Baylar, bir kıza çıkma teklifi ne yollarla yapılır, nasıl zemin hazırlanır?
Bayanlar, erkeklerden ne tür ve nasıl girişimler beklersiniz ?
Bayanlar, erkeklerden ne tür ve nasıl girişimler beklersiniz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hoşlandığını söyle yüz yüzeyken tabiii numarasınıda isteyebilirsin...
ama kızdan kesinlikle karşılık olması lazım yoksa işin zor
veya sadece numarasını isteyip samimiyeti ordan ilerletip arayıp bir yerlerede davet edebilirsin...
ama kızdanda bunlar oluşmadan önce karşılık -yanınayanaşması lazım...
pardon! telefonumun numarasını unutmusumda sizinkisini ödünc alabilirmiyim? soyleyiş tarzıda onemli tabi..yada
pardon buraların yabancısıyım sanırım kayboldum bana bi yol tarif edebilirmisiniz;? muhtemelen nereye gidiceinizi sorar senin cewabında'sende gelirsen nereye gittigimin hiç bionemi yok dieb,lirsin
tel numarasını 2 kıza yaptım hemen numara wermezler elbette gerci birisi wermiştihemen dieride güldü konustuk falan işte bi cay içtik erkek arkadası warmıs ona ragmen hemde. bi süre konustuk ben aradıgımkişisen değilsin dedim oyle oldu. yol tarifinide bi kıza yaptım kesin sonuc aldımm 5 gün sonra ayrılan yine ben oldum:D kapito?
Bence bu çok programlı bir şekilde olmaz,doğaçlama gelişir.Benim hiç bir ilişkim "Seninle çıkmak istiyorum." tarzı cümleler ile başlamadı.Bir bakış,bir dokunuş kısacası etkileşim...Kendiliğinden gelişir.
gelipte bana benimle çıkarmısın sana inebilirmiyim demesin , bir program yap kahve içmeye yemeye davet et ,sergiye gidin ya da tiyatro ...
paylaşımlarınız arttıkça birlikte zaman geçirdikçe zaten sevgili formatına geçersiniz ki zamanla ona ilgini belli eden iltifatlarda bulun ... Şu kız ne güzel derse misal sen gözüm senden başkasını görmüyor ki diyebilirsin ...
yanii , karşıdan karşıya geçerken tut elini sonra bırakma ama bir zaman sonra ...
eee olum sen ayarlmışsın da adını mı koyamadınız :)) ferhat göçerden bu şarkı bizim olsun diye bi şarkısı olsun sizin şarkınız , linkini gönder ona :D
bana evet demiyorsunya bir kutu diş macunu yiyip intihar edicem nurten de :D
ekle ...
sanırım :) bu kızı ayarlıcaz başka yoluyok
ne içiyon la sen bana da gönder :D
bişi dicem de ne zaman gönderdin bilmiyorum 670tane var ne bilim nerdesin , iptal et tekrar gönder :))
Cevap
10Cevap
(tanıdığın görüştüğün bir kız olduğu varsayımı ile) programdan öte kafelerde falan buluşursunuz konuşursunuz (kanka muhabbeti değil tabiki). baktın 2-3 buluşma sonrası herhangi bir problem yok, seninle otururken sıkılmıyorsa , sohbetleriniz uzayıp gidiyorsa karşılıklı duygularınızdan emin olmaya başlarsınız. sonrasında kendisinden hoşlandığını itiraf eder hayatına devam edersin :).
Valla ben son 2 yıldır etmiyorum(bu demek değil ki 2 yıldır manuel hayır :)), farklı bir yol dene daha çekici olursun.
Kadınlar farklı erkekleri severler..
çıkma teklifi değil de bana hissettirmeli bakışlarla bile bunu ben anlamalıyım
ohooooo onlarda sorun yok hocam :) göz teması el teması ... ben bir de samimi bir akdeniz çocuğuyum, omzuna dokunurum, daha da yakın hissedersem onu hafiften kolumu omzuna atarım falan yaparım bir şeyler :) belli ederim bir şekilde :) iltifatlar, niyetler falan belli ederim ama bir türlü tavlayamıyorum mesele orada
Cikma teklifi kalmadi artik daha yaratici ol.
Mesela yemege cikar.. Seni hayatimda ask olarak istiyorum falan de. Benimle cikar misin nedir ya :/
Aynen ama once muhabbet kur :)
Abla 13 yaşındayım ne yemeği
İçinden geldiği gibi konuş yapmacık olmaya gerek yok zaten , duygularını anlat sonunda sevgilim olur musun ? de olsun bitsin
Anketör numarası hep işe yarıyor :D Zaten tanışıyorsan daha kolay. Kamusal alandan özel sektöre geçiş yapalım mı diye sorarım ben.
yaw ben tanımadığım veya tel numaralarını bilmediğim kızlara anketçiyim ayağına anket doldurturken bilgilerini alıyorum sonra arayıp konuşuyorum yada duruma göre anketi yaparken konuşuyorum denendi işe yarıyor tavsiye edilir :D
ilk adımı erkek atmalı konuşkan olmalı ne hissediyosa karşısındaki insana açıkça söylemeli
benim bi arkadaş vardı 2 ay bi kızla gezdi ama teklif etmedi sonra birisi geldi kıza teklif etti kızda kabul etti olayı bende anlamadım ama aceleci davranmak gerekebilir bazen :)
valla bende anlamadım kız milletini anlamak zor bi aslan gibi avına yaklaşacan ve bir anda gülleri verecen bunlar senin yanında daha canlı duruyorlar benimle balık lokantasına akşam yemegine gelmek istermisin diyeceksin :)
devamında ilgi gösterecen ruhunu okşayıcı cümleler kullanacaksın asla sıkıcı yargılayıcı kelime kullanmıyacaksın sürekli kendini hatırlatacaksın bi kaçtılarmı belediye ekipleri kovalasa yakalayamaz :)
Hoşlandığından eminmisin?
Şimdi bir lokanta ayarlıyorsun. Kalabalık olsun. Garsona, müsait bir anda almak için çiceği emanet veriyorsun. Önce yemek yiyorsunuz, sonra kalabalık arasında dans ediyorsunuz, ardından duyuru yapacağım deyip, diğer insanları susturduktan sonra teklifi ediyorsun. Unutulmaz ve net. 3 gün mesaj atmıyorsun ve düşünme imtiyazını tanıyorsun. Böyle yaptığında kalıcılığın artar. Sonra bir bakmışsınız ki, ilişki içerisindesiniz..
Ama bu seni unutulmaz kılar...
Aşk durumu yoksa bu kadar ütopik birşey yapmana gerek yok. Basit bir teklifde edebilirsin. Eğer senden etkilendiyse, teklif bile etmene gerek yok. Ki artık teklif işi lisede bile hoş karşılanmıyor..
thy ile video hazırla
''sana seviyom bana çık'' demelisin.
evim sensine davet et ben pazar günü öyle yapıcam
@soran arkadaş sanırım film kültürümüz koca bir sıfır
Benimle sevgili olsan yala didim :D
çıkma teklifi nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar