Ben ne yapıcam ya facebookta salakça islam dinini eleştiren bişey paylaşdım kuzenim gördü gitti babama söyledi oda şu an bana kızıyor. Ya sanki çok dindar bir babam var oda dini önemsemez içki falan içer ama ateist olduğumu duyunca kızdı off ne yapıcam ben ya :(
Cevabın nedir?
10 senedir ateistim benimkiler hala bilmiyor :D konuyu açmamaya çalış, tartışmadan kesinlikle uzak dur düşüncelerini değiştiremezsin. onlar bu konuyu çok konuşmak istiyorsa "o zaman bana islamı anlatın" de. anlatsınlar sen de aa çok mantıklı falan filan bir şeyler de. tekrar müslüman olduğuna inandır :D ve içten içe ateist olmaya devam et..
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikir ama ben sadece şu an içerisinde kendimi kurtarmak istiyorum babam işden eve gelicek mesela 1saat sonra falan.
Soran+1 yılSaol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteistlik sana ne kazandırıyor? İslam müslümanlara ne kaybettiriyor?
Ateist insanları görünce çok üzülüyorum çünkü Allah, Peygamber (sav) doğru anlatılsa doğru temsil edebilse inanmayacak tek bir kişi bile yok.. çünkü sen inanmasan da biz bu fıtrata göre yaratılmışız.. yardım edebilmeyi isterdim01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende ateistken kafamda kurgulamıştım ailem öğrenirse söyleyeceklerimi aileni islam üzerinden ikna etmeye çalış muhtemelen şiddet bile görebilirsin, zorlamanın inançlarına aykırı olduğunu peygamberlerin bile zorlamadığını herkesin inancında özgür olduğunu söyle ben böyle planlamıştım :) sonra tabi tekrar müslüman olmaya karar verdim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafana Seni yaradanı sevmiyorsan onun dinini kabullenmiyorsun cezalarından korkmuyorsun babandan hiç korkma neden korkuyorsunki baban da bir insan değilmi senin gibi ne kadar ağıt bir ceza verebilir ki söylesene rabbimin azabından daha mı korkutucu babanın azabı söylesene
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet babam dövmez azarlaması bile çok korkutucudur.
Cevap sahibi+1 yılSen babanı babanın inandığı rabbinin azabından daha korkutucu olduğunu söylüyorsun sen zaten kaybetmişsin onun için sana diyebileceğim babandan korkma çünkü o da senin gibi bir insan seni o yaratmadı bunu bil
Soran+1 yılEvet onun beni yaratmadığını biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman korkma. Babanda senin gibi işte et ve kemik
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
28Cevap
bende hristiyanım ama bilmiyorlar gizli yaşıyorum gizli takılıorum islam gibi yaşıyorum müslüman görünüyorum ama dikkat etseydin kardeş imama giderler büyük ihtimalle imam katlinin helal olduugnu söylese gözlerini kırpmadan öldürürler çünkü islam dindne çıkana yaşam hakkı vermez öldürmek helaldir
27 Yorumla- +1 yıl
Benim dinim bana senin dinin ise sanadır diyen bir din (islam) hiç kişiye öldürmeyi hak ettirmez.
Soran+1 yılNeyse umursama gitsin konuşur konuşur susar :D
Soran+1 yılSaygı istiyorlar ama saygı göstermiyorlar.
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=lgROhpUDp24
videoya bak bakalım nasıl savunma yaoacaklar merak ediyorum :D
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim anlamadigim ateistsin madem neden hala Islam ile ugrasirsin? Hayir zaten Tanri yok diyorsun, olmayan seyin kitabiyla neden ugrasilir hic anlamam. Bence cogu ateist " islam obsesyonu " tanri falan hikaye.
10 Yorumla- Diğer konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bilgi versin sana anlatsın ispatlanmış videoları izle belki inancın yerine gelir tabiki senin tercihin saygı duymalı. ama sende bizim dinimize saygı duymalısın. eleştirmemelisin
20 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle tepki vermeleri normal. ama madem ateistliği tercih ettin korkma üzülme... öğrenmişler gizlemene lüzum yok artık...
en azından yalandan inanıyor gibi yapma daha kötüydü. keşke gerçekten inansan ama senin kararın kimse karışamaz...00 Yorumla
+1 yılUlan şeytan bile Allahın varlığı yoksaymıyor, siz neyin kafasını yaşıyosunuz? :D
Ben Allah yazarken A' sını bile küçük yazınca tırsıyorum...51 YorumlaDostum ulas bana tartisalim bu konuyu yavsama amacim yok yanlis anlama ateistlerle sohbet etmeyi seviuorum sadece
00 Yorumla
+1 yılBen olsam evlatlıktan reddederdim, kafirsin artık o begenmedigin dinimizde çocugun bile olsa kafire yer yok bb
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahah
+1 yılAmacın neydi ki ateist olmak ta yani dini olarak nerde sorun yaşadın keşke bu soruyu burada paylaşmasaydın şimdi babamdan ayrı birçok kişi hakaret içerikli yorumlar yazacak
01 Yorumla- +1 yıl
Bende Müslümanım ve düşündüğüm kadarı ile insanların ateist olmasındaki sebep aklındaki sorulara cevap verememesinden kaynaklı
ateist adamdan zarar gelmez bu zamanda alnı secde edenlerden korkacaksın. Dindar diye ülkenin başına geçtiler 13 yılda ülkenin anasını siktiler.
20 Yorumla
+1 yılislam ile ilgili eleştirilerin olabilir.. benim de var. o yüzden anlayabilirim ama Ateist olmak Allah'ı inkar etmek. Bunu yapma bence.
00 Yorumla
+1 yılYaş aralığına bakılırsa bu konuda azar işitmen çok saçma?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle aslında bu yazdan sonra izmirden istanbula gidicem o zaman kurtulurum ama şu an kızıyor dövmüyor ama kızıyor duymak istemiyorum
eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedu enla muhammedin abduhu ve resulu
artık değildir
nasıl kandırdım ama01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin
+1 yılSenin yaşın 25-29 arasında ve bu soruyu soruyorsun.. İlginç :D
00 Yorumla
+1 yılYa bibs git allah askina kezban seni ya ateistmis..
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede din algısı böyle ne yazık ki.. içki içer, kumar oynar, namaz kılmaz ama ateist gördümü yancaksın diyip dururlar gerçekten ilginç.
15 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim inancı reddetmek ayrı birşey günah işlemek ya da ibadet etmek farklı şeyler sen bir sarhoşun imanına laf et bakalım nasıl cevap veriyo
- +1 yıl
@xxeagleeyesxx dinin yasakladığını yapan insanın imanına neden laf edeyim olmayan birşeye.
- +1 yıl
Kimin cennete kiminde cehenneme gideceğine sadece O karar verir kimseyi bilemezsin demek istediğim o ha kimseyi de zorla inandıramazsın kimsenin de haddine değil herkes kendi yaptıklarının bedelini öder
- +1 yıl
@xxeagyesxx cennet cehennem ile ilgili birşey demedim zaten.
- +1 yıl
@xxeagleeyesxx
bak kardeşim bizim dinimiz islamdır buda hoş görü dinidir eminimki istedigi kadar kızsada bu senin görüşündür hiç bir zamanda kimse saygısızlık yapamaz ama hayırlısı inş alısır zamnla
10 Yorumla
+1 yılIslamda bazen bende manyiksiz seyler buluyorum elestirom ama allaha inanmamak nedir ya bunkadar sey bosuna mi oldu bosuna mi yasicaz bir beyin calistir
00 Yorumlayapacak bir şey yok baban da ne yapabilir ki sana inanç sonuçta bu
00 Yorumla
+1 yılFSM ye git analr halinden uçak sallandı kızımız namaza başlar artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapiyor. Inancli olmak zorunda değilsin ama saygi duymak zorundasin
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni kaalee bile almiyorum ve evet zorundasin nokta!
Cevap sahibi+1 yılPapaza bir gidip gunah cikar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılVerecek cevap mi? Cocugum sen kimsin ki.. fifimde bile degilsin.
Cevap sahibi+1 yılBirincisi turkiyede yasamiyorum Hristiyan bir ulkedeyim ve sanirim sizden korkmak en buyuk aptallik olur cunku oyle bir mantiksiz dine inanmak ancak aptallarin isidir.
Hadi cocuk daha fazla yazma cunki okumayacagim bile
Soran+1 yılHaklısın görüş sahibi hanımefendi.
- +1 yıl
@Polikarp Bütün dinler Niye islama karşı biliyormusun Çünkü Bu işin içinde bir şeytanlık var Ulan soyunuz belli değil sopunuz belli değil gelmişsin burada müslümanlara hakaret ediyorsun. hadi bir ispat yap bakalım o din nasıl bir din hadi.. bekliyorum.
Soran+1 yılSaçmalığa bak ya hala islamı savunuyorlar uzatmayın.
Soran+1 yılİslamda eşitlik denen şey yok. Muhammedn yazdığını o ayetleri size bir kanıtlarım görürsünüz uzatmayın şimdi kesin.
- +1 yıl
@Polikarp İlk önce hakaret etmeden konuşmayı öğren, Sonra dinimizi eleştir sen kim oluyorsun da Müslümanlara islama hakaret ediyorsun senin o çorap kokmuş soyun bile bizim Güneş gibi gelen islam. bir olamaz. Bunu ilk önce öğren uyduruk insanlarsınız Geberen ölen insanların dinine inanacak kadar cahilsiniz...
- +1 yıl
hristiyan ülkesinde yaşıyormuş
neden yaşıyorsun o zaman analt bakalım arabsitan iran ırak afgansitanda bulamadıgın adalet ve huzuru avruapda ve amerikada buldugun için mi
kafir ülkelere gitmek köpeğimiz olmak için havlar durursunuz bize yinede düşman olursunuz
sizlere bu hakkı arabistan afganistan verse orlara giderdiniz - +1 yıl
@Polikarp Biz hiç bir dine düşman değiliz siz yapıyorsunuz bütün bu savaşları...
- +1 yıl
@Polikarp Biz beş vakit o ayaklarımızı yıkıyoruz abdest alırken. Sen bizi kendi pisliğinle karıştırdın galiba.
- +1 yıl
Kardesim hic yorma kendini baksana seytan ele almis, yazdiklari seyler belli ediyor bizim yapacak birseyimiz kalmadi, dinimizi cahil insanlardan ögrenmis ALLAH bilir Kur´anin mealini bile acip okumaya tenezüll etmemisdir. UIyduruk olan kendi hayati bitim tek yapabilecegimiz ALLAH hidayet versin demek.
Soran+1 yılYa biraz düşün yobaz kardeşim nasıl islam akla mantığa uygun mu?
- +1 yıl
@Polikarp Hadi çok akıllıysanız yazın bir kuranı kerim gibi bir kitap bakalım cahiller topluluğu sizi.
- +1 yıl
@Polikarp Elbet ki dünya bir gün bitecek o zaman Allah azabını ergeç verecek... Sanmayın ki dünya kalıcı bir yer..
- +1 yıl
@Polikarp Hadi çok akıllıysan ölüme engel ol sıkıyorsa.. İnsanları öldürerek mutlu olan zavallılarsınız...
- +1 yıl
@Polikarp
Cevap sahibi+1 yılEksik olsun senin 7 xperin. Saygisi olmayan insana teşekkür bile etmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılo cennete girebilir allah dediği için ama sen giremezsin allah ı ret ettiğin için canım ondan kızıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Her b.. u yesin sonrada allaha inanıyor allam tövbe desin cennete girsin süper bişey ya
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhani saygınız vardı? birde saygı gösterin dersiniz..
010 Yorumla- +1 yıl
müslümanlara saygı gösteririz ama islama saygı göstermeyiz. kapalı arkadaşlarım var ve birbirimizin yaşam tarzlarına saygı duyuyoruz. ama o ateizme ben de islama saygı duymam. bu konu hakkında da konuşmayız. bizim istediğimiz şey bu.
İdeolojilere saygı göstermek zorunda değilsiniz ama insanlara saygı göstermek zorundasınız. - +1 yıl
Aşağıladığınız ideoloji benim savunduğum değerler bilmem farkındamısın? aşağılama gereği duymanızın sebebi nedir? İnanmıyorsan inanma sana karışan mı var? Sen senin değerlerine hakaret edildiğinde saygımı gösterirsin tepkimi? Konuşmamanız saygıdan değil saygısızlık yapmanızdan çekindiğiniz için çünkü biliyorsunuzki çatışma çıkar (sözlü).
Merak ediyorum sizin reddetme sebebinizi? @teonaalex - +1 yıl
Şaka mısın? Cidden dalga mı geçiyorsun? Sana karışan mı var diyorsun. Ateist ve saygısız bir toplumla yaşayan bir müslüman olduğunu düşün. Belki o zaman neden bu kadar eleştirdiğimizi anlarsın. İnsanlar farklılıkları kabul edebilseydi birbirine saygı duyabilseydi internette gördüğün islamı eleştiren yazılar şimdikinden çoook daha az olurdu. İnsanlar benim inanmadığım şeyleri bana dayatmaya çalışacak, gece ezan sesinden uyanacağım, bir şekilde ateist olduğum anlaşıldığında kötülük tanrısı ilan edileceğim, potansiyel bir ahlaksız olarak düşünüleceğim. Alttan alttan laf sokulacak... Ben ateist olduğum anlaşılmasın diye low profile takılmak zorunda olmamalıyım arkadaşım. İnsanlarla da bu konuyla ilgili konuşmam çünkü ben kendi inandığım şeyleri, ya da inançsızlığımı bunca zamandır bana yapıldığı gibi başka insanlara dayatmaya çalışmam. İnternette gördüğün islamı eleştiren yazılar da emin ol insanları aydınlatmaktan çok toplum içinde bir türlü söyleyemediklerimizi burada söyleyebildiğimizden.
- +1 yıl
benim sana saygım varsa. seninde bana ve dinime saygı göstermeni beklerim. benim senden çok islama sıkıştırılmış saçmalıkları eleştirdiğimi bilmiyorsun. herkes aynı kafada değil. bunu aklına sok. hiç birşeyden haberi olmayan sorsan ben müslümanım diyen cahille dolu her yer. benim inandığım değere saygı duymaman beni yaralar. ve ben sana hala seviyeli bir şekilde rica ettiğim halde bana karşı olduğun dinin saçmalık olduğunu bana saygı duyulmadığını söyleyip bu durumu meşrulaştırıyorsun. ne farkın var o karakterlerden? @teonaalex
- +1 yıl
Senin bu dine inanmana ve bu din doğrultusunda kurduğun yaşam tarzına saygı duyuyorum, ama dinine saygı duymuyorum ve duymayacağım. Çünkü senin dinin yüzünden kadınların giyimine davranışlarına karışılıyor, lgbt üyeleri iş bulamıyor intihar ediyor. Aslında senin dinin bütün sosyal hayata müdahale ediyor. Bir de din mezheplere ayrılmış ve farklı mezhepten insanlar birbiriyle çatışıyor. Bu nedir yav.. Şimdi gerçek islam bu değil falan filan deme. Bizim eleştirdiğimiz şu anki müslümanların yaşattığı islamdır zaten. Neden saygı duymadığımızı anlamak bu kadar zor olmamalı. Sen ateistlere saygı duyuyorsun diye her şey yolundaymış gibi davranamam kusura bakma. Ayrıca önceki yorumumda da islamı kötülemek için hiçbir şey söylemedim. Hem zaten siz müslümanlar bizim içimizde islama saygı duymadığımızı biliyorsunuz, biz de sizin ateizme saygı duymadığınızı biliyoruz. Bunu sözlere dökünce mi sorun oluyor?
