Arkadaslar ciddiyim ve tum vaktimi bu sitede geciriyorum. burada kendim gibi samimi insanlari buluyorum. Ben ozel bir lisede %75 burslu okuyorum kalan parayi bir dernek oduyor. Keske gitmeseydim diyorum. elimde samsung galaxy s3 mini var. markali giyinemiyorum. 1 liracidan makyaj malzemeleri alabiliyorum anca. Yazin tatile halk plajina goturdu babam bizi. Bu durum aklima geldikce agliyorum. Herkes beni kucumsemeye calisiyor okulda ama tabi iyi arkadaslarimda var zaten. Gercekten intihar etmek istiyorum lutfen ne yapmaliyim? Fakir oldugum butun hayatim boyunca onume cikicak mi?
Cevabın nedir?
+1 yıldaha halk. plajini gormeyen goremeyen gorme engelli dostlar. S3 mini dedigin telefonu tutmaya eli olmayan adim atacak bacagi olmayan krdeslerimizi buradan analim allah onlarin yardimcisi olsun... fakirlik dedigin nedirki? Allah saglik versin parayi kazanirsin. Aslan parcasi gibisn burslu okuyorsun. Zekani kullan kul hakki yeme az ile yetinmeyi bil. Allah sana yuru ya kulum desin sen kosarsin arkadas! Yeterki azim olsun. Para pusta yakisir sen helaline bak gerisi hikaye guzel krdesim. Kafani takma bole sylere kara para yemeyen insanlarin cogu bole dusunur. Dusunmemek. icin de o. para yenmez be dost. Sana tavsiyem basladgn okulunu bitir sabir cek. Calisan alir hakkini
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılne saçma bir insansın sen ya evde ekmek bulamayan ya da ekmeği geç ev ve aile bulamayan nice çocuklar var sen utandığını söylüyorsun ne kadar pislik bir insansın sen ya asıl bu düşünceden dolayı kendinden utanmalısın ekmek için kendini satan kadınlardan olsaydın ne b*k yerdin ne şerefin ne namusun kalırdı o zaman dahamı mutlu olurdun
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen ya yeter artik allah belani versin
Ben de fakirim über zengin arkadaşlarım da var. Çevrem benim fakir oluşumu hiç alaya almadı ki alamaz da. Çünkü oturup iki muhabbet edemeyeceğim insanı çevremde tutmuyorum aynı ortama da girmiyorum. Biraz seçici olmak lazım anlayacağın. Zorunluluktan aynı ortamda bulunduğum insanlara da fırsat vermiyorum. Bir insanın maddi durumuyla dalga geçen insan garanti geri zekalıdır. Maddi durum tamamen şans işi. Dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya bir yere gelebilmiş insan da laf etmez zaten bilir çünkü. Hayattaki tek amacı baba parası yemek olan ergenler hayatının her döneminde karşına çıkmazlar rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılOnlar anne baba parasıyla ordayken sen kendi emeğinle oradasın. Bununla gurur duy ve sen onları ez. Sen iş sahibi olacaksın onlar yine para yemeye devam edecek. Onlar anne ve babalarına bağımlı yaşıyorken sen kendi ayaklarının üstüne duruyorsun. Maddi durumun iyi olmayabilir ama manevi olarak çok zenginsin. Bu hayat maximum 90-100 yıl. Biraz dayan sen burada acı çek kısa süre onlar cehennemde asırlar geçirecekler :)
12 Yorumla- +1 yıl
Oha düşünceye bak :)
Soran+1 yılHaklisin ama grup halinde bunu yapiyorlar bende eziliyorum bu yuzden okullar acilsin iatemiyorum lanet olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
99Cevap
Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. bence en iyisi takmamaya çalışmak yani zor bir durum ne diyeceğimi de bilemedim ama elindekileri değerlendirmelisin biraz saçma bir örnek olabilir ama halk plajına bile götürecek babası olmayan kızlar var senden daha kötü şartlar altında yaşayan insanlar var bence bir iki züppe seninle t*şak geçiyor diye ergen triplerine bağlama. Örneğin bir tarzın olsun en basitinden öyle onlar gibi giiyineceğim diye diretme, makyaj yapma madem almaya gücün yetmiyor ben böyleyim de trilyonlarım da olsa yine böyle olacağım ve bence kim olursa olsun önemli olan maddiyatın değil insanlara kendini sevdirebilmen
40 Yorumla
+1 yılKızım manyak manyak konuşma seninle dalga geçenler o bursu ömürleri boyunca alamayacaklar ve hayatlarında hep ailelerinin gölgesinde kalacaklar. Aileleri olmasa bir hiçler. Düşün seninle dalga geçen o serserilerin parasını al cebinden sence hangi okulu kazanabilirler? birde kendini düşün derslerine daha çok çalışırsan bir tıp fakültesi diş hekimliği mühendislik filan kazansan o zaman onların ailesinin gelirine sen sahip olacaksın. Boşver hiç üzme kendini sıkma canını. Halk plajına gitsen nolacak onlar senden daha mutlu olamaz sen mutluluk tanımını dopru yaparsan... Bu söylediklerim sana en başta hiçbir şey ifade etmez ama anlarsın düşününce :/ Üzme kendini.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. ALLAH akil verirken sanirim sana akil vermeye unutmus..
saglikli misin? evet..! ayaklarin elini tutuyor mu? evet..!
en güzel zenginlik ne biliyor musun? saglikli olabilmek..!
bence fakirline yanma daha cok sükür et saglikli oldun icin..!
nice zenginler var bol paralari var ama sagliklari yok..!
fakirsin diye senle dagla gecenleri gelince birak gecsinler önemli olan bu hayatta mal mülk zenginligi degil önemli olan kalbin zengin olsun..
hem ne varmis fakirlikte? bende fakir biriyim ama birseyi cok iyi bilirim oda insanlar öldünde ne para ile nede mülk ile cennete giremesin kalbinin zenginligi ile cennete giriyorsun oda bu dünya da kimlere iyi davrandinsa..00 Yorumlaya sacmala bende rabam var ama otobusle gıdıyorum , elimdeki telefonda takoz usenıyorum almaya kımse benle dalga gecmıyor durumum olmadıklarınıda bılemezler metrobusle gıdıyorum elımdekı telefon takos , kendın bööyle dusunme, kendını ıyı hısset eskı kıyafetler gıyebrsn ama meslea ucuz olan kıyaftler var markalar ındrme gırıyo brsska flan 10 20 lıraya al gıdıpde bır suru masraf yapma tabıkı. agır ol kendını ezdırme kendını sev sen böle yaparsan ustune gelırler.. yahu para dert edılır mı? ekmek paran olmasa dılensen anlıcamda calısırsn ıste prm verme kımseye ;)
00 Yorumla
+1 yılTövbe de intahar etmeyi istemek imanın zayıflığını göstermektir ne olmuş paran yoksa yokta değil bak karnın doyuyor çok şükür açıktada değilsin şükretmesini neden bilmiyorsun neden hep kendini yukardakilere göre yargılıyorsun biraz olsun kendini senden daha aşağıda olan insanlarla kıyaslasana ya onların yerinde olsaydın bu haline şükretmesini bilmeyene dünyaları versende doymaz sen sen ol haline şükret elhamdülillah demeyi öğren bırak insanlar ne derse desin sen paralı olup iyi giyinsen bu sefer arkandan laf çıkarıcaklar sürekli bişe dicekler insanlar her zaman hep bir kusur ararlar sen boşver onları şükretmeye devam et
00 Yorumla
+1 yılfakir olduğunun tüm hayatın boyunca önüne çıkacağı falan yok intihar ne ya? gerçekten böyle dalga geçen insanlar (!) var mı ya. İnan bana bu hayatta insanın kendisinden daha önemli bir şey yoktur. Bana yaşamadan konuşma falan deme eminim seni yeterince anlayamam ama biraz da olsa kulak vermelisin. Halk plajına gittiğin için mi ağlıyorsun? Sen zaten normal bir insanın sadece dizilerde gördüğümüz insan saçmasapanlıklarının içine düşmüssün hepsi bu. Kendini ezik hissetmen her zaman seninle alakalıdır bunu unutma. Başın dik dur , o okulda okumayı hepsinden çok hakederek okuyan sensin , kendin için yaşa. Rahat hareketlerinle onlara asıl anormalin onlar olduğu hissini ver , eminim bunu yaparsın
00 Yorumla- Diğer konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılBende halk plajinda girdim denize? illa şejlonga para mi vermek lazim. Ne var ki kumsal felan gayet guzel bence sende baya luks dusunmeye baslamissin. Ha fan beach diye girişi 50 lira olan bir yer vardı heves ettik 4 arkadas yuzerek denizden girmiştik baya macerali olmuştu :D. Onun disinda dogal guzelligin varsa makyajla zaten uğraşma calismana bal üniversitede ilk bine girersen aylik 1000 tl burs veren üniversiteler var yurdu felan da ucretsiz gayette rahat edersin. Bence kariyerine odaklan ders calis :)
00 Yorumla bende fakirim, 100 tl'lik ayakkabı giyiyorum, bunda utanılacak birşey yok, peki şöyle düşün. milletin bankalar dolusu parası var, yiye yiye bitiremiyor, an geldi bir anda kalp krizi geçirip öldü, şimdi o kadar para ne olacak? merhum-bank diye birşey yok ki gittiği yerden paraları yemeye devam etsin :D dünya malı bu, fazla takıntıl olmaz. ben bile herşeyle mutlu olan biriyim. takıntılı değilim. millet restaurant'da lüks yerlerde takılırken ben kokoreç yiyorum :D hayat asıl benim yaşadığım :D onlar 200 tl'lik ayakkabı giyerken ben 70 tl'ye ayakkabı giyiyorum :D bu mu ayıp şimdi? :D
takılma böyle şeylere :D10 Yorumla
+1 yılBacım saçmalama zaten bizde zengin değiliz ki yani ben değilim. Ve bunda utanılacak bir şey görmüyorum. Sen onları diyenlere takma onları zenginlik kurtarmaz. Asıl zengin olan kimdir biliyor musun? Cömert insan zengin isandır zenginlik para mal mülk ile olmaz kalp zenginliği ile olur. Ne insanlar var günümde milyonlarca parası var ama çıkarıp 10 tl bile vermez. Ama ona malı ve mülkü ve zenginliği veren Allah'ı unutur. Ve Allah c. c o verdiği zenginliği geri almasını da bilir şüphesiz. Görüyorsun ne kadar zengin olsa bir insan ölürken götürdüğü 2 şey vardır. Birisi kefen 2. amelidir
00 Yorumla- Diğer konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılFakirlikten intihar etmekte ne? Halk plajı kötü bir yermi sen kendini nerde görüyorsun ki? benimde elimde nokia c3-00 var sevgilimi istediği yere götüremiyorum istediğimiz ayakkabıyı alamıyoruz senin durumun yine çok iyi? ben erkek olmama rağmen çalışmama rağmen günde cebimde en fazla 5 lira olur bazen hiç neyin tribine girdin ki sen böyle düşünmen çok saçma fakir görme kendini telefonun var bişeyler alabiliyorsun o yetmiyormu gözün doysun imkanından fazlasını isteme tümüyle çulsuz kalsan daha mı iyi? Çok yazık çook çoook yanlış düşünüyorsun
00 Yorumla Diğer konusunda 595 cevap paylaştı. Bacım kendimden örnek veriyim sana gecekondudan çıkma biriyim çevremdeki insanlar hep zengindi bir gün bende şekey yicem diye diye İstanbul Üniversitesi İnşaat mühendisliği kazandım ortaokulu bitirdiğimden beri bir şirkette çalışıyorum 2 bin lira maaşım var ayıptır söylemesi kendime motor aldım bir tane ailemden para almıyorum artık kısacası her şey senin elinde biraz sabretmeli ve çalışmalısın
00 YorumlaNe kadar şerefsiz ve karaktersiz insanlar var.
Emin ol bu seni daha güçlü yapacak.
Onlar ise çok pişman olacak.
Lise bittikten sonra kendine yeni bir başlangıç yaparsın.
Üniversiteyi kazanırsın, gerekirse bir işe girersin.
Başarınla da herkese hayat ve karakter dersi verirsin.
Hayat böyledir, bu seni sakın geri döndürmesin daha da ileriye gitmene yardım etsin.00 Yorumlasaçmalama onlar için ağlamaya bile değmez ailenle gurur duy hiç kimseyi de takma okumana devam et ailen için yap olmadı kendin için yap kendini kurtar bak görüyosun işte bu durumda senin derslerine daha çok asılman gerek ve sanmaki herkes zengin istediğini alıyor geziyor eğleniyor öyle değil senin gibi olanlar var hatta senden daha beter olan insanlar var haline şükret
Dönmesek de köşeyi biz,
Kaybetmeyiz neşeyi biz,
Hani yok mu bişeyimiz,
Takma düzelir be kanka00 Yorumla
+1 yılZengin olup onlar gibi olacağıma fakirliğime devam ederim. Fakir olmak suç mu? Suç sende bence onlara yüz vermişsin başına çıkıyorlar. Çevrende tutma onları onlar maddi açıdan zengin olabilirler ancak insanlık fakiriler. Emin ol sen onlardan daha zenginsin.
00 Yorumlaya saçma saçma konuşma l*n . ne intiharı. kendine gel ! Bende conconların gittiği üniversiteye gidiyorum. yaşadıkları hayatlar paradan kaynaklı. bende concon bir aileden geldim ama sokak hayatına çocukluktan beri düşkünüm. ağlama senin gönlün çok temiz. paraya düşkün biri olarak yetişmeyeceksin en azından. aşk hayatın güzel olur. bir derdin olursa bir mesaj kadar uzağındayım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılelinde telefonun var
makyaja para verebiliyorsun
yazın tatile gidemeyen milyonlarca insan varken sen gidebiliyorsun
ve fakirsin?
fak yu fakir.134 Yorumla- +1 yıl
bir fak yu da benden gelsin
- +1 yıl
Helal olsun @Azra-Azra
sen baya saçmaladın belki sana öyle geliyor açta değilsin açıkta değilsin baban var ailen var ne güzel burs kazanmışsın okuyup kimseyi takmaman gerek ileride daha iyi anlıyacaksın mesleğin olduğu zaman intiharı aklından bile geçirme bana mesaj atabilirsin konuşuruz :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyorsun. Ben de zengin aileye sahip değildim. Şu an mesleğim var. Burada bir doktorla hemen hemen aynı maaşı alıyorum bazen. Okuyacak ve sebat edeceksin. Ne ailenden, ne maddi durumundan utanmayacaksın.
50 Yorumla Ya o a. k özürlülerinin boşversene sen
Onlar her zaman her yerde var
Sen takma onları. Böyle bir hayatı sen seçemezdin ama değiştirme şansı elinde. Bunları düşünerek hırs yap çok çalış çok kazan ki senin çocukların aynı durumda olmasın tamam mı?
Millet ne demiş umurunda olmasın!00 Yorumla
+1 yılBoşver
sen derslerine bak
okulunu bitir
işe gir havaları onlara kalsın
sacmalama ya
fakir? sacmalıyorsun bence
ya sabret ne var surada
derslerine odaklan
okul cabuk biter inan bana
paraları var da ne oluyor ki?
marka dedigin gelip gecici seyler
sen bitirmeye bak okulunu
nerde okuyorsun00 YorumlaSen fakir değilsin orta hallisin. Sen fakir görmemişin ki kendine fakir diyorsun. O sünepelere göre fakirsin evet demekki onlar çok zengin. Onlarda Ali Ağaoğluna göre fakir mesela :/ Bundan utanmana gerek yok sen çizginde yürü. İt ürür kervan yürür. Sadece ilerdeki başarına odaklan.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ne intaharı? senden daha kötü durumda olan insanlar vardır elbette. bende intaharı çok düşündüm çok giriştim. ama bir daha böyle bir şeye kalkışmam. sen oradan elbet mezun olursun. şimdi babanın sorumluluğundasın. yani ilerde kendi paranla kendi hayatını kuracaksın. bunlar gelip geçecek. her şey güzel olacak. iyi arkadaşlarınla takıl, kimseyi umursama.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve inaniyorum hepsinden daha iyi olacagima ama dayanamiyorum iste surekli maddi durumum alay konusu oluyor lanet olsun bu yuzden okula bile gitmek istemiyorum
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOkula gidebiilyiosun , telefonun var , bilgisayarın var , seni düşünüp tatile götüren bir baban var daha Allahtan ne istiyon cezanımı :D mutlu old dostum fakir olmak kötü bişi değil , zengin olup insanları küçümsemek kötü bişey. Onlar üzülsün sıkılsın sen değil. Sen zekisin bak %75 burs almışın senin şeklin yeter be :) IQ un yeter :)
00 Yorumla
+1 yılAnlattıkların saçmalık biraz. Çalış, Asla Vazgeçme , Elbet ulaşırsın hayaline. Böyle karamsar olursan kaybedersin.
Dürüst olacağım ne kadar batarsan bat , kimse seni gelip kurtarmayacak. Kendin kalkmak zorundasın yoksa hayat seni en düşük öteye bile atacak , duygusal davranmayı artık bırakmalısın.00 Yorumla
+1 yılBen tatile gidemedim be sen ne diyon
makyaja para vermiyorum
özel lisenin yanında geçerken taştaş atıyolatıyolar
TelefonumdTelefonumdan nefret ediyorum 3 senedir aynı Samsung s bile değil modelini ben bile bilmiyorum l*n
Giyindiğim tek marka salı pazarı
ve arkadaşımarkadaşım yok kafa dengi
daha fazla yardımcı olmak isterim mesaj atabilirsin intihar falan deme öldürürm seni kendine gel00 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla zaten çok ilerlemezsin. Taktıgın şeye bak. Çok sıkıntı yapıyosan normal bir liseye git standartlarına daha uygun olan. Böylece üzülmene ya da ölmene gerek kalmaz -ki bence orta seviyede olmak bana daha samimi geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kendını bılmez 3-5 salak için kendini üzmeye değmez erkek olsan gelırdım okul acılınca yanına göster bilader ayıklıyalım şu amputeleri derdim ama kızsın iş değişiyor kızlar arasında bu ayrım bıraz daha fazla gördüğüm kadarıyla ama dediğim gibi değmez
00 Yorumlasacmalama ya en buyuk zenginlik vucut sagligi ayni cati altinda yasadigin insanlar saglikliysa en zengini sensin, boyle kucuk seylere takilma sakin ! bende 5s varda noluyo ! bir elimden yere firlatmama ya da dusurmeme bakar, gelip gecici seylere bel baglama kafa yorma, zekanla dusuncenle insanlari iyi tani, seni resmen kiskaniyorlar kafani calistirmis burs kazanmissin o salaklar baba parasiyla okuyup hatta okuyamiyorlar bile, uzak dur onlardan kendini sakin bozma kirmizi cizgini cek dik dur
00 Yorumlasaçma sapan konusma la vururum agzına şimdi fakirsen fakirsin burada millet cokmu zengin hepimizin altında son model araba babamız iş adamı falan değil kendınle gurur duy oyle bir okulda o burslu vs vs okuyorsun kendıne gel biraz silkelen boyle olmayı sen secmedın..
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. oha samsun galaxy S3 minin var beğenmiyon bizde o da yok istiriye kapat E-1190 var 5 yıldır kullanıyoz be. neyse markalarının * koyam ya. marka takıntıs olan özg, veni olmayan gerçekte bir halta yaramayan kişilerdir zaten ki bunlarıda adamdan sayıp takmana gerek yok. Asıl mesele başkasının seni küçümsemesi değil asıl mesele senin kendinle barışık olmaman be bebe
00 Yorumla
+1 yılParasıyla "hava atan" sonradan görme tipleri kafana takma.
Burslu okuyorsun, onlardan daha zekisin diye, seni çekemiyorlardır.
Muhatap olma ya da, ağızlarının payını ver.
Hiç kimseye kendini ezdirme.
İnsanlık, parayla değil.00 Yorumlabenim elimde nokia xpress müzik 5800 var ona ne demeki :DD aldıkların ve ya kullandıkların seni fakir etmez. BOşver sen takılma onlara hatta onları hiç takmıyormuş gibi davran ahh s3 mini nabıyon ya gel senle konuşalım biraz de :D
00 Yorumla
+1 yılFakirlik geçicidir. Heleki elinin altında internet varken. Eşsüz bucaksız bir bilgi kaynağına erişiyorsun. Hemde saniyeler içinde herşeyi en baştan öğrenmek için döküman bulabiliyorsun. Unutma o saçma insanlardan çok çok daha üstünsün.
00 YorumlaCanım şimdiki insanlar böyle sen o okuldan eğitiminden yararlanmaya bak bırak yani takma ne âğlıyosun ben hiç denize gitmedm ölmedm ya onlar da ki insafsizlik bir arkadaşm gayette fakir ama iki tane canı gibi seven zengin arkadaşlari var
00 YorumlaDiğer konusunda 371 cevap paylaştı. bütün hayatın boyunca karşına cıkmaz bence sen kafanatakma derim o zengin veletlerin babalrı onun bunun paralarını çalarak zengin olmuşlardır bence kendinle gurur duy, liseyi bitirdiginde bu sorunlarıda aşmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarına özendiğin için kendini fakir hissediyor olabilir misin? Azıcık utanın be bir de intihar edecekmiş haspam. Yemek bulamadıkları için açlıktan ölen kundaktaki bebekleri düşün belki gelirsin kendine.
00 Yorumla
+1 yılmadem o liseye gidebilecek kadar başarılısın sebat et össde (şimdiki adı ygs/lys oldu) derece yap. göreceksin daha üniversitedeyken eline burs adı altında sağlam para geçecek. o zaman da paranı alır üniversitede kaliteli insanlarla keyfine bakarsın.
00 Yorumla
+1 yılbence önemli olan gönül zenginliği böyle paraya pula göre arkadaşlık yapıcaklarsa hiç arkadaş olmasınlar daha iyi üstelik sen zekisin ki %75 burslu okuyorsun onlar salaklar ki para ile okuyorlar sende zekanla hava at
00 YorumlaALLAH-Teala İnsanları fakirini fakir, zengini zengin yaratmıştır. Bakalım kullarım bana isyan edicek mı diye.. Unutma şu an hepımız bir sinavdayız. ALLAH doğru yoldan ayırmasın bizi. Sağlıcakla kal kardeşim. Takma kafana yaşamaya bak üç kuruşluk insanlar için değmez.
00 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ağlamakta haklısın.. tabii fakir olmak ayrı bir eziklik.. Ailen utanmalı bu durumdan. Keşke hiç olmasanız.. rahatsız oluyoruz çevremizdeki sefil fakirlerden...
10 YorumlaBençe haline sükür etmen lazim beterin beteri var... önemli olan sağlinin yerinde olmasi , ailenin olmasi.. şükür et canim benim bunlari göz önunde bulundurursan takma sin öyle ciğeri beş para etmeyen insanlari 😉
00 Yorumla
+1 yılKim dalga geçiyorsa sende onları kötüle bu kadar basit mesela 1 liralık makyaj malzemesi kullanıyorsun ezik derse biri sende de ki sen 100 liralık kullanıyorsunda ne oluyor yüzün maymun poposu gibi yalanda olsa söyle zaten çöker o kendi kendini yer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanim bak ne guzel ailen var bunlari dusun universitede mesela boyle birsey yok rahat ediceksin peki sen ileride okuyup durumun cok iyi oldugu zaman bunlari dusunmuceksin bilene bende oyleydim simdi unv.2 snifa gidiyorum bende marka giyinemiyorum ama basarili ogrenci oldugum icin zenginler bilene özeniyo bana
00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. Ne kadar cocukca seyler ya gercekten boyle davranan insanlar kaldi mi lisede esek kadar hepsi senin sikinti edecegin bisey yok herkes istedigi hayati yasayamiyor
00 YorumlaNe fakiri kızım nediyosun sen yaa:D mis gibi insansın kurban olsunlar sana <3
Yerim seni ben valla hic ağlanılacak bişey de yok bence bak ben olsam hiiiiccccc takmazdım o karakter yoksunu insanları :* :*
Sen keyfine bak mutlu ol :)00 Yorumla
+1 yılEğer bu soru troll ise sık kafana öl hemen kul hakkına giriyorsun.
Ciddisen , Takma kafana güçlü ol bir gün başarı ile hersey yoluna girer şükür etmesini bil.10 Yorumla
+1 yılGelecekte çok iyi bir işin olabilir 3 ay tatilinde çalışıp harçığını çıkartabilirsin 1200 lira maaş garsonlukta bazen 1500 4000 lirayla istediğini yaparsın okul zamanında
00 Yorumlaİntihar en son olsun şimdilik onu bırak.
Kimseyi takma samimi arkadaşlarınla takıl okul bitene kadar zaten okul bitince kimse seni aramaz.. Bildiğin gibi yaşa başkasının dediğine kanma.. o kadar:00 YorumlaDiğer konusunda 407 cevap paylaştı. insanlar ne çabuk intihara meyilli oluor ya kaldıki peygamber efendimiz (sav) güzel insan günü aç geçirdiği olmuş bu allahın peygamberi ya düşün artık şükret haline daha nediyim
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bırak oliseyi devlet lisesine git. ya da onları takma. Biz bırak devleti. bir kıyıda giriyoruz. Düşün belese :) !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcidden saçmaladın. ya etrafındakiler dunyadaki en berbat terbiyesiz insanlar, ya da sen cok fenasın ki senle dalga gecıyorlar. oyle olsa bıle boyle bır konu hakkında kımseyle dalga gecılmemelı senin buna uzulmende cok sacma. şükret daha beterleri var!
00 Yorumlaokulunu bitirirsen fakir olmaktan kurtulur ve fakirlere yardım edersin, öyle karaktersiz insanları takma sen, güçlü ol
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten dayanamiyorum hep kucumseyici sozler sarf ediyorlar mesela telefonunu degistirsene , modeli ne boyle takoz gibi
+1 yılçok şükür böyle bir durum yaşamadım ama takmana gerek yok
bak şöyle birkaç örnek verim yeni bir tel alıyorum 2 gün sonra sıkılıyorum yani hiçbirşey mutlu etmiyor bu senin o zengin dedin içinlerde geçer önemli olan mutluluk00 Yorumlamuhtemelen çıkcıak ama bu kötü birşey değil buda senin onlardan farkın ayrıca fakirliğin olamsa başka birşeyini bulacak insanlar onla dalga geçciekler insanalra fazla aldırma haline şükret beterin beteri vardır
00 Yorumla
+1 yılKişiliksizlikten başka bir şey değil. Eğer huzurun, sağlığın varsa senden zengini yok. Ailene babana sıkıca sarıl
00 Yorumla%75 burs kazanabiliyorsan ilerde de çok iyi paralar kazanabilirsin. Sadece sabır...
00 YorumlaDiğer konusunda 410 cevap paylaştı. Cool takil sende onlari ez bazi kizlar seni kiskandigi icin bunu yuzune vuruyo olabilirler
00 YorumlaDiğer konusunda 544 cevap paylaştı. Niye utanıyorsunki onlardan daha zeki olduğun için onların parayla okuduğu yerde sen ücretsiz okuyorsun iyi çalış ileride seninde olsun çabala ve inan yeter.
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 2 sene daha çikar. Ünivde zaten herkes fakir.. ama seni gayet iyi anlıyorum. Bu durumla. karsılasmamak. için %100 burslu kazandığım. Ted kolejine gitmedim..
00 Yorumla
+1 yılSenin paran yok, onların aklı. Allah herşeyi tam vermiyor işte.
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım