Bu 2 din arasinda kararsizim anketi size en uygun gelen dine gore cevaplamanizi diliyorum...
Hristiyanlık
Müslümanlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisini de seçme. Çünkü din seçilebilecek bir olgu değildir. Mutlak gerçekliği ara. Sor, soruştur. Kalbin ve beynin, sana bu hayatta nelerin peşinden gitmengerektigini söyleyecek yegane iki rehberdir. Onların sesini dinle ve dogmalara kulaklarını tıka. Hakikati nerede bulursan, onu benimse. Bugün çoğu insan Hz. Muhammed'in anlatmak istediği İslam'dan başka bir İslam'a inanıp onu uygulamakta.
Aciklaman icin cok tesekkur ederim su ana kadar yapilan en iyi yorum bu :)
Ankete göre din seçmeyin veya birilerinin görüşlerine göre din herkese farklı hitap eden ve farklı geri dönüşleri olan bir olgudur senin yorumun bir başkası ile aynı olmayabilir Araştır sorgula aç Kuranı baştan sona oku Onun tanrısına yakınlık hissedersen onu seç yok olmuyorsa araştırmaya devam et Ama inanacak bir yapın yoksa da kabul et bazıları inanmayabilir de
Hristiyanlığı seçmelisin. İçki, zina haram ama hafta sonları günah çıkarma avantajın var. Namaz yok. Oruç yok aç kalmazsın ramazan olmaz. Fitre, zekat yok paran cebinde kalır. İslam zor din. Bir çok şey haram. Fakirlere yardım edeceksin falan filan zor iş. Masraflı din. Hristiyanlıkta daha kolay zengin olursun. İstediğinle de sevişirsin. O yüzden Hristiyanlık diyorum.
kuran 1500 yıldır aynı ama 4 adet İncil var ve bazı konularda ayrılığa düşüyor. Allah niye 4 kitap göndersin ki.
Cevap
15Cevap
bence bu yıl tercih yapma bir yıl daha hazırlan iyi bir puan alıp yahudilik yaz
Güzeldi :D
sen bunu soruyorsan ikisine de inanma. dinlerde esas imandır. tereddütteysen imanın yoktur.
Incil ve Kuran i kerim bu iki kitabi biraz da olsa okudum ve dogru olana iman edebilmek icin yardim bekliyorum
ben de okudum bu kitapları ama inanç bu şekilde olmuyor iyice tart kafanda. illa bir şeye inanmak zorunda değilsin. hepi saçma ve mantıskız geliyorsa inanma biri diğerinden daha mantıklıysa aklına yatıyorsa inan git bir imamla rahiple konuş neden buna inanmalıyım de ben gidip konuşurdum.
Bence bu iki dini de seçmemelisin, eğer bu iki dinden birine kalben inansaydın, emin ol bu soruyu sormazdın. Senin dinin sana her zaman daha mantıklı gelirdi.
Ya din işi böyle protokol işi diğil kalp işidir ama yıne de sen bilirsin
Hristiyan ol kafan rahat etsin insanca yaşa.. Vize sorunun da olmaz.
Senin aklın yok mu git araştır öğren ona göre karar ver etrafta dinsiz dinsiz dolaşma
ben hristiyan olmak isterdim
Peki ama neden?
daha güzel ayrıntıları var bence yani günah olayı yok doğru yanlıs olayı var ahlaki değerleri daha farklı faln daha güzel bence
Vay be sitede hristiyan olanlar çıktı
dalga mi geciyosun 😂
Sende ciddi ciddi burdakiler uyacaksın yani
Ben bu 2 din arasinda kararsizim ve burada bulunan kisilerin yardimiyla dogru yolu bulmaya calisiyorum
Ne diyim hayatta başarılar
hayy senin sorduğun soruya
yil 2016 olmus hala islam?
Ananın a*ını seç kardeş
İkisi de aynı şey, al müslümü vur kristiye.
Çok iyi araştır huzur islamda
Ikisini de secme djzvzbs
biz hristiyan dedik diye öyle mi olcan :D
yazı tura at
Hic birini
Müslümanlık
Müslümanlık tabi ki
Boşver sen ineğe tap
Hristiyanlık
Ateizm
senin soruna...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?