- +1 yıl
mezhep saçmalığına ben katılmıyorumki zaten. tamamen aptallık. sosyal hayata karışmıyor islam. bak aslında sen insanların yaşamlarından islam dinini kafanda böyle bir profille oluşturmuşsun. gerçek islam bu değil demicem ama gerçekten islamın ne olduğunu bilmeden yaşayanların ve bunu sizin elinizde koz olduğunu görmek beni üzen taraf... kuranda olmayan saçmalıkların islama monte edilmesi bu dini bu hale getirdi. hoş bunları sana söylesemde sen inanmadığın bir dinde bunların olup olmayacağına inanmanda güç.
ben ne olursa olsun sana ve gibilerine saygı duyarım. çünkü bu duruma gelmenize sebeb olan bu bahsettiğim aptal insanlardır. cahil insanlardır. bilmediğini bilmeyen her hocayım diyene inanan cahil bir topluluk yuzunden bu haldeyiz. mantık çerçevesinde herşey çözülür. tahammül edemeyenlerin imanından şüphe ettim ben her zaman. sen haklısın ama ben onlar gibi biri değilim en azından benim onlar gibi inanmadığımı bilip buna göre konuşmanı isterim. - +1 yıl
- +1 yıl
Sana bunu anlatmayı deneyeceğim. Umarım demek istediğimi anlarsın. İslam=kuran değildir. Gerçek islam müslümanların bu ideolojiyi uyguladığı halidir. İslam=kuran olsaydı şimdiki gibi takmazdık çünkü herkesin birbirine saygı duyması gerekirdi. farkettiysen her ateist çocuk evliliğinden, insanların katledilmesinden falan bahseder. kuranda olduğundan mı diyorlar bunu? hayır. çünkü gerçek islam artık bu. kuran kimsenin umrunda değil. Benim islama inanmamamın sebebi tamamen kuranda okuduklarımın mantığıma yatmamasıyla ilgili ama islama saygı duymamamın sebebi insanlar.
yanlış anlaşılmasın kuranı okuyunca da islamın çok tatlı bir din olduğunu düşünmüyorum ama daha çok saygı vardı diyebilirim..
Senin islamı eleştiren yazıları çok da takmana gerek yok çünkü zaten insanların eleştirdiği şimdiki islam. kuran değil. ben zaten öldürmeli kesmeli ayetlerin çarpıtma olduğunu düşünüyorum. yine de ne şimdiki islama ne de kurana saygım var. - +1 yıl
Bak güzelim şimdiki islam gerçek demene katılmam. Yani içinde olan biriyim. Kimin ne yaptığı ne saçmaladığını kulaklarımla duyabiliyorum. Size yansıyan kötü söylemler sözler kişinin islam adına konuşmasından kaynaklıdır. Müslümanım demek ona senden bilgili olduğunu zannettiriyor. Ateistlerin dilinde dolanan o olayların bana göre islamla alakası yok. benim eleştirileri taktığım yok ki? Aksine eleştiriyorum. Örnek mezheplerin bana göre hükmünün olmadığı.. Şimdi şöyle bir örnek ben vereyim seni gayet iyi anladım bilesin. Anayasa bu ülkenin düzenini sağlar değil mi? Yasalara uymayanların cezalarıda mevcut öyle değil mi? Kitapta yazana uyarsan özgürce yaşayabiliyorsun. İnsanların yaptığı yanlışı doğruyu cezalandıran ya da ödülü peşin verilen bir kitap mı doğru yoksa kafasına göre yasaları takmayan insanlarmı doğru?
- +1 yıl
+1 yılNeden ateist oldugunu soyle sakince konusun anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadii okusana kızım
Soran+1 yılOkudum tatlım
Soran+1 yılSaçmalık şimdi ateizmi mi çökerttin :D
Cevap sahibi+1 yılÇökerttim bir kalem bile kendiliğinden olmuyorsa dünya kendiliğinden olmaz. kafasızlar
Cevap sahibi+1 yılÖlen insanları dinine inanacak kadar cahilsiniz siz :D
Cevap sahibi+1 yılHadi bir cevap bekliyorumm
Cevap sahibi+1 yılVeremezsin cevap falan çünkü verecek bir cevabınız yok :d D:d:d:d:d
- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılYazılanlara bakılırsa korku sarmış bir çoğunu. Ateist ya da değil , önemli olan iyi birey olabilmek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban sana kızar kızar durur. Sen zorla inanamazsın ya yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCahille cahil olma. Yalandan şehadet getir sevinsin gariban sen bildiğin gibi devam et yoluna.
