Kendimi cok kotu hissediyorum. Beni kimsenin anlamadigini mutsuzum cok sinirliyim surekli uyuyorum?

Surekli uyuyorum panik atak var depresyon var travma sonrasi stres bozuklugu var surekli ama surekli nefret ofke sinir ise yaramaz mutsuz hissediyorum kendimi. Uyuyum bir daha uyanmayim diyerek yatiyorum 17 18 saat uyuyorum. Artik cok kotu hissediyorum kendimi insan icine cikmak istemiyorum sosyalligim kalmadi odamin icerisinde yavas yavas yok oluyi gibiyim. Kabuslarim var cok. Sanki ustume tas koymuslar onuda baglamislar her gecen gun biraz daha bana yaklasiyor gibi tirnak kadar mesafe kaldi gibi hissediyorum. Delirmek uzereyim artik. Kullandigim ilaclar yaramiyor psikologla konusuyoruz o da anlamiyor bence beni. İntihar etmek istiyorum eskidende cok ettim ama olmedim olmezsem sikinti olcak adli sureci dusunuyorum artik gidip yalvarcam doktora beni haataneye yatir diye o derece oldum artik gun gectikce kemiriyor beni bisey
Kendimi cok kotu hissediyorum. Beni kimsenin anlamadigini mutsuzum cok sinirliyim surekli uyuyorum?