sevgili olduğunuza bin pişman eden, çocukca tavırlar takınan, bencil kişilerdir. tripkolik ya da tripmatik diye anılmaktadırlar. ilgi manyağı bu tipler için kaale alınmamak en büyük cezadır. dolayısıyla terk edildiğini bile kendisi sorana kadar söylememek gerekir. www.hayatinanlaminedir.com/.../...r-fark%C4%B1.jpg www.memnuniyet.net/.../cb0y4.jpg
Trip kelimesinden nefret ediyorum. Fazla ''liseli'', senden duymak acındırıcı. Bir şey yaparsanız, karşılığını alırsınız. Kadının her şeyi boşvermesi beklenemez.
ona kendini sürekli iyi hissetirmeli erkekler cicim ayları bitince ilk zamanlardaki ilgi ve alakayı azaltmaya başlar, evlenmeden önceki halini devam ettirmesi lazım. o zaman geçecektir.
Ben çok benzersiz bir kadınım. Asla trip atmam. Ne saçma şey o öyle (!) :D Benim gibi mükemmel bir kadını nasıl eleştirirsin? Trip atasım geldi sana :D
yüreyen uçak gibi değil yüreyen uçah gibi oluyoruzdur :D hangi kadın trip atmam ben dese inanmayın kaçın yalan söylüyordur trip atmayan kadın olmaz bir kere
Karakterle alakalı ya herkes aynı olmuyor tabi ama trip atmayı abartmak ilişkiyi yıpratır hem itici bir durum. İnsanın kendisi bu huyunu bırakırsa ortadan kalkabilir ancak. Yoksa karşısında ki ne yaparsa yapsın değişmez.
En İyi Cevaplar