Kalp çaldım demeyin kenara kusarim bak. Bugün ilk defa onda da yanlışlıkla rakı bardağı çaldım bugün. Marketten çıktıktan sonra bardakların hala elimde olduğunu fark ettim Sonra gidip ödemesini yaptım tabi 😀Yanlışlıkla çaldığım bardaklar 🤦🏻♀️
Marketten değil de bir konser sonrası bardan birkaç vodka bardağı çalmıştım. Yıkayıp asmışlar öylece duruyordu ve arkadaşlarla beraber kış mevsimini de avantaja çevirip montlarımızın ceplerine doldurmuştuk 😂 zaten eşantiyon bardaklar yani parayla almadıkları için çalmak sayılmaz 🙄 bir de her gittiğim mekandan bardak altlığı çalarım ama onları zaten isteyince de veriyorlar. Ben heyecan olsun diye aniden atarım cebe 🥳
Çocukken ağaçtan incir çalıyordum Yakalandım ben ağaçta bahçıvan aşağıda in aşağı diye bağrıryor bir müddet inmedim bir ara kaçarım umudu ile aşağı atladığimda ben daha yere inmeden havada yediğim tekme neticesinde donuma işemiştim. Şimdi ne zaman incir görsem incir sözü geçse hemen aklıma gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocukken soymadigim bakkal ve market kalmadı. Bir kere bakkala yakaladım sonra annem de öğrendi bir dayak yemişim var ya... hangi elinle çaldın diye bağırarak vurdu ellerime kollarıma sonra bıraktım hırsızlığı 😂😂
9-10 yaşlarındayken bakkaldan sakiz calmistim annem farkedince ellerime vurmustu obur tarafta ellerini kesecekler diye 😂 cok sukur bize ait olmayan biseye el uzatmadık bundan sonra da uzatmayiz insallah
En İyi Cevaplar