Acaba sünepe miyim?

Anlamadığım bir konu var..
Şimdi ben AVM'ye gidiyorum, toplu taşımaya biniyorum, sosyal medyada dolanıyorum ve dikkatimi çeken bir şey var.
Bütün genç tayfa hepsi mi güzel olur. Güzel derken lavuklar bir eşofman bir sweat giyiyor adamlar parlıyor resmen. Suratları bebek gibi, saçları dalgalı parlak, parfümleri 30 metreden geliyor. Hepsi kızlarla takılıyor, konuşurken ses tonları bile havalı, kolları elleri tüysüz bebek gibi, burunları güzel, birbirleriyle konuşurken ağızları bile kokmuyordur, spora gitmek için hepsi enerjik, hepsi takılıyor.
Sırf bunlar yüzünden hoşlandığım kıza çekici görünemedim ilgisini çekemedim.
Anlamadığım nokta ben yeni bir kıyafet alıyorum giyiyorum embesile dönüyorum. Yeni kıyafet üstümde eski gibi duruyor. Saç kesiyorum sanki ben kestim diye dışarıdan bana "bu niye saçını kesiyor ki sanki çok yakışıklı" gibi düşündüklerini düşünüyorum.
Zaten özgüvensizim, ellerimden, sıktığım parfümden zayıflığındam, konuşmamdan her şeyden utanıyorum. Kızın yanında ona ilgi göstermeyen erkeği oynamaya çalışsam olmuyor. Yani tam bir sünepe gibiyim. Ya da bende ki problem nedir fikri olan var mı?
Acaba sünepe miyim?