Migrosa götürdüm öyle de, siz bunu daha önceden almışsınızdır falan dedi kasiyer ilk başta. Halbuki 15 dk önce almıştım! :/ Sonra bir şekilde verdim geri..
Siz geri götürmeye gider misiniz?
Siz geri götürmeye gider misiniz?
O lafı söyleyeni köpeğin seyine sokup çıkarır rezil ederim orada bu bir..
Fişi de yediririm sonra ona. o fisi boşuna vermiyorlar..
Hatta o kişi kimse, o lafı bana edemez.. iki paralık adamsın sen demektir onun kastettiği şey.. Olayı buyuturum.. Müdürünün yanında rezil ederim üstüne genel merkezi arar onlara da ağzına geleni söylerim. .
Cins müşteri değilimdir ama, vana kalkıp öyle aşağılık bir iddiada bulunacak adamı rezil ederim. . . o lafı etmeye hakkı yoktur hiç kimsenin bir müşteriye.
1. si fişi gösterip iade edeceğini söyle
Onların da çalışma sistemi aynı olması Lazım
Sana neden iade ediyorsun diye soramaz ilk başta iade aldıktan sonra şikayet ve görüşünüzü alabilirmyiim diye sorması Lazım tabi sen bakkal usulü yapmışsın bende kasiyerdir Yaptım nasıl çalışırlar iyi bilirim hiç bir bilindik marka Adının kirlenmesine izin vermez Hakkınızı daima arayın bozuksa değiştirmek veya iade Alıp paranızı geri vermek zorunda
Bakkal usulü derken?
götrmem ordaki tipleri çekmeye değmiyor babam yoğurt almştı ertesi gün baktm tarihi geçmş yoğurt babam geri götrdü adam 2 hafta önce almşsnz tarihi tabi geöer demiş oysa 1 gün önce alınmştı yani bu ülkede bozuk mal satmak suç değil bozuk malı alıp ertesi gün iade edene suç bulunur
Neden fişini de götürmedin
Her zaman bakarım son tüketim tarihine oldu da gözümden kaçtı götürürm
Ya da üşenirim bilmiyorum asdfsa
Götürdüm tabi ki :/
Cevap
54Cevap
Elbette giderim ve de değiştiririm. Yaptığım alışverişin fişlerini saklarım. Fişi gösterdiğiniz vakit, geri verip yenisi ile değiştirebilirsiniz. Fiş olduktan sonra itiraz edemezler.
Ettiler :)
İtiraz ettiler yani.
ne demek almam ulan o kasiyerin pasında parçalarım ne aldıysam
e fişi gösterseydin dostum attın mı yoksa?
Fisle gittim, hala siz önceden almissinizdir bunu deyip durdu.. Aldılar sonra gerçi.
fiş de aldıgın saat ve tarih yazıyor ve kamera kayıtları falan var nası bir zeka hala önceden almıssınızdır diye üsteleyip durabilirki e peki sende deseydin fişte aldıgım saat tarih yazıyor falan ay benorda olacaktım ne rezalet cıkardı ya :)
Kasiyerin anlatmak istediği, mesela önceden almışımdır o kalmıştır tarihi geçmiştir, onu gidip değiştirmek istemişimdir vs vs. Ama 3-5 liralık bir malzeme için neden uğraşayım bu kadar o ayrı mesele.
aman bosver neyse geçti gitti :)
kasiyerin gözü tutmadı mı ne seni dostum böyle seylere yeltenebilecğini düşünüyor bir psikolog olarak ne söylemek istersin :) :)
iyide elinde fişi yok mu
fişte hangi saate satıldıgını yazmıyormuydu
ayrıca nasıl market..
kendileri neden tarihi geçmiş ürünleri satıyorlar
Fisle gitmeme rağmen bu aldığınız eski üründür deyip durdu kasiyer.
aptalmış bence kasiyer
Şunu demen yeter '' Tüketici haklarına sizi şikayet ederim almazsanız '' Köpek gibi almazlarsa tekrar yaz gidip dövelim :D
Zehirlenirsem ne olur he!! dedim en son :D bir dahakine öyle derim..
Ben markette çalıştım müdüre felan söyle almaması imkansız kamera kayıtlarını açar ki gerek bile yok onların burnundan getirirsin kasiyere giren çıkan olmayacak sonuçta.
Yok aldılar sonra zaten de en başta yaptıkları yalanlama çok gereksiz ve saçma.
Kasiyer kızların beyinlerinin arada gidip gelmesinden kaynaklanıyor robot gibiler :D
Götürürüm tabi para veriyorum dimi para kolay mi kazaniliyor. Eger daha once aldin filan diyecekler direk degisim yapmadan tüketici hakem hayetine gider firmayi sikayet eder birde bu sekilde beni yalan konumuna koydugu icin firma çalışanına hakaret davası açarım
Bence kasiyerleri özellikle sorunlu seçiyo olabilirler.. Geçen ben de Deichman a aldığım ürünü değişmeye gttim.. çocuğun kafası bir türlü basmadı yahu :S resmen delirtti beni. sonra sorumlu geldi ben haklı çıktım.
Ne derler o sonradan verildigi sey fis (aklima geldi) ona baksin.
Evet fisiyle beraber götürüyorum aslinda aliskanlik yaptim direk bakmaya bazi ürünlerin
bırak aynı gün 2 gün önce aldığım salçayı götürdüm.. kapağını bir açtım bildiğin morarmış pamuklanmış salça.. fişte yoktu elimde götürdüm iade ettim..
Fişin yokmuydu birde hiiç upraşamam daha ordanda birşey almam ama geri verir de sorun yaparlarsa pişman ederim onları yırtarım ağızlarını kimsiniz Ian siz felan yaniii
goturmem. sirf bu adi kasiyer gibileriyle muhattap olmamak icin.
Götürürüm tabi ömrü geçmiş ürünü rafta tutmak mağaza suçudur
bakmadan almam. aldım diyelim hiç üşenmem götürürüm. aslında konumuzla pek alakası yyok ama şu gıdada sahtecilik yapan markaları market girişlerinde standda sergilemeleri için bir kanun çıksa keşke.
evet geri veririm fişi ile beraber gider ne zaman aldığımı ispatlarım
Basima gelmedi ama isim yoksa ugrasmak istersem geri gotururum itiraz edenide orda rezil ederim :)
hemen veriririm ki verdim. burger kingte ayranın tarihi geçmişti. azıcık bagırdım cagırdım hesap ödetmediler sagolsunlar :D
götürmem fakat aldığım yeri arayarak raf kontrolü yapmalarını sağlarım başka insanlar sağlık yönünden sıkıntı olmasın
ben geri tabiki veririm , tükedici haklarında 30 gün içerisinde her ürün geri verilebilir diyor , sonuna kadar kullanırım haklarımı
fiş varsa götürürüm. kasada kaldıysa gene götürürüm.
giderim tabiki almazsa fırlatırım oraya napıcam başka
Götürür hatta tarihi geçmiş ürünün raflardan kaldırılmasını talep ederim. İnsanca anlamazlarsa ihbar ederim
Kontrol ederim. Unutmam. Diyelim ki unuttum elbette geri götürürüm
Ben yiyip bitirdikten sonra fark ettim :D umursamadım
Fark etmem ki hiç :D yani zehirlensem ancak o zaman bakarım tarihine herhalde
dikkat ediyorum diye başıma gelmedi ama olursa da götürürüm
ben almam 1 .. olursada tabiki.. olmadı veririm eline
Suratlarına bile çarparım. Tüketici haklarına dayanaraktan..
Götürüp cingen çıkartırım orda da zehirleyecektiniz l*n bizi ölüyoduk falan filan :D :D
Yakınsam götürürüm de, alıp eve geldiysem uğraşmam
Eve geldim, bu ısıt ye tarzı seylerdendi, ısıttım birazini yedim, sonra fark ettim :)
Yapmış olduğun şeyi nasıl geri aldılar şaşırdım, ben bazen götürüyorum almıyorlar
Zehirlensem bunun suçu kim olur vs vs girisince bağıra bağıra biraz şey oldu tabi :/ bizim migrosta fazlaca rastlıyorum böyle seylere, bir de sanki 3-5 liranın peşindeyim gibi siz bunu önceden almışsınızdır deyince az bir tepem atmış olabilir.
Değil mi sanki biz para için geri veriyoruz, hakkımız yeniliyor. Tüketici her zaman haklıdır ama bunu anlamak istemiyorlar. Biraz daha dikkatli olup tarihi geçmiş ürünleri satmasalar ne onlara zarar ne de bize
Geçende de fark ettim yine alışveriş yaparken, bu sefer gittim söyledim tarihi geçmiş diye. O üretim tarihi olmasın diyor bana ay deliricem 😂
Onlar biliyor, biz bilmiyoruz sen çaktırma :d
fişi ne yaptım fişle gidecektin
Fisle gittim zaten :)
o zaman almak zorundaydılar sen pasif kalmışsın canım
'Sonra bir şekilde verdim geri..' yazmışım ya zaten?
ytamam almışlar o zaman sorun yok demektir :D
Aldılar da, kıl kıl işler. Yani sanki 3-5 tlnin hesabını yapıyorum, ben onu önceden almismismisim... 😠
bana bunu söyleyecekler müdürü çağırırım bunu nasıl dersiniz derim o yoğurdu oraya ayarım yemizleyin derim
yavrum fiş kullanmıyor musun?
Kullanıyorum, fisle gittim zaten.
rafdan alıp göstereydin son ürünü mü aldın?
Sonra halloldu zaten aldılar. Ama öyle tek tük de kalıyor son kullanma tarihi geçmiş ürünler, geçende de ürünü almadan önce bakarken rastladım, söyledim, o üretim tarihidir diyorlar. Bizim migros çalışanları biraz garip herhalde.
canım köye migros mu açmışlar :D
Hıı köye migros acmislar :D
beni köyüne alsana :D
pahalı birşeyse götürürüm acımam
Tabiki. Para verdim ben ona.
Telefon açar uyarırım oraya kdr gidemem.
Giderim tabi bunlarin hepsi cakal !
Evet götürdüm parasını aldım :)
Ne olduğuna bağlı benim için :)
geri götürcem derim unuturum
Evet bende mıgrostan aldıgım bır urunu goturmustum
ürüne ve aldıgım yerın uzaklıgına baglı :D
Tabiiki giderim niye gitmeyeyim
tabi ki de. hakkını aramak zorundasın
Kasiyerin anasının herhalde Migros mk!
Hayır çöpe atıyorum ben
geri götürürüm tabi ki
Uğraşmam. Çöpe atar arkadaşıma yenisini aldırırım
Ugrasmam heralde bilmiyorum
Tüketici haklarını ararım
Canımın çok çektiği bir şey değilse uğraşmam
Fişini almışsam (alırım genelde), geri götürürüm.
götürürüm yoksa yemem ki mundar olur günah
Genelde gotururum usenmedigim surece
hakkımı fena savunurum
götürmem geçmişe giderim.. ne uğraşıcam
Hayır sadece uyaririm
Götürmem, uğraşmam. Yenisini alırım bir ara.
Fişle beraber geri veririm
Yiyecek birşey değilse geri götürmem
evvet fiş ile götürdüm
Fişin yok muydu?
Vardı. Fisle gittim zaten, hala siz önceden almışsınız deyip durdu.
Sevmediğini birine hediye ederim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar