Neden mesaj yazmıyor anlayamıyorum, hep her gün ben mi yazacağım?

Ne yapayım yardım edin lütfen. Sevgilim sürekli benden bekliyor 'ben yazmayı sevmiyorum ben cevap vermeyi seviyorum'' diyor. Ben de ona diyorum ki 'eğer ben uzun süre atmazsam sende mi atmayacaksın?', 'ancak ayrılık mesajı atarım diyor ve beni seveceksen böyle seveceksin ben hiç kimseye yazmıyorum hiç kimseyi de aramıyorum babam hariç'...

Neden yazmıyor anlayamıyorum hep her gün ben mi yazıcam?.. Tavrımı mı koymalıyım bana yazmaya başlayana kadar ona yazmasam diyorum olaylar daha da kötü olucak gibime geliyo...ama böyle de olmaz ki hep ben hep ben bir yere kadar ve akşam anlaştık bana ayda 1 defa yazıcakmış sadece, Ne yapmalıyım?...

Bu huyundan nasıl veazgeçirtebilrim onu? Çok seviyorum be biliyorum ki biterse ilişkimiz benim yüzümden ikinciye olmayacak. Cevap veren herkese teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Karar verdm bunun zaman düzeleceği yok ztn mesafe var aramızda sürekli görüşemiyoruz ayda yılda bi defa ancak ve bu akşam konuşucam tavrımı da koycm kendi bilir artık... Cvp veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
Neden mesaj yazmıyor anlayamıyorum, hep her gün ben mi yazacağım?