İş yerinde kadına sinirlendim su şişesini kolzete sokup cikardim sonra içine su koyup ona verdim, başka iş yerindede kadına kızıp kadından gizlice kulaklığını çöpe attım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sakin kalmanız lazım
olabilir insan sinirliyken yaptığı değişik şeyler yapabiliyor.
burcun yengeç falan mı, bu tarz narsistlikler genelde onlarda görülür
Narsistiik bir davranış mı bu
Etrafındaki insnlar beni sevsin iyi görsün istiyorum ama bakıyorum gecek yüzümü gördüler bana inanmamayi seçince onlara zarar vermek istiyorum bana inanmadıkları givenmedijleri için
işte diyorum burcun ya yengeçtir ya da su burçlarından biridir ama balık burcu yapmaz böyle bişey. ya yengeç ya akrepsindir. akrepin de yapıcagını sanmıyom onlar mantıklı ilerler. yengeç olma şansın yüksek bana göre
İkizler
inşallah manipüle etmiyosundur beni. yükselen ve ay burcun ne peki
Yükselen aslan ayı bilmiyorum
bi bak
www.astrokora.com.tr/.../ucretsiz-dogum-haritasi-hesaplama
Npcn ya ya
merak ettim. bir de bana satürn ve mars'ını da söyle.
içgüdüsel tepkilerini ay burcu belirler.
Yay ve başak
satürn yay, mars başak doğru mu anladım? peki ay?
Doğru ayda yengeç
10.06.1997 al bak bakalım
işte o intikamcılıgının nedeni ay burcu yengeç olmanla alakalı. Sırf sende bunu anlamak için bu kadar soru sordum. astrolojiye 2 aydır ilgim var ve cidden çok tutarlı sonuç veriyor fakat bir tek güneş burcuna bakıp yüzeysel yorum yapanlar burçlar yalan diyerek kestirip atıyorlar anlamadan dinlemeden.. yengeçler çok intikamcı narsist yapıda olurlar ve insanın karakterindeki içgüdüsel tepkilerini ay burcu belirler. ikizlerim diyince şaşırmıştım başta çünkü ikizlerde böyle bi yapıda biri çıkmaz kolay kolay. ay yengeç olunca bu tarz sorunlar çıkabiliyor.
Benim de ay burcum ikizlerde ama balık burcuyum. tepkilerimin çogu ikizler, kendimden biliyorum.
Ee baska ne gördün
bana doğdugun yeri ve saati söylersen bi inceliyim haritanı.
Pardon ay ve yükselen aslanmis benim
10.30 İzmir /konak
Ee bi karar ver ama. saatinin tam doğru oldugundan emin misin sen
Evtt
senin juno yengeçte görünüyor. evleneceğin erkek tiplerini tanımlar juno
"Hassas besleyici, duygularıyla barışık, duygusal yönde ilham alabileceğiniz, ait ve ev gibi sıcak hissedeceğiniz bir partnere ihtiyacınız vardır. İlişkide, sadece anne ya da çocuk arketiplerini üstlenmek konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun bir bağlılık ilişkisinin en temel anlamı sizin için aile olmak, aile kurmaktır."
Juno 11. Evde, kişinin arkadaşı olan biriyle evlenmesi ya da evliliğinin temelinde arkadaşlığa önem vermesi anlamına gelir. Partnerlerin sosyal faaliyetlere ve arkadaş çevresine ihtiyaçları yoğundur. İlişkinin ortak bir vizyona/amaca hizmet etmesi ve eşlerin kişisel alanları dahilinde özgür olmaları önemlidir.
böyle bişey istiyosun. tutuyor mu sence aradıgın partner özelliklerine?
Aynen güzel bakıyorsun başka ne görüyorsun
ceres'in balıkta ve 8. evde görünüyor.
Ceres beslendiğin şeyler oluyor.
CERES BALIKTAYKEN;
"Kendine güvende hissetmeye önem verirsin insan ayrımı yapmadan herkesi seversin özellikle insanlara duygusal konulardaki sorunlarında yardımcı olursun onları anlarsın merhametli birisindir bazen yalnız kalıp kendini şarj etmeye ihtiyaç duyarsın özellikle su kenarı gibi yerler seni sakinleştirir stresini alır. Kişileri, onlara fedakarlık yaparak, affediciliği ve merhameti ile besler, yanlız kalmaktan, inzivadan, spritüellikten beslenir."
CERES 8. EVDE
Samimi birisindir yönetici olabilirsin yönetici olmak istersin Cinsel hayatın senin için çok önemlidir cinsel hayatın aktifse kendini seviliyor hissedersin çok iyi bir psikolog olabilirsin. Derin duygular, risk, dönüşüm metafizik, psikolojik konular, bilinmeyeni çözme çabası ve cinsellik kişinin besin kaynağını oluşturur. kişileri psikolojik destekle onları birtakım dönüşümlere sevk ederek ve kişilerle bütünleşip bir olarak ve kişilerin sorunlarını çözmeye çalışarak ve onlara psikolojik yönden destek olarak besler. bunları kaybetmek ise kişinin besin kaynağını kaybetmesine sebep olur.
Sen kahve ya da Tarot bakıyor musun
Hayır. benimki sadece hobi. 2 aydır sevdiğim için araştırıyorum astrolojiyi :D
senin mars başakta görünüyor, seni her konuda mükemmelleştirecek bir partnerle aşk yaşamak istersin sen mars başaktayken.
mükemmelliyetçi tip herşeyi sorgulayan araştıran erkekler ilgini çekebilir.
Teşekkür ederim 🙂
doğru mu sence son yazdıgım sjgfjghj
Instagram kullanıcı adını yazana ekliyim swni
sen yaz ben ekliyim. silerim yorumunu ekledikten sonra. tlegram kullanıon mu sen?
Empati nedir araştır bu senin bugünkü ödevin olsun.
Normal degilsin kesin
canım
Söyle canım 😂😂
ger zeksin site çeviri yapmış :)
Anladım apptal şey seni senle dalga geçiyordum
haha :) bence psikopatsın