Şurda 3 ay sonra 20 yaşında olucam sakallara bak arkadaşlarımın sakalları babamın sakallarından fazla. Büyük abimin sakalları seyrek ikinci abimin sakalları ise gür çıkıyor. İlerde düzelir mi ki acaba bu sakallar?

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kösesin.
sondaki resim ne la öyle zenci dudağı gibi :D
:D ben ne bileyim yaw yakından çektiğim için resimleri öyle gözüküyor sende çek anlarsın. Ne yapmam lazım yaw 1 haftada bu kadar sakalım uzadı. bir kirli sakal bırakmak istiyorum olmuyor
sen umudu kes çıkmaz daha. benim sakal 15 yaşımda böyleydi https://s.instela.com/m/kirli-sakal--i136652.jpg
sakal ektir.
oha :D be ne yaptın sen 15 yaşında öyle sakal mı olur :D
valla öyleydi benim şimdi daha gür
sakal ektirsem güzel olur mu ki?
bişey farketmez kıl yani aynı
doğal durur mu yani. D
tabiki
ama pek özenme sakallılara hergün kesmek zorundayım a. mk işkence gibi
Bende her gün oluyorum :D 3 aydır her allahın günü tıraş oluyorum sakallarım böyle olduğu halde ama
bana işkence gelmiyor sakal adama karizma katıyor çünkü
karizma katıyoda benim gibi sık olsa bıkarsın sakaldan :D
Ben senin yerinde olsam makine ile kısaltır kirli sakalla gezerim o link attığın herifin ki gibi :D keşke öyle sakallarım olsa
Bunlar düzelir rahat.
büyük abimin sakallarına benzetiyor onunun kide boyun kısmında böyle boşluk filan var babam şaç sakallı beyaz olduğu için pek belli olmuyor gür mü köse mi diye devamlı tıraş olduğu için ortancı abim her gün tıraş oluyor hatta tıraş olmaktan suratı yep yeşil :D kaç seneye düzelir ki yaw
3 aydır her gün sakal tıraşı oluyorum zaten işten ötürü :D
:D :D tamam sen daha kalp krizi geçirme :D sarımsak sürmüştüm 2 hafta filan o yapmış olabilir mi böyle sakallarımı kıl köklerini yakıyormuş çünkü
:D :D tamam
son fotoya gerek yoktu maymun sandim neyse kosesin
:( :( ne yapmam lazım yaw
arkadaşlarım kirli sakalla dolaşıyor herkes abi çekiyor beni millet çocuk sanıyor kimse kaideye almıyor beni :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar