Kişilik & Karakter Benim göz rengim ne? KarisikMM Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Göz rengimin ismini bulamıyorum benzeri de yok galiba yeşil kahverengi karışımı bişey Benim göz rengim ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nocturnalll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl elada benim ne haddime renk körüyüm ben :Dnope kırmzı yeşili görüyorumevet ordaki yeşilyakın tonlarda sıkıntım var 1 1 Yorumla KarisikMM +1 yıl Hatan yok gözümün ortasında kırmızılık var Yorumla
Sunandmoon Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Çok güzelmiş goz rengin ya aynen kahve yeşil karışımı 0 1 Yorumla KarisikMM +1 yıl Boyle bir göz rengi bulamiyorum daha hd bir resimde aslında ortasinda kırmızılik var Yorumla
Oxygen11 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl göz rengin yeşil kahve karışımı 0 2 Yorumla KarisikMM +1 yıl Oha nasıl bildin Yorumla Oxygen11 +1 yıl çk zkym Yorumla
0fsayt Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Benim gözlerimle aynı :D ben ela diyorum :) 0 7 Yorumla KarisikMM +1 yıl bir resim at 😊 Yorumla 0fsayt +1 yıl tamam bir sn :) Yorumla 0fsayt +1 yıl https://i.hizliresim.com/qjv0Gd.jpg Yorumla 0fsayt +1 yıl Kötü baktım biraz 😅😅 ama flaş' dan dolayı tabi daha net görünüyor Yorumla KarisikMM +1 yıl Benimkinden farkları 😊 gözündeki yeşil açık ve göz bebeğinin etrafında mavi gözlerde bulunan çizgi yok (çok mantıklı 😂) Yorumla 0fsayt +1 yıl aynı degilmi diyorsun :D Yorumla KarisikMM +1 yıl Renk ve kombinasyon aynı ama benim gözde sorun var galiba 😅 kuzenlerin gözleri mavi onların gö bebeğinin etrafında çizgi var bende de var ve farkettiysen benimki maviyi andırıyor ve gözümün icinde yuvarlaklar var spiral gibi ama değil Yorumla
hayatadayir Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Bu tip gözler gölgede yeşile güneşte elaya çalar. 0 0 Yorumla
777733335555 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ela benim gözümde aynı renk 0 0 Yorumla
PsikopatPorsuk Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeşil. 0 1 Yorumla KarisikMM +1 yıl Bu rengi yeşil diye aratarak bana bu renge sahip olan gözün resmini atarmısın Yorumla
norajj Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. yeşil gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeşil 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://i.hizliresim.com/NlDXpX.jpgEle göz budur Yorumla
En İyi Cevaplar