Bal rengi diyenler yoğunlukta
arkadan Kahverengi diyenler geliiyor
sonra kehribar diyenler
ve bir turuncu
birde tarihi geçmiş ketçap izlenimi alanlar olmuş ahah
merhaba tatlım benim göz rengimde böyle güneşte sarı oluyo ama şunu unutkki bu kehribar değil!! kaç yaşına gelmişim göz rengimi bilmiyorum ama internetten okudum her kahverengi göz ela saylırmış benim çok ışıklı bir alanda bildiğin sarı bir gözüm oluyo ama bence gözz rengimize bakılırsa göz rengimiz BAL RENGİ... bnde tam bilmiyorum ama snin göz rengine benziyo
galeri12.uludagsozluk.com/.../4kMDDQ bu kehribar göz rengi iimiş :) ben, mkide bunun bir tık açığı.))
resim açılmadıda rengini biliyorum. kurt ların göz rengi ve dünyanın en nadir göz rengiymiş :) aaçıkçası bal rengine çok benziyo bir ondada bak beni analrsın canım :)
Kehribar nedir onu bilsem karsilastirma yapacagim 😯
Ele ile bal köpüğü olabilir güzel gözlü kardeşim :)
Ama sen kehribar diyorsan kehribardır :)
Gözünden güzel tesbih yapılır :)
Hmm :)
O gözler koleksiyonluk sallanmaz :)
O zaman :) kehribardır diyelim napalım :)
Ben ala bal köpüğü diyorum ama benim kardeşkm nasıl diyorsa öyle olsun :) o mutlu olsun :)
:) diosun beni mutlu ediyorsun :) :)
Tarihi gecmis ketçap rengi gibi
Mayonezli yeşile kaçıyor :D
Yüzünde az da olsa tebessüme sebep olduysak ne mutlu bana :)
Eig icin tisikkilir sipirmin 😍😍😍😍❤️❤️❤️
Cevap
11Cevap
Kahverengi gözlerin
Kahverengi işte niye farklı şeyler bulmaya çalışıyosunuz ki 😃
kesinlikle açık kahve kehribarın hangi renk olduğunu bilmiyorsun galiba elada olamaz çünkü içinde yeşilin tek bir tonu yok
galeri12.uludagsozluk.com/.../4kMDDQ kehribar göz rengi budur benim göz rengim bir tık açığı :)
Senin gözlerin kahverengi asıl kehribar göz rengi insanlar arasında çok nadirdir. Genelde filmlerdeki wampirlerin falan gözleri bu renktedir lens kullanarak.
Kehribar değil bal rengi.
Yok bal rengi
göz var nizam var, bu bildiğin açık kahve bacım
bacım galeri12.uludagsozluk.com/.../...ar-goz_706255.jpg bu kehribar rengidir benim gözümün rengide bundan bir tık açık normalde.
bildiğin kahverengi la işte
Bal rengi pahali olan balın renginden 😄
bildiğin gayfe rengi apla
Bal rengi.
Kehribar bencede
kahverengi
Açık chılg rengi
🙈🙈
b*k rengi.
Açık kahve
bal rengi
açık kahverengi.