Vicdan azabi cekiyorum Kotu biri miyim?

Bu gun arkadasimla kirtasiyeye girip defter alicaktik cok guzel seyler vardi defter sticker ve kalem alip odemeye gittik biraz abartmisim pahali geldi stickerleri ve kalemi geri koydum, arkadasima dedim ki kalemi sen al bende kullanirim arkadasimda dediki o zaman bende koyuyorum kalemi. Sticker kutusunun icine koydu kalemi neyse 65 civari bisey tuttu bende 100 tl uzattim sonra para ustunu aldim. Arkadasimda sticker secerken bir an sticker kutusunun icinde kirmizi kalemi gördüm o an onu oyle bir alasim geldi ki sanki biri onu almami soyledi. Hirsizlik bu biliyorum tabikide hayatim boyu yapmadigim bir sey asla yani 10 kurus fazla verseler iade ederim ama o an oyle bir sey oldu ki kalemi gizlice posete attim ve ciktik. Baya kotu oldum vicdan azabi cektim yolda. Daha sonra fark etmisim ki aslinda aldiklarim 40 tl tutuyomus yani kalemin parasini da odemis oluyorum hatta bir kac tl borclu kaliyorlar. Arkadasimda ayni sekilde parasini cok vermis yani kasiyerin sucuymus. Ama gercekten cok pismanim oturup dusunsem asla yapacagim birsey degil hatta para fazla verdigim icin mutlu bile olmustum. Bu beni kotu biri yapar mi? Gerçekten pismanim yani keske yapmasaymisim. Ilk kez yapiyorum

Vicdan azabi cekiyorum Kotu biri miyim?