarla aram hic iyi degildi hepbenle ugrasirlardi. bir gun cok ileri gittiler. acayip sinirlendim.3 tanesinin telefonu calip bir guzel paracaladim okul sonrasi sonra tabi benim caldigim krtaya cikinca okuldan atilma falan ailemede parasini odettiler telefonlarin.. digeride lisedeyken en iyi arkadasimin telefonunu nede siz yere caldim neden caldim bilmiyorum ne ihtiyacim vardi galiba sadece eglence icin caldim. tabi sonra yine ortaya cikti bana cok sinirlendi benden telefonu geri istedi bende telefonu kaybettgimi sogledim. sonra parasini istedi bende verdim. o telefonda hala evde durur hatirasi var. aslinda calinti sayilmaz sonucta parasini ldedim sonradan
1 paket sıgara aşırmıştım arkadaştan :D ama götürüp ona içermisin diye veriydim :D beraber içmiştik :D
Kucukken komsumuza gitmistik mumlara karsi zaafima yenik dusup kimseye caktirmadan mumu almistim daha sonra evde saklicak yer bulamayip gidip tekrar yerine koymustum
Sanırım ilk okuldayken bir arkadaşımin kokuku silgisini çalmıştım veya Püsküllü pembe kalemini :ddddddddd
Cevap
37Cevap
Ohooo dia yı biz çökerttik 8. Sınıfta çikolatalar fıstıklar ne ararsan ne bulursan alıyoduk şarabın yanında iyi gidiyodu diye :)) şarapta 13 liraya caddede bir köpek öldürenci vardı ordan djckfk çok şey çaldım ya dolabım kayıp eşya bürosu.. parfüm saat şapka foto makinası ohoo
He pişmanımda ama çok çaldım şuanda hiçbirşey çalmam. Sırf kul hakkı diye yolda geçen 10 lira buldum sonra geri attım aynı yere aynı şekilde fkvkkflg
küçükken bakkaldan mentos calmıstım 2 defa param yetmediginden alıp gizlice cebe koyuyodum ve gizlice cebimdeki parayı bakkala bırakıyodum (yetmiyo ama mentosa) sonra gidiyodum ama 3. defada yakaladı bakkal amca o günden sonra hiç bişey çalmadım :D
5 Yaşındayken hala kızının kalemtraşını çok begenmiştim çalmıştım annem farkedince tokat attı okkalı o gün bugündür bir daha kimsenin eşyasına el sürmedim :D
Evet
Elma
Acıkmıştım
Pişman olmaya zamanım olmadan yakalanıp, tüm geceyi bodrumda geçirmiştim
4 yaşındayken mahalledeki çocuklara bakkaldan cino çikolatası çalardım sonra anneme derdim o parasını öderdi. Hey gidi günler tabi o zamanlar hırsızlığın bile bir raconu vardı ahajaka
cıno hala var :D guzel gunlerdı :D
karpuz çaldık bir kerede en az 50 tane.:D şimdi 13 yaşında falanız gece arkadaşlarla dışarıda sabahlıyoruz malum acıktık evden kaçmışız zaten yaz sıcak her yer kapalı bizde gittik bir marketin karpuzlarına dadandık 2 tane aldık yeter dedik ulan çürük çıktı karpuzlar kelek olmayan karpuzu bulana kadar çaldık yere vurup patlattık hep çokta zevkli olmuştu :D
Kuzenimin yüzüğünü coflamıştım cok begenmıstım kucuktum 5 yasında falan
Kucukken mahalledekilerle torpil calmistik 50 ye yakin 😀hala hatirliyorum sonra yakalanmistik parasini odetti ama daha sonradan acisini cikarmistik 🏃😀😀😀 kucuktuk bilmiyoduk harami helali
15 krşluk hediye paketi süsü çalmıştım 6 yaşındayken hala unutamadım pişmanım :(
bir ara gitar öğrenmeye çalışmıştım gitardan başka da birşey çalmadım sübliminali anlayanlar +ya ^^
Arkadaşımın babası ünlü bir marketin sahibi.5 yıl evvel anahtarı almıştı hem marketi soyduk. Hemde kasadan 3 bine yakın bir para aldık. Pişman değilim.
Evet itiraf ediyorum, kadıköyde bir bardan küllük çaldım :)) çok güzeldi siyah siyah bana bakıyordu.
* Kapıyı çaldım. Pişmanım. :(
Kapi demiskn. Gerckten bir defasnda bizim aparmn kapisinu calmislardi 😀😀
yok hiç bir şey çalmadım. o pozisyona düşmemeye bile özen gösteririm.
Çakmak yürütüyorum arkadaşlardan elimde olmadan bu sayılır mı 😏
çaldım,
birçok şey meyva sıgara çikolata şeker sakız
e çocuktum :)
lisedeyken sevdiğim kıza hediye alabilmek için babamdan bir hayli fazla bir para çalmıştım..
küçükken bakkaldan sakız çalmıştım ama bakkal amcamındı zaten amcama demiştim parasını da vermiştim o da parayı alıp bana 1 çikolata verdi:D
Evet çaldım , küçükken cipslerin dışındaki tasolardan çalmıştım1-2 defa
oo neler afetmedimki burdan yazayımda polisler kapıma gelsin dimi pışşşık
çocukken grup liderliği yapıp çalmıstık ama yakalandık felaket dayak yedikk :D
brinin kalbini çalmışım çok acı çekmiş beni de çok üzmüştü:(
Birilerinin gelecekteki karılarını kandırıp ihtiyacımı görüp bırakıyorum.
Keske yapmasan
Kandirip dedin
Yasanti bicimin hosuma gitmedi
Allah gostermesin iyyyyy
Ben iliskiye iyy demedim ki. Senin gibi karaktersiz biriyle olma dusuncesine iyy dedim
Abisi kandiriyorum diyorsun. Birilerinin gelecekteki eslerini caliyorum diyosun. Niye tek bir insana ait degilsin ki. Doyumsuz , nefsine hakim olamayan, karaktetsz birisin iste
sevgilimin facesini çaldım :D
Hayır asla yapmadım yapmamda
birinin kalbini çaldım <3 pişman değilim :D
Hayır çalmadım ama çalan oldu zamanında
@RecepTayyipErdoğan gel knk sana diyo
Sende bişey çaldın dimi. O yüzden soruyosun :D
Calmisimdir :) Allah affetsin 😀
Sadece babamın cüzdanından para çaldım.
Cips çalmıştın pismanim
Günahlar söylenmemeli şahitler artar ahirette
Sahitin ne onemi var. Kimse bilmese bile Allah biliyor yetmez mi?
Kime itiraz, Allah'a mi 😱😱 sacma konusuyorsun şu an . Allah zaten herseyi goruyor biliyor. Ne yani hic sahidi olmayan gunahlar , gunahtan syilmayacak mi
Erkeklerin kalbini çalıyorum
Çalmadım, çocukkende çalmadım.
Flüt çalmıştım sayılır mı?
Babannemin cebindeki sekerler disinda hayir 😂
kalp çalmıştım sayılıyor mu :)
Bitiren çıkabiliyo mu?
Yok. Sonra koridorlarda ses yapiyosunuz 😀
caldım sakız falan cok kucuktum
Evet gitar calmayi biliyorum
küçükken ufak tefek.. neyse ki küçüklükte kaldı :)
BİMDEN condom çalmıştım
Ud çaldım
küçükken ciklet çaldım pişmanım
Hayır^^
Hayir calmadim
Çalmadım
Calmadim..
Çalmadım.
kalbini çalmıştım :s
Hayır çalmadım.
Calmadim😇
Aslında evet :(