Diğer Arkadaşlar benim göz rengim ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben yıllardır kahverengi diyorum ama cidden kahverengi mi? Hiç böyle çekmemistim flaş ile öyle gözüküyor ya Arkadaşlar benim göz rengim ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ortası kahve ama ela gözlüsünn zaten ela gözün çok çeşitli tonları var benimki de böyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya ben hep kahverengi diye diğer renklerin üzerinde durmadım dıştan da hep kahverengi görünüyo ne bileyim böyle olcağını 😂 Yorumla
Coolmaannw Takip Et Xper 5 Yaş: 76 1 yıl Ela knk kahve diyenlere bakma sen kahve gormesek inancaz dndjnd kahvede ortasinda da kahve rengi olur tum gozde de ela da ise ortada kahve diger kisimlar yesil olur zaten her yeri yesil olsa ela degil yesil derdik djdjdj 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok akıllıca hayran kaldım yorumuna😂 Yorumla Coolmaannw 1 yıl Ahaahah eyv renktas :d Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 yaş kaç Yorumla Coolmaannw 1 yıl boş ver yasliyim iste 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kaçsın söyle Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Senin o gözlerin var ya herşeyi bitirdiii... Şarkısı armağan olsun 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dışı yeşil içi kahve bu nasıl göz renk i lo 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum looo 😂 Yorumla
erkansd Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl kahve kahve hiç kurcalama 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Niye be aaaa Yorumla erkansd 1 yıl öyle yani o kadar flaşı ben tutsam benimki beyaz gözükür Yorumla Soran 1 yıl Yok daha neler 😂 Yorumla erkansd 1 yıl lafın gelişi dedim de öyle yani, flaşa kanma. Yorumla Soran 1 yıl Peki abim djdjdj😂 Yorumla erkansd 1 yıl aferin kuzum aksini iddia etme böyle. Yorumla Soran 1 yıl İddia edersem nolcak ki 😂 Yorumla erkansd 1 yıl kızarım Yorumla Soran 1 yıl Pek korkmadım kızarsan kız 😂 Yorumla erkansd 1 yıl benim kızmam farklı olur kırılırsın Yorumla Soran 1 yıl Aynen ya he aynen 😂 Yorumla erkansd 1 yıl ama çocukları üzemiyorum işte Yorumla Soran 1 yıl Sensin çocuk yaş kaçta çocuk diyosun 😂 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Kahvemi vallahi ben de benzetemedim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum işte emin değilim nasıl bi renk 😂 Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Biraz böyle sarımsı gibi ama kenarları da kahverengi gibi yani biz buna bence karışık renk dielim olur mu Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz ya😂 peki senin ne, renk Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Benim kahverengi gözlerim ama güzeldir ha 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne, iyi djdjdj Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Gözlerimin rengi iyi diyorum seninki de iyi Yorumla Soran 1 yıl Sağol Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Sende sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka kahve ela arası bir şey 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bi renk bu ya 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalem güzel gider gözüne bebiş Yorumla
Saatgece3 Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Kahverengi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hm bende öyle diyodum ama, sonra cevresi farklı olunca acaba ela mi dedin Yorumla Soran 1 yıl Mmmm Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kahve gibi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Gibi mi o nasıl oluyor 😂 Yorumla Boavistaa 1 yıl Yeşile de benzettim sonra dikkatli baktım kahve Yorumla Soran 1 yıl Kahverengi olsa her yeri olurdu hiç kahverengi görmedikmi sanki Yorumla Boavistaa 1 yıl Kahve ya Yorumla Soran 1 yıl Sagol ya😂 Yorumla Boavistaa 1 yıl Bak herkes de öyle demiş Yorumla Soran 1 yıl Tamam peki öyleyse senin ne renk Yorumla Boavistaa 1 yıl Siyah diyordum da siyah diye göz rengi yokmuş koyu kahverengi o zaman Yorumla
İsimsizkullanıcı23 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Siyah 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok mavi 😂 Yorumla İsimsizkullanıcı23 1 yıl Hahahha Yorumla Soran 1 yıl Gülme 😂gjfjffj Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Elamsı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl bişey ya😂 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Ela gibi Yorumla Soran 1 yıl Sağol çok açiklayici 😂 senin ne renk Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Kehribar 😂 Yorumla Soran 1 yıl Aaa ne güzel 😂 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Saol kuzu Yorumla
Müge97 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Elaa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hep kahverengi zannediyodum ben ya🤣 Yorumla Müge97 1 yıl Benim gözümde hemen hemen böyle rengi Yorumla Soran 1 yıl Aaa ne güzel 🥰 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeşil mi bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alâ alâ 😂 Yorumla
High-Serotonin Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Ela gibi :) 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir tâbi bilmiyorum ki 😂 Yorumla High-Serotonin 1 yıl Beyaz tenin yeter bee sksks Yorumla Soran 1 yıl Beyaz değilim sanki dhdjdjd Yorumla High-Serotonin 1 yıl Belki flashtandır bilemicemm Yorumla Soran 1 yıl Belkideeee😂 Yorumla High-Serotonin 1 yıl 🤗 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahverengi 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kahve 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kahverengi sadece o renk olur sanki baska renk karışmış gibi ya Yorumla Culdesac 1 yıl Kim karıştırmış Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ortası kahve ama ela gözlüsünn zaten ela gözün çok çeşitli tonları var benimki de böyle
Ya ben hep kahverengi diye diğer renklerin üzerinde durmadım dıştan da hep kahverengi görünüyo ne bileyim böyle olcağını 😂
Ela knk kahve diyenlere bakma sen kahve gormesek inancaz dndjnd kahvede ortasinda da kahve rengi olur tum gozde de ela da ise ortada kahve diger kisimlar yesil olur zaten her yeri yesil olsa ela degil yesil derdik djdjdj
Çok akıllıca hayran kaldım yorumuna😂
Ahaahah eyv renktas :d
😂😂 yaş kaç
boş ver yasliyim iste 😂
Kaçsın söyle
Senin o gözlerin var ya herşeyi bitirdiii... Şarkısı armağan olsun
Dışı yeşil içi kahve bu nasıl göz renk i lo
Bilmiyorum looo 😂
kahve kahve hiç kurcalama
Niye be aaaa
öyle yani o kadar flaşı ben tutsam benimki beyaz gözükür
Yok daha neler 😂
lafın gelişi dedim de öyle yani, flaşa kanma.
Peki abim djdjdj😂
aferin kuzum aksini iddia etme böyle.
İddia edersem nolcak ki 😂
kızarım
Pek korkmadım kızarsan kız 😂
benim kızmam farklı olur kırılırsın
Aynen ya he aynen 😂
ama çocukları üzemiyorum işte
Sensin çocuk yaş kaçta çocuk diyosun 😂
Kahvemi vallahi ben de benzetemedim
Bilmiyorum işte emin değilim nasıl bi renk 😂
Biraz böyle sarımsı gibi ama kenarları da kahverengi gibi yani biz buna bence karışık renk dielim olur mu
Yok olmaz ya😂 peki senin ne, renk
Benim kahverengi gözlerim ama güzeldir ha 😂
Ne, iyi djdjdj
Gözlerimin rengi iyi diyorum seninki de iyi
Sağol
Sende sağol
Koyü kahve gibi
Kanka kahve ela arası bir şey
Nasıl bi renk bu ya 😂
Kalem güzel gider gözüne bebiş
Günduz belli olur flasla olmaz
Kahverengi