Size 10 yıl öncesi ve 10 yıl sonrasına birer cümlelik mektup iletme şansı tanınmış olsaydı, kendinize neler yazmak isterdiniz? Ben, 10 yıl önceki halime: "Dünyanın daha güzel bir yer olabilmesi için verdiğin aktivizm çabaların, global bir uyanış olmadığı müddetçe sadece kendinden harcayacacağın yıllardan ibaret kalacak; kendini önemse, birçok şey basarabilirsin gelecekte ama bu kadar vaktin olmayacak" 10 yıl sonraki halime: "Gecmiste yaşadığın zorlukları unutma ve asla pes etme; sevdiklerin yanindan ayrildiysa bile ayakta kalmak zorunda olduğunu unutma" yazardım muhtemelen.
Size 10 yıl öncesi ve 10 yıl sonrasına birer cümlelik mektup iletme şansı tanınmış olsaydı?
10 yıl öncesine; sevdiklerine sıkı sıkıya sarıl ellerinle uzerlerine toprak atmadan önce. 10 yıl sonrasına; 10 yıl önce istediklerinden hangilerine sahipsin, hayallerinin ne kadarı senin?
10 yıl öncesiki halime: Dünyanın sonuymuş ve asla düzelmiycekmiş gibi göründüğünü biliyorum ama babana olmasada annene yeniden kavuşacaksın, sabırlı ol... 10 yıl sonraki halime: Şu an da hukuk üniverstesini bitirmiş ve en az 3 yeni ülke görmüş olsan iyi edersin :)
asla ablam :) teşekkür ederim iyi dileklerin için.. ama kanımca 10 yıl sonra hayalleriminden 2si gerçeklemiş olur sonuncusu için gaz vermek için yazdım :) :)
10. oncesi=Babani ve anneni kaybedeceksin onlara sikica saril. sonra cok uzuluyosun 10sonrasi=en az annen gibi birini bul ve cocuklarina en az baban gibi baba ol
Haklısın canım. Zor da olsa ayakta durmak gerekiyor. Sevdiklerinin hatri agir basiyor senin gucun kalmasa da. Acın azalmaz ama onunla yasamayi öğrenirsin. Sabır ve şans diliyorum senin için. Kendine iyi bak
10 yıl öncesi için sigarayı bırak derdim kendime ve üniversitede sevgili olduğun o kızı kaçırma sakın derdim. 10 yıl sonrası için de nasılsa bu 10 yılda pek birşey değiştirmemişsindir, ne halin varsa gör derdim. :)