Bunlar yunan mitoloji savaşları değil gerçekleşecek olaylar ve birinin tarafını tutacak insan olduğunu sanmıyorum türkiyede anca deccale farketmeden hizmet ederler yüzyıllardır olduğu gibi, ırkcılıkla vb. Mehdiye hizmet klavye başında olmaz silahlı mücadeleyle olur burada rahatı bırakıpta kimse savaşmaz, hem mehdi ben mehdiyim demeyecek yani yanlışa düşebilir insanlar.
Bu konuyla ilgili hadisler ve sayfama gir bir konu paylaştım oku
Kâ'b'dan rivayet edildi. Dedi ki: “Filistin’de Rumlarla iki olay gerçekleşir. O birinci olaya Kıtaf, (yani hasat zamanı) denilir ikinci olaya da Hasat denilir.
Rivayette şöyle gelmiştir: Filistin'de Rumlarla iki çatışma gerçekleşecektir. Onlardan biri "Gül Toplama" ve diğeri "Biçme" diye adlandırılacaktır. [5] Yani ikinci savaş birinci savaştan daha yok edici olacaktır.
Sonraki rivayet ise, İmam Mehdi'yle (a. f) Batılıların savaşının eşit olmadığını, görünüşte Batılıların daha güçlü olduğunu aktarmaktadır. Bundan dolayı bazı korkak Araplar, Batılılara katılacaklar ve geriye kalanlar da tarafsız kalacaktır.
Şuanda tüm İslam ülkeleri sessiz durumda mehdi bu topraklardan çıkacak buradaki islam deccalini öldürecek filistine yürüyecek bu gerçekleşen filistinde ki savaş melhamei kubrayi tetikleyecek biçme diye adlandırılan savaş şuanda yaşanıyor gül toplama 50 60 sene evvel yaşandı
Böyle varsayımlar yapıldıktan sonra Allahu alem demek lazım yoksa ters yerlere gidersin uyarıyım. Herşey apaçık olsa safını tutarsın zaten neyin ne olduğu belli değil sorun ve mesele o...
Bize de Nispet Ediyolar. Dinin Ruhuna Aykırı Bir Şey Yapmışlarsa, Bize de Nispet Ediyorlar. Dolayısıyla Ben Bizi de Onların İçinde Görerek Diyorum: Dinin Ruhuna Aykırı Bir Şey Yapmışlarsa, Yaptıkları Şey Kuranın Temel Disiplinlerine Aykırıysa, Sünneti Sahihaya Aykırıysa, İslamın Hukukuna Aykırıysa, Modern Hukuka Aykırıysa, Günümüzün Demokratik Telakkilere Aykırıysa, ALLAH Bizi de Onları da Yerlerin Dibine Batırsın! Evlerine Ateş Salsın! Yuvalarını Başlarına Yıksın!
deccal istidracı yuzunden bır suru taraftar toplasada zaten deccal ce mehdı arasında savaş çıkacak ve deccal bu savaşta yuzde yuz kaybedıyor kaybeden tarafta olmak ıster msın
En İyi Cevaplar