Helal be anne , bu kadar çabuk evlatlıktan atılacağımı tahmin edemezdim.
Annem ateist ve kendince s*pıkca görüşlere sahip olduğumu öğrendi, napmalıyım?
Helal be anne , bu kadar çabuk evlatlıktan atılacağımı tahmin edemezdim.
Ben de benden 2 yas büyük ablam da ateistiz. Ama ahlaki görüşlerimiz farklı. Depremden dolayı hep aile evindeyiz. Bugün ahlaki görüşlerimizi tartışıyoduk. O bacım kızların (para vs. için değil, zevk için f*ck body ) bedenini satmasının iğrençliğinden bahsetti. Ben de onları savundum ve o anki sinirle ağzımdan bağırarak bu cümleyi çıkardım: Eğer arzularsam ben de her gün başkasıyla yaparım.
Cümleye bakar mısınız yaaaa! Annem de bunu duydu geldi beni dövdü. Kaç yaşındaymısım gibi! Sonra ekimi yakarak yemin ettirdi. Şimdiye kadar hiç kimseyle yatmadım diye yemin ettim (ki doğru). Annem bana inandı mı bilmem ama en son bana yemin ettin dönemezsn diye bağırırken ben de hıncımla "yoo, yemin önemli değil ki ben zaten ateistim" deyiverdiiiim.
Sanırım bir iletişim problemi yaşamışsınız. Söylediğiniz söz belli ki annenizin çok ağırına gitmiş. Olayı felsefi açıdan düşündüğünüzü, ablanızla yaptığınız münazara nedeni ile üstünlük kurmak amacı ile söylediğinizi, asıl maksadının tamamen tartışmayı kazanmak olduğunu ve onu (annenizi) üzecek hiç bir fiilin içinde bulunmayacağınızı gözlerinin içine bakarak ve samimi bir şekilde söylemelisiniz. Anne ve çocuklar arasındaki iletişim genellikle güçlü olur. Sizi sevdiğine ve kötülüklerden koruma arzusunun olduğuna inanıyorum. Sizi anlayacaktır. Umarım tatlıya bağlanır.
Dısarıya karşı açık sözlü olmak önemli degil elalem seni ne yapsin bizlere ne yani ama aileye gelince sus pus olmak olmuyor senin icin ailen önemli ailene açık sözlü olacaksın dışarıya degil korkarak olmaz ailenin karsisinda kork disariya kaplan kesil yok öyle bir şey yine iyi basarmışsın tebrikler sana sapikca goruslere sahipsin sonuna kadar yanlissin yanlisi da dogruymus gibi kalkiota ben hakliyim diyemezsin ama suc tamamen Annende sizleri yetistirebilseydi öğretseydi böyle olmazdınız ona buna özentilik yaparak bir yerr varamazsın
Bu özentilik değil. Uzun elemeler ve fikir süzgeçlerinden sonra bu noktaya geldim
Şimdi inançsızlıkla arzularla saygısızlığı karıştırma. İnandığın gibi yaşamak aileni üzmeni gerektirmez. Haber vermeden yaşa ama ailenizde mutlu et. Öyle canım laflarda söyleme. Duyarlarsada özür dile ağzımdan kaçtı de
Küçük çocuğa bile özür dilerimm malum laf yanlışlıkla ağzımdan kaçtı desem ablak ablak bakınır. Ama onun dışındakiler mantıklı
Cevap
3Cevap
aferin sana kanka tam 10 yaşında bi birey yapacağı şeyleri yapmışsın ya da yazacağı senaryoyu yazmışsın
10 yasında bir bireyin yapacağı şeyler ne yaaa? Sen bu görüşlere inanmıyorsun diye çocukça mı oluyor dediklerim
yalnız bu olayın ateizmle alakası yok. ne diye sürekli belirtmişsiniz?
Sonda yanlışlıkla ateist olduğumu söyledim ve annem dindar olduğu için bu konu o'nun için daha kalp kırıcı oldu
Annen de sonra kalo krizi gecirip hastanelik mi oldu
Yok belki geçirmiştir gerçi bilemicem. Beni mapushane gibi odama kilitli yi verdiği için
Helal özgür düşünce asla susturulamaz 👏
ne var bunda aşko
Ööööfff caniko sen bir de anneme sor, bi bıçaklamadığü kaldı
Oha be
Aynen oha be
Ne halt oldu onu bile sindiremedim daha
Annen tam dayaklık ya kusura bakma ama
Kaç yaşında annen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?