Özel bir üniversitede yarı burslu okuyorum babam ancak o parayı veriyor okula arada taksi arada otobüsle gidiyorum ama sınıfımdaki kızlar gibi ne burberry den ne de designer markalardan giyinebiliyorum sürekli bana hava yapıyolar yok bak beymende herve leger elbise beğendim 3000 liraya inmiş birlikte gezelimmi falan belki kötü niyetle değil ama ben en fazla zaradan giyinebiliyorum okuldan sonra nusr ete gidiyolar sizce nasıl başa çıkarım? İlla vücüdumu mu satmam lazım öyle olmam için?
Cevabın nedir?
+1 yılSakın Para karşılıgı ilişki vb aklından geçirme sabırlı ol o okulda gururla dolaş
başın dik gez onlarla pek takılma sadece günaydın nasılsın vb konuş geç
ve derslerinde başarılı ol sınavlarda iyi not al o zaman onlar senin peşinden koşarlar
emin ol paraları olabilir zengin olabilirler fakat kafaları derslere basmaz para
gözlerini kör eder o yüzden şanslısın başın dik git okula sabah kalktıgında
bugün iyi olacam de allaha dua et yani derslerinde başarılı ol kim sana nederse
dersin aldırmıcaksın vurdum duymaz ol sakın alıngan olupta karşılık verme
intikam alıcam deyipte hataya düşme derslerinde başarılı olduktan sonra
okul yönetimi ögretmenler müdür vb herkezin gözünde başarılı degerli olursun
bunları yaparken kimseye kötü davranma hata yapma seni iyi görenlerin gözünde
kötü olursun şimdiden başarılar dilerim umarım çok daha iyi yerlere gelirsin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGörende çok şey yaptığını sanacak! Aynı durumda benim özel üniversitedeyarı bursta okuyorum. Yeri gelince yol param bile olmuyor ama niye kimse böyle bir şey yapamıyor? Mesafe denilen bir şey var, ölçülü tutmak denilen bir şey var. Bırak istedikleri kadar havlasınlar ya sen gidip işe başla part time ya da arkadaşlarını iyi seç. Tek sen değilsin o durumda olan o koskoca okulda
90 Yorumla
Fakir olmak ayıp bir şey mi ki? Maddi durumun şu an ailene bağlı aynı şekilde onların o beğendiği elbiseleri alabilmeleri de ailelerine bağlı yani ortada bir emek, bir zeka, bir alın teri bir üstünlük olayı yok. Sende kendi maddi durumunun el vereceği şekilde yaşayacak ve bundan gocunmayacaksın. Vücudumu mu satamam lazım gibi bir laf edecek kadar aptal bir insan olma lütfen. İnsan gururlu olmalıdır her şeyden önce.
00 Yorumla
Ne kadar boş şeyleri takıyorsun millet ekmek bulamıyor o söylediklerindende arkadaş olmaz bende özelde okudum üstelik tanınmış bir okul ama hiç böyle diyaloglarımız olmadı seçimlerin yanlış bence
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
70Cevap
fakir değilsin zaradan giyinebiliyorsan ve taksiyle okula gidebiliyorsan. Arsız insanlara baka baka arsız olmanın bir lüzumu yok. Biz devlet üniversitesinde okuduk 1 kere bile taksiyle okula gitmedim hep toplu taşıma kullandım. Çok şükür ailem beni okutabilecek kadar varlıklıydı ama öyle 1000 tl lik kıyafetler giymedim. Hobiler edin birey ol ve şükret bence :) milletle sidik yarıştırmaya gerek yok
80 Yorumla
+1 yılhayır asla bu dünyada herşey maneviyat ve maddiyat değil elbette o üniversitede zengin olupta saygılı olanlar vardır sen o tür insanlarla konuş paraya bakan o tür insanlardan konuş ama uzak durmaya çalış çünkü onlar için hayat para ve maddiyattır hepimizin gideceği yer topraktır sadece kefenle gideceğiz sen okulunu oku namusunu ve onurunu koru tamam hayatını da yaşa gez dolaş eğlen ama çok ta açılma herşeyin azı güzeldir sen yine zara dan giyinebiliyorsun ben en fazla lc waikiki bilemedin elazığ belediye çarşısında giyinebiliyorum eğer ileride maaşım ve işim olursa daha iyilerini alırım ailenin emeğini boşa çıkarma babana çok yüklenme arkadaşlarımda son model telefonlar var ve inan bana hiç alasım gelmedi çünkü kulaklığımla müzik ve radyo dinlesem mesaj ile konuşma yapsam yeter fotoğrafta çekiyor çok fazla lükse gerek yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapmak istiyorsan onu yaparsın ona karışamam ancak fakir değil , orta gelir grubundasın. Fakir insanlar yarı burslu da okuyamaz zaradan da giyinemez. Sen onlar kadar zengin olmamayı fakirlik olarak adletmissin. Biraz da hırs var galiba, bunları dizginlemezsen kendine zararın dokunur. Mutlu olmak için zengin olmak sart değil onlara ayak uydurmaktansa , seni olduğun gibi kabul etmeleride senin elinde. Sen kendini onlara zengin gibi göstermeye çalışmaktan da vazgeç, sırf bu nedenle seninle arkadaşlık etmeyeceklerse de bırak etmesinler.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl*Vucudunu satmak? Bunun dusuncesi bile seni satmış kadar düşürdü gözümde... Aslında hikayen gerçekten dizi olur...
Başarılı bir yazarsın
Lakin doğru ise üzülme bende fakirim...
O dediğin markaları bilmiyorum bile...
En kaliteli markam conlin's...
Onun harici hep dafacto ve Lcw ürünlerim var.
Ki benim de okulum da parası çok insanlar var...
*KENDİM olabildiğim için mutluyum...10 Yorumla - Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVucudunu satmakmi?
Sacmalama istersen.. nolmus zaradan giyebiliyorsan onlari bulamiyanda var.. hem anlattiklarina gore onlar senle dalga gecmiyor ama sen uzerine aliniyorsun.. yazdiginda hic kucumseme yaptiklarini gormedim.. onlarin hayati konusma sekilleri boyle.. kabullenmelisin..10 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıla aa öyle mii oluyor özel üniversiteler :/
yaa feriha gibi olma açık açık de ben sizin gibi baba parası yiyip hava atan zübbelerden değilim ben buyum de. ne kendini satacan yaa.. onların karşısında ezik gibi hissedersen ezerler tabii
gurur duy kendinden , durumundan.10 Yorumla
+1 yılhayır yani kendi dengin insanlar vardır mutlaka öyle tiplerden uzak dur bende yarı burslu okuyorum kıbrıs gibi bir yerde ama bizim oradakiler hep orta kesim ya da işçi cocukları bende işci cocuguyum annem babam işçi ve annem ve babamdan utanmamı gerektirecek bir durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazdıkların bana senaryo gibi geldi kusura bakma koçun yarı burslusu bile kaç milyar gayet iyi biliyorum ayrıca yarı burslu olmak için bile aşırı derecede puan istiyorlar demekki yazsan iyi bir devlete giderdin vicdan sömürüsü yapmaya gelmeyin artık buralara ya
30 YorumlaDiğer konusunda 686 cevap paylaştı. Sacmalama sende okulunu bitir calismaya basla iyi yerlere gel parani kazan. Sen anlattigin kadariyla fakir biride degilsin orta hallisin. Hos gerci cok zengin olsaydinda onlar sana hava atacakti. ben kollejde okudum hepsi birbirinde kendi begenmis , zuppeydi ve birbirlerine hava atiyorlardi. bu onlarin egolariyla ilgili bisey.
00 Yorumla
+1 yılSana bir şey söyleyim mi bizim bir tanıdık vardı durumları çok kötüydü köyde yaşıyorlardı anlatsam uzun sürer şimdi. Ama kızz çok hırslı ve zeki bir kızdı. Çalıştı çabaladı şuanda beyin cerrahı. Bence sende önüne bak. İnsanların ne dediğini umursarsan daha çook işin var. Herkesin hayatı ve yaşam tarzı farklıdır. Herkes zengin olucak diye birşey yok. Sen kendine göre arkadaş seç. Sana zarar gelenden uzak dur. Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun...
00 YorumlaDiğer konusunda 463 cevap paylaştı. Son dedigin seyi yaoma ve boyle dusunme sen okumana bak ve bitir sonrada isine basla kendi parani kazan sen okumak icin ordasin. Evet zor olabilir ama dayan. Brnim ailrm varlikli fakat onlar gibi karektersiz ve gorgusuz degilim cok sukur sende oyle seyler dusunme
00 Yorumla
+1 yılZaradan giyinen taksiyle giden ve bunların yanısıra özel okulda okuyan bir insan bana fakirlikten bahsetmesin mumkunse. sen bir çok insana göre kat kat zenginsin herkes gibi olmak zorunda değilsin onların yaptıkları ısraftan başka şey değil arkadaş çevresi değiştir sikayetciysen
10 Yorumla
+1 yıl"İlla vücüdumu mu satmam lazım öyle olmam için? "
Aman bacım, bu nasıl laf. Latifesi bile dehşet!
Sadece bir tavsiye: Satılan vücüdün en değerli bedeli ilk satıştandır. Vücudu satarsın, bedeli namustur, şereftir, haysiyettir, kadınlık onurudur; ilk satışa mahsuben... Sonra ki satışların hepsi or*sp*luktur; başka tanımı yoktur...
Ahlakını ve kadınlık gururunu ayakta tut, onların nelerini ayakta tuttuğuna bakmadan...00 Yorumlabak boyle seylere takilma, herkes ayni seviyede olacak diye bisey yok, o zaman hayatin bir anlami olmaz, o markalarinda cogu turkiyede uretim yaptirir, cok yerde calistim sana soyle ornek vericem, lacoste a dugme veren sirket benim arkadasimin bir nevi aile dostu, waikiki defacto cacharel e de ayni kalitede iplik ve dugme veriyor, sen olayin bu kismini anladiktan sonra gerisi tamamdir, benimde cevremde oha 5s mi kullaniyosun denen tipler var kiz erkek falan filan yani o isler.
00 YorumlaBaba parasıyla ite ite okuyorlar onlar :D
Şöyle düşün, belkide şuanda o kızın babası sekreteriyle kaynatıyor, annesi de evde başka bir adamla? NASIL AMA AHAHAHA kızda kendini alışveriş falan mutlu sanıyor.
Süper bir aile değil mi? :D
Bence dert etme, illa herkes aynı şeyi yapacak değil bu arada kendini beğenmiş burnu havada insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur.00 YorumlaSon cümleye kadar boşver takılma bunlara diyecektim son cümleni okuduktan sonra zihniyetin buna izin veriyorsa hiç birşey diyemiyorum. Bugüne ne kadar ne marka takıntım oldu ne birşey yeri geldi pazardan yeri geldi kığılı dan giyindimyeri geldi lada ya bindim yeri geldi audi ye bindim varlıkta gördüm yoklukta ama hiç bir zaman millete özenmedim. Bu nedir arkadaş özenmek şu bu.. Bir destur de kendine arkadaş
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon yazdığını görmemiş olayım. Zeki bir kadın sabreder ve istediğini elde eder.
90 Yorumla
+1 yılBırak sen şu milleti sen kendin sin bunu unut ve onlar beymenden giyinir ama o kıyafetin içinde insan var mı bakalım doğruya doğru bak yokmuş demek ki sen kendini satsan satsan ağırdan sat salla geç bukadar basit herşey Allah elindekiyle yetinmeyi bilmeyenin o olanıda elinden alır...
00 YorumlaOkulu kazan meslek sahibi ol istedigini alirsinda giyersinde ailene destekte olursun birde ne yani onlar pahali giy8ndi diye illa sendemi giyceksin onu giyemeyen insanlarda var sukret beeee sukret yaziklar olsun gercekten
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama. Anladığım kadatıyla durumunuz kötü değil. Hem iyi kıyafetler pahalı olanlar değil. Markalardan korkunç şeyler de çıkıyor. Hoş giyindikten aonra fark etmez. Gerçi herkesin zevki farklıdır. Kulaklarını tıkayacaksın.
00 YorumlaDiğer konusunda 403 cevap paylaştı. Rica ederim saçmalama. Birak ne b*k halleri varsa görsünler ya bedenini kendinden düşük karakterli insanlara benzemek icin satmaktan bahsediyorsun? Bu kadar basit mi bazı şeyler? Ne taksiyle gitmek nede olduğundan farkli görünmek zorundasin.
00 Yorumla
+1 yılSenin neren fakir ya bence bu soruda fakede ben yinede cevap verim senin o ben anca zaradan giyiniyorum dediğin yere bile o kadar para vermem o zaman ben ağır fakirim :D
30 Yorumlabunu anlatan güzel bir film var mutlulugun bilginin dış görünüşte değilde tamamen insanda olmasında sen kendinle barışık olursan hiçbişey önmli değil filmi ya izlersin ya izlemessin yazayım 3 idiots hint yapımı güzel toplumsal bir film
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. O karaktersizleri bırak. Eğer vücudunu satarsan hem ailene yazık hem senin hayat kayar. Hemde cehennemde görürsün. Sen bosver burada arkadaşınmı yok. Onların kuşunda altınmı varmış. Desene baba parası de. Hiç takma bunları !!!
00 Yorumlakendinden ve çizginden asla ödün verme derim... okusan ilerde daha mutlu olucaksınnn ilerde istediğin yerlerde istediğin şekilde giyinebilceksn şimdi kendini satsan daha mı iyi bir geleceğin olcak tatlım doğu ve mantıklıı düşünüp karar verrr ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır vücudunu satman gerekmez!!! Sen dogru bildigini ve tasarruflu davran onlara bakma istedikleri gibi hava atsınlar bosver, baba parası yemek kolay, kendileri kazansınlarda ben görim onları. O nedenle sen ayaklarının üzerinde dur ve okuluna yogunlas ve okulunu bitirmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılYa küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenirsin, çünkü mutluluk beynimizdedir, ya da mutsuzluga mahkum olursun
20 YorumlaDiğer konusunda 705 cevap paylaştı. saçma sapan konusma son yazdigin berbatti, bir kaç sene sonra bunlarin son derece basit ve gereksizce oldugunu algilayacaksindir, bu dusundukleirn aklina gelince sadece gulumseyeceksindir. okadarda onemli degil.
10 Yorumlasen bu psikoloji ile kendini de satarsın darılma ama. kafaya takmican canım. yoluna devam et boşver. olabilir. herkes zengin olacak zenginler sadece orada olacak diye kaide mi var. aldırış etme derim.
20 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öyle insanlar karaktersizdir boşver en iyisi hiç takma :)
30 Yorumlasenin sacını başını yolarım bak bırak su eziklik piskolojini onlar zeki olmadıkları için tamamen baba paralarına güveniyor sense kendin bişeyler cabalayıp bursu haketmişşin kısaca seni cekemıyorlar. net yanii kendine gel takma o zillilerii
10 Yorumla- Diğer konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılSende zekanla, bilginle ez onları. Dünyanın en güzel şeyi bilgili ve erdemli olmaktır
40 Yorumla Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. 18'lik ergenlerin saçma nispetlerine bir süre daha katlanmalısın..
Onlar olgun olmayabilir.. Sen olgun davran..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMezun olduktan sonra çalışıp istediğin yerden giyinirsin, istediğin yerde yiyip içersin. Böyle şeyler için üzülme haline şükret. Senin alay eden seni küçük gören insanların yaptığı doğru bir şey değil, onlara benzemeye çalışma kendin ol
00 Yorumla
+1 yılhayır tabiki saçmalama ayrıca. o hava atanlar acınası insanlardır. sen kendini bil ve doğru yoldan sapma bırak isteyen istediği kadar hava atsın herkesin gideceği yer aynı orda hava atarlar yine. sen rahat ol ve başarılar.