00 Yorumla
+1 yılaz bile yapmış töbe töbe ne biçim kızsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane istediğim dine inanırım ne biçim kızmışım sen müslümansın bana göre de sen ne biçim bir kızsın.
- +1 yıl
Ay seni ne ilgilendiriyo acaba kızın dini
+1 yılNiye islam dininden ciktin?
024 Yorumla- +1 yıl
Niye idam edeyim hem ben kur´an da öyle bir kural okumadim, sana hangi cahil anlatti böyle birseyi, duyuyorsunuz islam dini hakkinda yalan yanlis seyleri, ondan sonra böyle diyorsunuz. seni idam etmek ne haddime? Sadece sordum niye celalleniyorsun?
- +1 yıl
Hic bir insanin seni bu yüzden öldürmeye hakki yok, bu islam dinindede yok, sen kendi kendine zulüm ediyorsun, yaptigin tüm ameller bosa gitti, resmen ALLAHa ortak kostun, keske sana yardim edebilsem, ama görünüs o ki sen kararini vermissin, cocuk degilsin ayni yastayiz, kararina saygi duyarim, ama bu kararini dogru buldugum anlamina gelmez. ALLAH sana hidayet versin.
Soran+1 yılKes görüş sahibi
- +1 yıl
Dogrulari duymak zoruna mi gitti? ben dinimi senin gibilere yedirmem. eninde sonunda bu savasi müslümanlar kazanacak. Ben kesecegim sesimi, ama senin sesinide ALLAH kesecek.
- +1 yıl
"Kim dinini değiştirirse onu öldürün" Hadisini yorumlayabilir misiniz? Mumsema "Kim dinini değiştirirse onu öldürün" [el-Buhârî, es-Sahîh, Cihâd, 149; Ebû Dâvûd, es-Sünen, Hudûd, 1; et-Tirmizî, es-Sünen, Hudûd, 20; İbnu Mâce, es-Sünen, Hudûd, 2.]
SAVUNMA
HADİSLER GÜVENİLİR DEĞİL HADİ SAÇMA HADİS YALAN HÜKÜM KURAN :D
yakında kuranı bile inkar edeceksiniz hadisleri inkar ettiğiniz gibi - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=lgROhpUDp24
bak kuranı kendi dilinde okuyan biri
SAVUNMA
İSLAMI YANLIŞ YORUMLUYOR GERÇEK İSLAM BU DEEELL L:D - +1 yıl
Bana bununla gelecegini biliyordum ama ben Kur´anda yazana inanirim, hadisler tek bir sartla inanirim dinime uygun ise, ama bu hadis sahih degildir.
- +1 yıl
Sen bu zamana kadar hadislerle gelmissin. Sana soiruyorum Ku´anin mealini lokudunmu dogru cevap ver, mealini diyorum, arapcasini degil?
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
ALLAH bunu yapmaktan tüm müslümanlari korusun, asil size yazik bir ALLAHiniz bile yok, yardimciniz bile yok, cok yalnizisin sen, vallah acidim sana,
- +1 yıl
ALLAHin indirdigi gibi bir kitap indirde göreyim hadi, onun ayetleri gibi bir ayet indirde göreyim hadi.
- +1 yıl
Allah yolunda savaşın ve bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitendir ve hakkıyla bilendir. ( Bakara 244 )
İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tâğût yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın dostlarına karşı savaşın. Şüphesiz şeytanın hilesi zayıftır. ( Nisa 76 )
Baskı ve şiddet kalmayıncaya ve din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer (küfürden) vazgeçerlerse şüphesiz ki Allah onların yaptıklarını hakkıyla görendir. ( Enfal 39 )
Kendilerine kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe iman etmeyen, Allah'ın ve Resûlünün haram kıldığını haram saymayan ve hak din İslam'ı din edinmeyen kimselerle, küçülerek (boyun eğerek) kendi elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın. ( Tevbe 29 )
Ey iman edenler! Kafirlerden (öncelikle) yakınınızda olanlarla savaşın ve sizde bir sertlik bulsunlar. Bilin ki Allah kendisine karşı gelmekten sakınanlarla beraberdir. ( Tevbe 123 ) - +1 yıl
(Ey Muhammed!) Artık Allah yolunda savaş! Sen ancak kendinden sorumlusun! Mü'minleri de savaşa teşvik et. Umulur ki Allah inkar edenlerin gücünü kırar. Allah'ın gücü daha üstündür, cezası daha şiddetlidir. ( Nisa 84 )
Ey Peygamber! Müminleri savaşa teşvik et. Eğer içinizde sabırlı yirmi kişi bulunursa iki yüz kişiye galip gelirler. Eğer içinizde (sabırlı) yüz kişi bulunursa, inkar edenlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar anlamayan bir kavimdir. ( Enfal 65 )
Böylesine savaş ve şiddet dolu bir dinin mensupları, İslam için nasıl hoşgörü dini diyebiliyorlarsa kutsal kitaplarını okumadıkları için olsa gerek... İşte İslam'ın savaş ve şiddet dolu yüzü. - +1 yıl
Yo ben türkcede okuyorum Kur´ani, sen neyin havasindasin?
- +1 yıl
Maide/5/51. Ey Inananlar! Yahudileri ve hiristiyanlari dost olarak benimsemeyin, onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onlara dost olursa o da onlardandir. Allah zulmeden kimseleri dogru yola eristirmez.
Tevbe/9/5. Hurmetli aylar cikinca, puta tapanlari buldugunuz yerde oldurun; onlari yakalayip hapsedin; her gozetleme yerinde onlari bekleyin. Eger tevbe eder, namaz kilar ve zekat verirlerse yollarini serbest birakin. Dogrusu Allah bagislar ve merhamet eder.
Tevbe/9/29. Kitap verilenlerden, Allah'a, ahiret gunune inanmayan, Allah'in ve peygamberinin haram kildigini haram saymayan, hak dinini din edinmeyenlerle, boyunlarini bukup kendi elleriyle cizye verene kadar savasin.
Soran+1 yılArtık uzatmayın bence. Babam gelicek :(
Soran+1 yılÇok bildirim geliyor rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Siz hangi zamanda kaldiniz, artik herkes 5li kurani kerim okuyor, dinimizi ögrenmek daha kolay.
Soran+1 yılTamam öyledir hadi bebeğim konuşma artık
- +1 yıl
Öyle tabi canim, dinimiz yahudiler yüzünden gücleniyor, su teknoloji onlar sayesinde oldu ama bizde dinimizi onlarin üstüne basa basa yükseltiyoruz. Ey güzel ALLAHim sen herseye kadirsin.
- +1 yıl
l*n olum bütün savaşları siz yapıyorsunuz be müslümanları siz katletmiyormusunuz l*n hem kafir olucaksın hem de kuran'dan ayet yazıcaksın akılsızlar. Kafanız kuranı kerim gibi bir kitap yazmaya yetmiyor mu...
+1 yılAteist ne demek yavrum açıklasana babana
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dua et de daha fazla dövmesin baban. Duat et.
01 Yorumla
Soran+1 yılSende çok komiksin
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılHoca içerse Cemaat ateist olur :S
10 Yorumla
+1 yılAteist olduğuna yemin etsene :D
00 YorumlaAllah tan da korkmuyormusun? :/
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır :)
Babanda Lafta müslümanmış
00 YorumlaAllaha dua et durum düzelsin diye
00 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz salla gitsin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee eninde sonunda öğreneceklerdi
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyulmalı olabilir yani
00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı Olsun. :)
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm :/
00 Yorumlaallah yardım etsin
02 YorumlaIyi yapmis
00 YorumlaDiğer konusunda 302 cevap paylaştı. allaha sıgın hacı :)
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem