Kimisi fakir yiyeceği 1 parça ekmeği yok, kimisinin sadece kedisi köpeği günde 1 kg et yiyor sizce bu adilmi şimdi bazıları kendini kıyaslıyacak ben burada otobüse para bulamıyorum adamlar porsche ferrariye bugattiye biniyor yatlarda kızlarla yatıp kalkıyor, içkisini yudumluyor bir elinde purosu emrinde 20 tane adam var diyeceksiniz haksızsın diyemiycem dostum milyon kere haklısın bu nasıl adalettir. bazen isyan edesim geliyor paran kadar özgürsün paran bitince köle durumuna düşüyorsun ben parasızlıktan bıktım bir yandada aklımda ölüm var ya 2 dakika sonra kalp krizi geçirip ölsem ne olacak hani hayallerim nerde nereye gittiler, ben çıkış yolu bulamıyorum aklım çok karışık sizin adil dediğiniz neler var mesela adalet nedir bu a. m. k dünyasında bilemedim tek bildiğim herkes ölecek sonra ne olacak?
şu pice bakın parayla kıçını siliyordur a. m. k bunları görüp isyan etmemk mümkünmü o. c.
Dünyadaki tek adil şey herkesin ölecek olmasıdır, sizce adil olan ne?
Ölüm bile adil değil abicim. Adam kendinden 20 yaş genç karısıyla en lüks otelde balayında kalp krizi geçirirken ölüyor. Diğer adam oğlu manavın önünden geçerken gözünü kapattığı için canı çeker alamaz diye. Keşke adil birşeyler olsa.
En İyi Cevaplar