00 Yorumla
+1 yılBurslu kazanmışsın en çok senin hava atman lazım. Sizin para verdiğiniz yerde ben bedava okuyorum diye :D:D:D
11 Yorumla- +1 yıl
Uğ iyi idi
+1 yılBunu düşünerek olan olmuş zaten kaptırmıssın kendini okul orası
10 YorumlaSenin beynin fakir veya fakir görmemissin yazik der gecerim bu kafaya ancak
22 Yorumla
Soran+1 yılOnlara göre fakirim
+1 yılYa bu tip insanlar gerçekten çok ezik. Ne bileyim güldüm okurken. O kadar açta açıkta insan var bu mk tikisi yeaaa ben anca zaradan giyinebiliyorum ;(( derdinde
10 Yorumla
+1 yılhayır öyle bişey lazım değil ama niyetin varmış demekki...
10 YorumlaHangi üniversite bu? Bende özeldeyim ama hiç oyle degil.
Koç sabanci falan mi?00 Yorumla
+1 yılCok ayıp birşey ben şahsen öyle tiplerle muhattap olmuyorum. Korkuyorum da onlardan. Terbiye diye birşey vardır. bir edep vardır susar insan yani
10 Yorumla
+1 yılSen Onlarla Konuşmak Zorunda mısın? Sen Okumak mı? İstiyorsun? Yoksa Giyinmek mi? Kafan Basıyorsa Okulunu Bitir. İş Güç Sahibi Ol.
10 YorumlaNeden öyle olmak istiyorsun bende bunu anlamıyorum arkadaş illa başkaları gibi mi olman lazım
00 Yorumlabence hiç takma yahu fakırsen fakırsın suçmu ne utanacaksın
00 Yorumlabence sen alıngaansın ve şunu demen lazım alamayacağım birşeyi bakmaya gitmem canım ben diyeceksin bu kadar
10 Yorumla
+1 yılVücudunu satma olayı umarım ciddi değilsindir. bu mevcut durumdan daha da kötü hissetmene neden olur. sen en iyisi sin durumunda olanlarla arkadaşlık etmen mantıklı olur
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılcanım takma ya.
ve durumunu da hiç bir zaman saklama.
illa onlarla takılmak zorunda değilsin.
çekinme söyle de benim durumum bu kadar. arkadaşlarına yaranmaya çalışma kısacası.00 Yorumla
+1 yılKoç üniversitesinde mi oluyor bunlar? Garip geldi bana biraz. Neyse takma sen yinede.
00 YorumlaDiğer konusunda 599 cevap paylaştı. Kizim manyaklasma bee vucudunu satarak uzerine elbise alip icin ala ala giyebilecekmisin?
00 YorumlaSalla gitsin.. okulunu bitirmek onceligin olsun.. cok cok inek derler..
10 Yorumla
+1 yılBöyle bişeyi kafana takma derim. Kabullen kendi durumunu. Kabullenmezsen o şeyi gelip hep başına kakarlar ve üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yılözele gittiysen bunu göze alman gerekirdi hangi ünidesin
12 Yorumla
Soran+1 yılKoç
- +1 yıl
senin gibi burslu okuyanlarla takıl
Kisiligini bozmadan yoluna devam et senle arkadaslik kurmayi isteyenler i halinle yaninda ise gercek mnada arkadasin sayilir aksi durumlar sana zarar verevektir emin ol
00 YorumlaAhaha Kim Onlar Söyle Bizde Gelip Onlarla Dalga Geçelim Fakirsiniz Diye :))
00 Yorumla
+1 yılSon cümlen için sana kocaman bir YUH
Sonra bence yapman gereken arkadaş çevrenin değiştirmek👍00 Yorumla
+1 yılasosyal değilsen yandın haberin olsun asosyalleş sen
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maddiyat güçlü bir mutluluk kaynağı olarak görülse de ben babanın sana verdiği destekle zaten mutlu oldum , aldırma hiç bir şeye, mutluluklar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi okul arkadaş bu ben 2. üni mi okuyorum bu da özel okul hiç öyle arkadaşım olmadı.
Kendin gibi birini bulabilirsin lafa bak en fazla zaradan giyiniyorum diyo zara yav bu boru mu00 Yorumla
+1 yılson yazdığın çok yanlış bir şey sakın düşünme bile.. sen oku okulunu bitir en iyi markaları giyersin merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem