Hayatta adil olan tek şey herkesin ölecek olması değil mi?
Evet
Hayır
Adaletin taa canını seveyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes ölücek ama bazı iyiler 30 yaşında ölürken bazı kötüler 80 yaşında ölüyo. Bu adaletmi? Abim gibi bazı iyi insanlar 40 yaşına kadar canını dişine takıp tam düzeni kurdum rahatım diyor sonra kanser olup ölüyor 2 yıla. Ama bazı insanlarda hiç çalışmayıp mutlu mesut para içinde 90 yaşına kadar yaşıyor. Sence buda ölümün adaletine örnek mi? Bırakıcanız bu işleri. Hayattada ölümdede adalet aranmaz.
Evet doğru ama ölmek yaşamaktan daha cazip geliyor bana
Gökyüzüyle yeryüzü arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorum nasıl olsa bir gün öleceğiz daha fazla yorulmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum
Hayır 😐
Adil olan çok şey var hayatta 😐 mesela hakemlerimiz çok adil kararlar veriyorlar maşallah 😄😄
Başka yerde yoktur böyle mükemmel hakemler 😄
Ama inanıyorum ki bilerek yapmıyorlar bunu 😐 yanlışlıkla adil davranıyorlar 😐😐
Ciddi cevap verir misin
Dünyada, hayatta adalet denen bir şey yok.
Ölümde de doğumda da yaşamda da...
Herkes kendi adaletini zorla uygulatmaya çalışıyor... Güçlü olanın dediği olur...
Eskiden fiziki güç ile olurdu bu şimdi parasal güç ile oluyor...
Teşekkürler
herkesin ölmesi tek adil olan çünkü ölüm olmasaydı insanlar bencilliklerinden ve açgözlülüklerinden dolayı kavga ederlerdi bence
Cevap
8Cevap
Ölüm bile adil değil. Herkes aynı yaşta ölecek olsa tamam ama daha yeni doğmuş bebek ölüyo 55 yaşındaki amca 30 yaşındaki çocuğunu gömüyo, 120 yaşında insanlar yaşıyo...
ks de erkeklerin nasılım sorularına 5 görüş geliyorsa aynı soruyu kız sorup 150 görüş geliyorsa bana adaletten bahsetmeyin.
adil olan tek şey ölümdür.. adillik falan yok dünyada
kesinlikle haklısın. dünyada ölümden başkası yalan... ve adil değil
sanane
Evet
öyle
Eveet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar