Haftasonuuuuuu son saatler.🙏Demişken trip atmayan kadın var mıdır🤔Tribi neden sadece kadın atar? Ben çok fazla erkeğin pek trip attığını görmedim ne biliyim🤷🏻♀️Trip atmayan kadın var mıdır sadece heralde vardır diye düşünüyorum☕️
Azına katlanılabilir belki sessiz iletişim denilir iyi niyetle anlamaya çalışılır ama fazlası ilişkileri çekilmez kılar. Öküzün altında buzağı aramak gibi "sürekli beni anlamıyorsun ben haklıyım" iç çekişleri yatar. Genellikle daha duygusal alıngan insansıların (kadınların) yaptığı karşısındakini son derece demoralize eden bir tavırdır bana kalırsa. Mutlaka kendince sebep buluyorlar o beyinlerindeki dalgalar nöronlar nasıl çalışıyorsa artık "trip atmayan kadın yoktur" kanısını sağlamlaştırıyor. Mutlaka sebepleri vardır fakat bu tür kadınlara yardımcı olmak, bu şekilde bir yere varamayacaklarını idrak ettirmek gerekir. Hissiyatlı canlılar olduklarından triplerle kendilerini iyi hissediyorlar kanımca. Annem kaç yaşında babama hala trip atar hem de öyle böyle değil ağırdan ağırdan geçiriyor.
Kaybetmeye, tekrar üzülmeye mahkumdur. erkekler her ne kadar şikayet etseler de kezban seviyorlar işte. Trip atan, süründüren kızları seviyorlar; onlarla birlikte bira içip sabaha kadar pes oynayabilen kızları değil. Üzüldüğünde günlüğüne sığınan, yaralarını kendileri saran kızları değil; dünyayı onlara dar eden kızları seviyorlar. sorununu anlatmaya çalışan değil sorunları biriktirip önlerine yığan kızları, uyuyakalıp uyandıklarında "sorun değil bir tanem, iyi uyudun mu?" diyen kızları değil "bna i gclr dmdn nasıl uyrsn. s" diyenleri, makyaj yapmayanları değil boya kutusuna düşmüş gibi gezenleri, en sevdiği yazar Pucca olanları, tek şair ismi bilmeyenleri, facebook bile kullanmayanları değil de sürekli check-in yapanları, sabah kahvesini hazırlayıp uyandıranları değil yatağa kahvaltı bekleyenleri, deniz kenarında yürüyüşü değil alışverişi tercih eden kızları seviyorlar. Sevin, sevmeyin de demiyorum ama sevmiyormuş gibi yapmayın bari. Kabul edin starbucks bardağıyla selfie yapan, nutellayı kaşık kaşık yerken midesi bulanmayan kızları seviyorsunuz beyler. Her sabah spor yapan ya da Apocalyptica veya Draconian dinleyen kızlar size göre değil. Bir kızla barda tanışmak istiyorsunuz, kütüphanede değil.
Kadınlar 24 saat içinde 4 5 değişik ruh hali yaşayan varliklar.. Anlamsız triplerı sebebsiz küsmeleri, gereksiz kıskançliklari.. Bütün mesele sürekli ilgi alaka beklemeleri.. Doğuştan buna kodlanmislar çünkü.. Kadını kadın yapan bir nevi özellik. . Erkekler bunları göze alarak ilişkiye başlamalı. .çünkü kadinlar fazla detaycı bizler gibi düz ve en kısa yolu seçmezler mesele bu..
Evet trip atmayan kadın vardır. Ve trip atan erkeklerde var ve gerçekten trip atan erkekler çok itici oluyor. Lutfen beyler trip atmayın 😂😂😂 gerçekten yakışmıyor.😁😁
Ben ! Atamiyorum olmuyor. Oyle boşu boşuna surat yapamiyorum. Karsimdaki bir hata isleyecek ve kuyruguma basacak gercekten gercek oldugunu hisseddcem ancak öyle. Hatta onda bile ilimli davranip bana yanasirsa yelkenleri indiriyorm. Ay yok be trip atamiyorumm 😔
Annem atmıyor direk kavga ediyor 5 dk sonra barışıyor djdjdj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hiç trip atmazdım o da zaten alışmıştı buna belli gaza gelip aldattı. Sıkmak gerekiyormuş bazen saatlerce yazmasa başım ağrıyordu uyuyordum dese inanırdım ama öyle değilmiş işte.