Anaokulu ogretmenlıgı okuyorum.
Parça butun olarak ılışkı kurma oyunu tasarlayın dedı. ılışkı kurma oyunu nasıl yapabılırım kı :/
Parça butun olarak ılışkı kurma oyunu tasarlayın dedı. ılışkı kurma oyunu nasıl yapabılırım kı :/
birbirlerine yardımcı olmalarının gereksinim olduğu bir yapı kurman gerek, örneğin birisinin tutmasının yeterli olmayacağı bir oyuncağı taşımaları bile ikili ilişkileri genişletecek ve sonuç aldıracaktır. eğer oyun parçalardan oluşuyorsa daha da iyidir. böylece bir çok kişi parçaları taşıyıp olaya dahil olabilir.
elma ağacı şeklinde bir proje vardı. ondan esinlenebilirsiniz.
bırz acıklar mısın nerdn bulablrm o etkınlıgı?
nerden bulursunuz bilmiyorum ama biri projelendirmiş bunu biri anlatmıştı bana. adam elma resmi çiziyor mesela elma deyince aklınıza ne geliyor diye soruyor. farklı farklı cevaplar ve aslında elma ile alakasız yerlere doğru kayabiliyor. kelimelerin birbiriyle bir bütün oluşturabildiği mesajı bu da
Cevap
6Cevap
be hep şaşardım bu anaokulu öğretmenleri dört sene ne okuyo abi oku bi sene yeter ama anlaşılan dört sene de yetmiyomuş baksana hala oyun soruyo ahhaah D:
hepsini birer esnaf gibi düşündürt ve birileri de o esnafa bişi satmaya gelenbri olarak anlat ve iletişim kursunlar işte :)
Senin sorun tam sekilde degil. Ama iliski kurmak diyorsansa bunu cavaplandira bilirim
yapboz oluştur bi tane kafana göre :)
yapboz kullan işte...
kim dedi onu ?
hoca odev verdı :D
hay o hocanın ben
yapboz tarzı olablir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?