islamiyeti sevmiyorum. tecavüzcüler ve katiller hep müslümanlardan çıkıyor. hangi dine geçmeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılislamiyet en mükemmel dindir
bu dine bağlanamamış kişilerin yaptığı hatalardan dini sevmediğini söylemek senin tembelliğin eksikliğin
KUR-AN I KERİMİ okudun mu
evet se senden yazım için şimdiden özür diliyrum
zira okuyan yabancılar hi düşünmeden islamiyeti tercih ediyor
bak yusuf islam ne diyor
ben islamiyeti müslümanlardan değil kitaptan öğrendiğim için seçtim diyor.
diğer konuda bu BİZ TEMBELİZ TEMBEL BEN DAHİL ;
görevimiz var kimsenin umursamadığı ASLİ görevimiz
nedir bu birinci öncelik görev ; mükemmel el değmemiş değiştirilemez kitap KUR AN
bunu öğrenirsek zaten birilerinin kendi çıkarları için dini elastik hale getiremeyeceği kesin
ama bişey öğrenmek istediğimizde açıp okumak yerine kendimizi bildiğini inandığımız hoca alim denen birinin ellerine teslim ediyoruz oda iyi niyet kötü niyet istediği gibi yönlendiriyor.
AYFON cambazı olduğumuz bu günlerde aceba neden daha basit olduğu kesin ve okumak zorunda olduğumuz kitab-ı şerifi okumuyoruz.
burada atıp tutanlar bile okumamıştır.
en basit bit toplumda el fatiha dendiğinde okuruz ne demek bu ya
neden en önemli 2nci dua bu fatiha
okuruz ama anlamını DÜRÜSTÇE kim okudu araştırdı.
bize bunlar soralacak ben görev gereği sınavda sorulacak suruyu sizlere açıkladım soruyu araştırmak ve cevabı okumak anlamak size kalmış sınavdan geçmek için : )16 Yorumla- +1 yıl
yine de ille de değişim ihtiyacın varsa kendine en uygun olanı seç
Soran+1 yılçok uzun, okumadım.
- +1 yıl
özetleyeyim
tembel olmandan bahsetmiştim okumamandan bahsettim
sende cevaben bunu ispat ettin :D
şimdi oku ama gülme
Soran+1 yılözet için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsunuz ben Türkçe mealini okuduktan sonra hayal kırıklığına uğrayarak ayrıldım
- +1 yıl
Hatta kaçarak uzaklaştım
En İyi Cevaplar
bence sen islamiyeti tanımıyorsun, abd, ingiltere, israil gibi ülkeler işid gibi, el-kaide gibi terör örgütlerini "üretirler" sonra bu terörörgütlerini islam için savasıyor (!) gibi gösterip öyle bir algı yaratırlar. senin gibi islamiyeti sadece yaratılan algı ile ve alakasız bir sekilde tanıyan sazanlar da islamiyetin kötü oldugunuı sanır.
işidin bayrağı bile algı yaratmak icin özenle secilmiş...
eger gercekten öğrenmek ve neyin ne oldugunu anlamak istiyorsan, örgütlerin, zümrelerin, cemaaletlerin, vs, nin sergilediğine veya yaratılan algılara değil gercek islamı arastırmaya ihtiyacın var
o zaman bu yazdıkların icin kendine ve algılar yaratıp insanları islam düsmanı yaptıkları icin malum zümrelere cok kızıp saydıracaksın...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam gerçekten doğru temsil edilse islamı sevmeyecek tek bir kişi yok.. Yapma etme..
Kuşu öldüğü için taziyeye giden bir Peygamberin (sav) dini nasıl kötü olabilir ki?
O peygamber daha bizi görmeden bizim günahlarımız için ağlamış..
Taifte taşlanmış, istese Allah bütün taiflileri yerle bir edecek ama o peygamber (sav) affet Allahım affet bilmiyorlar diyor..
En sevdiği amcalarından biri olan Hz Hamzanın katilini bile affediyor..
Cebinde parası varken rahat edemeyen birilerine dağıtmak isteyen biri o peygamber. Oruç tuttuğu gün iftarda tek hurması varken ihtiyaç sahibine o hurmayi verebilecek kadar cömert..
Müşriklerin bile ona emanet teslim edebilecekleri kadar güvenilir
Namaz kılarken üstüne işkembe koyuluyor da o hiç sesini bile çıkarmıyor..
Hz Muhammed İslamın yaşayan hali. Asıl islam o. Ona bakarak islamı kötülemek ne kadar doğru olabilir20 Yorumla
- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen dine değil din sana geçsin
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
56Cevap
+1 yılsen kuran-ı kerime bak. kurandan bir tane meal okumamışsınki. tecavüzcüler ve katillerin çıkması islamiyetin suçumu? halbuki kuran böylelerine tam tersini söylüyor. dinini değil kafanı değiş. kuran zina haramdır diyor. sen tecavüzcülere takmışsın. sen kulların yaptığına değil yaradanının ne dediğine bak. bak orda senin düşündüğün gibi birşey varmı?
32 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
benim dinimde karıncayı incitmemek için yolunu değişenlerde var.
- Diğer konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılsanırım senin okuma yazman yok o nedenle araştırmıyorsun.. ayrıca bunları dine bağlamak saçmalık insanın yapısı ile din aynı değil.. islamiyet ya da hristiyanlık insanlara tecavüz edin insan öldürün diye emir vermiyor.. şimdi hristiyanlık kendi kara lekelerini temizlemek için diğer dinlerin üzerine oynuyor sadece islamiyetin değil... bunları islam değil hristiyan mensubu birisi olarak söylüyorum..
20 Yorumla
+1 yılsemavı dinlerde nikahsız ilişki yasak
çoğu dinde insan öldürmek yasak
hrisitanlar dine önem vermeyip sevişiyorlar tecavüz niye olsun
diğer dinlerde günahı yok cinsel ilişkinin
katiller inanın müslümanlarda daha az.
Sen kurana bak gerisine bakma orda nasıl yaşanılmalı çok güzel anlatıyor Türkçe oku ve anla00 Yorumlaşimdi buraya gelip müslümanlığı kötüleyemezsin hep müslümanlardan çıkıyormuşmuş yani kusura bakma da baya sinirlendim okuyunca sorunu ki zaten bırakmak istersen dinini de buraya yazıp sorman çok saçma olmuş!
03 Yorumla
Soran+1 yılsinirleneceğini bilsem asla yazmazdım.
- +1 yıl
sayılır öyle ama dünyya faydası olan her dindar da hristiyanalrdan çıkar
kilisebilgi.tr.gg/...-k1--G.ue.ncelleniyor-k2-.htm
Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Dunyanin en azili katilleri, hatta seri katillerinin yabancilardan ciktigini biliyor musun?
Tabiki dinini degistirmek isteyebilirsin bu normal bir durum.
Ama bu one surdugun nedenler gercektten sacma.00 Yorumla
+1 yılbir sepet elmanın içinde bazıları çürük diye, elmayı sevmekten vaz mı geçeceksin?
(dine bağlı biri de değilim bu arada sadece mantığın yanlış demeye getiriyorum)10 Yorumla
+1 yılKimsenin yorumunu takma, otur araştır hepsini ona göre karar ver. İstersen belli bir din de seçmek zorunda da değilsin, Allah'a inanıyorsan sadece onun var olduğunu kabul et ona sığın kâfi
00 Yorumla
+1 yılGenellemeyi Adet Edinmiş ve Ön Yargılı Olan İnsanlar Hayatta Hiç Bir Şeye Muhavfak Olamazlar.
42 Yorumla
Soran+1 yılmuhavfak :D
- +1 yıl
Düzeltiyorum: Muvaffak :) Hızlı Yazınca.
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. AHAHH. Abla ilk önce. Kendine müslüman tanıtıp saldıran kişiler alevi, yahudi dir. Sen şimdi müslüman olduğunda herkeze saldırıyomusun. Afedersin ama Salaksın. Şimdi yahudiler barışı he :D !!!
00 Yorumlaabd ingiltere şehrine bakarsa aileriyle ilişkiye giriyorlar ablasının erkek arkadaşı olmadıgı için dalga geçen kardeşi annesi babası var kız eve erkek atıyor ya düşün
00 Yorumla1. Elif lam mim
2. Zalikel kitabü la raybe fıh hüdel lil müttekıyn.
1 - (Elif, Lâm, Mîm.)
2 - İşte o kitap, bunda şüphe yok, müttakiler (kötülükten korunacaklar) için hidayettir22 Yorumla
Soran+1 yıldine döndüm.
Bu saydığın şeyler Hristiyanlıkta, Yahudilikte, Putpereslikte vs. onlarda olmuyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılatam siz de mi buralara takılıyorsunuz.
Soran+1 yılanlatamadın pampiş.
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. islama dil uzatmadan önce bilgi sahibi ol ondan sonra gel.
02 Yorumla
Soran+1 yılyoksa?
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yıloww sen böylemi düşünüyorsun? Onlar kendilerini müslüman sanan kimselerdir gerçek müslimanlar öyle tecavüz etmez katletmez. Sen yanlış yerden bakıyorsun ama sorun için teşekkürler
10 Yorumla öyle ben artık şuna inanıyorum diye inanç olmaz. tamam inandığın din ile ilgili soruların varsa cevap ararsın bulamazsan diğer dinleri araştırırsın. kendi vicdanına en yakın olana inanırsın.
00 Yorumla
+1 yılBunun DİNLE ne alakası var bu insanların KARAKTERLERİ yüzünden olan bişey. Saçma kız seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir de büyük harflerle yazmış saf.
- +1 yıl
Beynin algılasın diye
Soran+1 yılallah razı olsun mümin kardeşim.
- +1 yıl
bütün faydalı insanlar da hristiyanlardan çıkar. şimdi ama bazı kişiler siyasi devlet işlerini hrsitiyanlar ıraka saldırdı diyecek :D
Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Yanlışın var. Müslüman geçinenlerden, kendilerini Müslüman sanıp da cahilliğin dibine vurmuş olan münafıklardan çıkıyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılBunu araştırarak kendin bulman gerekiyor. Burada biri sana Budist ol dese olacak mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemelen.
- +1 yıl
10 yaşında falan olmanı diliyorum. Eğer profil yaşın doğru ise yazık sana. Bu yaşta beynini kullanmayı öğrenememiş olman çok acı.
Soran+1 yılbudizm diyorsun yani.
- +1 yıl
bütün faydalı insanlar da hristiyanlardan çıkar. şimdi ama bazı kişiler siyasi devlet işlerini hrsitiyanlar ıraka saldırdı diyecek :D - +1 yıl
Yok canım din konusunda yorum yapmıyorum.
bir dine mensup olmak zorunda değilsin dünyanın her yerinde tecavüzcü ve katil var sen gerizekalmısın
03 Yorumla
Soran+1 yılburak ismini buraq olarak yazan birinin herhangi birine gerizekalı demesi çok acayip.
Soran+1 yılahadslkfjsadklfjsadlk.
Dine geçmen gerekli mi? Neden istiyorsun bunu mesela?
00 Yorumlayanlış düşünce tecavüzcüler ve katiller müslümandan sayılmıyor isteselerde olamazlar zaten
00 Yorumla
+1 yılbende sevmiyorum ama mecburiyetten kabul etmek zorunda olduğumuz bazı kurallar var. din değiştirmek gibi bir saçmalık yapma
02 Yorumla- +1 yıl
bütün faydalı insanlar da hristiyanlardan çıkar. şimdi ama bazı kişiler siyasi devlet işlerini hrsitiyanlar ıraka saldırdı diyecek :D - +1 yıl
siyasetten bahsetmedim ama ben. neyse artık cehennemin en sıcak yerlerinden el sallarsın bize
Dinlerin hepsi saçma. Ateist, deist veya agnostik ol bence. Hangisi sana daha uygun geliyorsa.
02 Yorumla- +1 yıl
Atesist deist ve agnostik nedir ya biraz aciklasana
+1 yılOlaya öyle bakmıcaksın işte. Şu bana uymuyo diye geç başka dine. Araştır
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılçürük bir elma için ağacı kesmek gibi bişey olmuş seninki.. uygulayanına değilde içeriğine göre seçmen daha akılcı sanki..
00 Yorumla
+1 yılbaba oğul ve kutsal ruhun olduğu dine davet ediyorum seni 3 kere isa diye bağır ve hristiyan ol
00 Yorumla
+1 yılher inanışa mensup insanlardan var. hristiyanlardada p*rno sektörü çok yaygın :D bahanen bu olmamalı :D
00 Yorumla
+1 yılOnlar gercekten müslüman olsa zaten Öyle seyler yapmazlar. Senin gibi bidon kafalı onlarda. Gercek müslümanlar farklıdır.
00 Yorumlatakıl kafana göre budizm fena değil bak inançlı biri olsaydım budist olurdum
00 Yorumla
+1 yılCanım böyle geçilir mi? Kendin seçmen lazım. Araştır.
Hem sen müslümanlara bakma islama bak.00 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılO işler öyle olmaz. Hangi dine ait hissediyorsan ona geç.
00 Yorumla Sen müslümanlara değil, islamın kurallarına bakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılIslamiyeti guzelce yasasan ibadetlerini yerine getirsen boyle dusunmezsin gusul almayi bilmeyen adam cikipta islamiyeti karamasin kemdine gel
00 Yorumla
+1 yılBunlar insanlar İslamiyetten olduklarında değil yaklaştıklarında olmaktadir
02 Yorumla
Soran+1 yılgoogle translate.
- +1 yıl
:) pardon kelimeleri bir dakika arabayla yazıncaboylo oldu. İnsanlar islamiyetten uzaklastiktiklari için bunlar olmaktadır. Burada İslamiyetin ne suçu var. Sakal sarık gibi kısır tartışmalarda olmasak bugün yine farabiler, ali kuşçular, İbni sınalar olurdu icimizde
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerikada her gün tecavüz olayı oluyır gelmiş islama çamur atıyorsun Allah ıslah eylesin seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo söylediklerini yapanların musluman olup olmadıgını nereden biliyorsun?
sen tüm dinleri araştır tüm kitapları oku ona göre secimini yap.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ilgisi var. Genellemeler cok yanlis simdi diger dinlerdekiler kimseyi tecavuz etmemistir kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri kalmış butun ulkelerde islamiyet vardir. ama su bir gercek din insanin onunde bir engel unutma birden cikip birdine girmek en az islamiyet kadar gereksizdir
00 Yorumla
+1 yılamerikada 6 saniyede bir kadın tecavüze uğruyor hristiyanlar :)
10 Yorumla
+1 yılBununla dinin ne alakasi var. Musluman ol alevi ol o zaman sevgi dostluk bizde var😊
00 YorumlaDiğer konusunda 349 cevap paylaştı. İslamiyet dini kusursuzdur. Kusurlu olan şey çakma müslümanlardır.
00 YorumlaDünyada en çok tecavüz edilen şehir new york orası müslüman bir şehir mi saçma sapan konuşma
00 Yorumla
+1 yılbüyük olan müslümanlar değil islamdır sen islamı secince sendemi katil tecavüzcü olcaksın sanane insanlardan
00 Yorumla
+1 yılTrollizm. Sana uyar gibi geliyor. dafdas
20 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır don mu seciyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet var mı fazla?
- +1 yıl
Elimizde kalmadı apla
Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Bak bunu burdan alın.
28 Yorumla
Soran+1 yılyoksa?
Soran+1 yılnasıl mesela? canlı bomba olup kendini mi patlatacaksın.
Soran+1 yıltehdit ederken de müslümansın?
Soran+1 yıltipinizi göz önünde bulundurursak ancak çizgi film karakteri olabilirsiniz.
Ben deizm'i seçtim ama din değildir deizm
00 Yorumla
+1 yılÖzgürdür insan , istediğine geç..
00 Yorumla
+1 yılİslamdan vazgeçme sakın...
10 Yorumla
+1 yılSktir et dinsiz takıl :dddd
00 Yorumla
+1 yılAllah sen affetsin ne diyim
02 Yorumla
Soran+1 yılamin.
- +1 yıl
Amin..
+1 yılNe iğrenç birisin ya.. Cahil
00 Yorumla
+1 yılo sunni kesim boşver onları
10 Yorumla
+1 yılama sen öyle değilsin bunu da düşün istersen
00 Yorumla
+1 yılOnları yapanlar müslüman oldunu nerden biliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılsordum.
- +1 yıl
Git ateist ol binbanga inan ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin neye inandigina bagli
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap.
dininde kal sen öyle olma yeterli bu
00 Yorumla
+1 yılAllahım görüyosun sen görüyosun
00 Yorumla
+1 yılSenin kadar cahil bir insan görmedim :)
00 Yorumla
+1 yılbence sen öl daha iyi
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri