sayayım uzmanlık alanımdır 1) türk kızı esmer kıllıdır esmer kadın olmaz olmamalı rus kız sarışın renkli gözdür dünya erkekleri sarıiın seviyor genelde ingiliz erkeği sarışındır onlar bile enket yapılmış 2'türk kızı erkeksi tiplidir kadınsı değildir rus deyince kadın akla gelir bu bile kadındsı oldukalrının kanıtı 3) rus kadını erkeğine tapar 4) rus kadını melektir kardeşim namuslu vede terbiyelidir
ya komik olma ya rusyaya bile gitmemissindir sen bide ve ayrıca ben türküm dogal sarıyım ve göz rengim yesil ayrıca türk diyince hepsi esmer olmuyo kumralı sarısını kızılıda var ve esmerleri kötüleme sebinizi anlayamadım fazla arap mı gördün sen ayrıca ruslar sarısın olabilir ama kökenleri kahrengi onların cogusunun dipleri geliyo komik sadece yorumun
Sanırım Farklılıklar şöyle birkaç Başlık Altında toplana bilir. Hayatın dolu dolu içindeler. Çok özgür ve acayip keyifli yaşadıklarını söyleyebilirim. Okuyorlar Çok bakımlıları Büyük oranda muntazam Görünüşe sahip olduklarını söyleyebilirim. Türkleri sevmiyorlar ( bizim kızların sevdiğini kabul edecek olursak)
Bu fotoğraflardaki Türk olan daha güzel bence ama genel olarak çok güzeller, sarışınlar tüyleri belli olmuyor, seksi tipteler böyle, gerçi çirkinleri de var yani ama ortalama olarak güzeller diyelim, ben erkek olsam ben de onlara bakardım
@alemim tatlım her kadında kıl vardır, sadece türk mahalle kızları bakımsız. çünkü aileleri kendilerine bakmalarına izin vermiyor. rusya gibi ülkelerde öyle değil bakımı bizzat aile öğretiyor kızlarına. bak özge özpirinçci ne güzel kadın.
peki yine de rus kızları olsun. ama küçük bir sorun var. o gazetelerde rus kızları türk erkeklerine hayran falan yazıyorlardı ya hani, onların hepsi yalan tatlımlar. rusya'ya falan gittiğinizde anlarsınız cicişler. sizinle dalga geçip aşağılayacaklar, benden söylemesi :)
ne yazık ki hepinizi toplasak tek bir rus kızı kadar kültürlü ve bilgili olduğunuzu zannetmiyorum..
'SELAM' dersin tecavüz edecez zannederler. Kendilerini tanrı zannedip kimseyi beğenmezler. Büyük bir çoğunluğu basenli, kilolu (kendilerine göre balıketli), küçük göğüslü, kısa boyludurlar. sorsan hepsi Adriana Lima'dır. Erkeğe banka gözüyle bakar. Bakımsız ve kibirlidirler. Çoğunun bıyığı ergen bıyıklarından gürdür...
bence ikiside çok güzeller ama Rus kızları ile iletişim kurmak kolay onların yanına tanışmak için gidince terslemiyolar bizim kızlarda hemen o dakikada tersliyolar sanki orada bişey yapıcaz belkide sadece arkadaş olmak için tanışmak istiyorum.
Ben turkiyeli degilim ama neden kendi kizlariniz hep asagiliyorsunuz tukk kadini osmanli kadini diye birsey var sadik guvenilir ama turk erkekleri siz o kadinlara layik degilsiniz milyonlarca guzel turk kizlaei var neden buraya boyle bir resin koydun? ayip degilmk yaptiginiz elin gavuru size bakmiycak yarin birgun bunu unutmayin ha bide suanki durumfa ben turk kizi olsam asla turkce evlenmem!
Arada fark aramaya gerek yok. Yani illa söylemek gerekirse yabancı erkeklerde Türk erkeklerinden kat kat iyi. Ama biz karşılaştırma yapmıyoruz. Ya da fark aramıyoruz. Olması gerekende bu zaten yani tüm Rus kızları güzel değil. İçinde güzel olanları illaki olacak. Aynı şekilde Türk kızları içinde geçerli. Karşılaştırma yaparak hiçbir yere varamayız
aradakı farkı sordum zadece evet kabul temizler bakımlılar tüysüzler hijyenikler ballılar :))) ama türk kızları kadar iyi deiller her konuda türk kızları tercihimdir sonunda :)
türk kızları ve rus kızlarının farkı kalmadı bence eski türk kızları eşlerine sadıktılar namuslarını korurlardı ama şimdi kimse turk rus kızı diye ayırmasın
2 side bir birinden iğrenç istisnalar hariç kadın dedinmi namusuyla övünecek
bir kişi için yanacak sokak lambasi gibi herkes için yanmayacak anlatabilddimii
çünkü çok sıkıldık sürekli karşılaştırma içindesiniz hayır beğenirsiniz anlarım gidin onlarla evlenin o zaman sitedeki 10 sorunun 5 i rus kızları türk kızları karşılaştırması
rus kadını kokusu mu aldın ya bir git :D bizim okula geldi 8-9 tane içinden sadece 1 i güzel bakımlı falanda değiller televizyona çıkarıyolar 2-3 tane güzel olanını sizde hepsini aynı sanıyosunuz :D
Ne yok ki, Türk kızı makyaj Güzeli kendi ne bakmadan milleti yargılar kendisi sanki Tanrı gibi erkeği de 4*4'lük ister ancak Çıktığı erkeklere baksan tipten mahrum o Türk kızları egolarını besler bu Yüzden Avrupa kızlar her zaman tercihim
Böyle bir kıyaslamayı hiçbir zaman doğru bulmadım Rus kızları Türk kızlarının tırnağı olamaz :) Rus kızları diye ölüceksiniz ama onlar sizin için aynı şeyi düşünüyorlar mı acaba :) Ne varsa Türk kızlarında var biraz özünüze sahip çıkın.
sizi seviyoruz onda şüpeniz olmasın hem sen üstüne alınma rus kızları kadar tatlı ve güzelsin bayada bir eskisin burada :) sadece farkları sordum ben bizim kızlar köpürdü birden soruyu okumadan :)
Üstüme alınmıyorum alınacak bir durum yok sadece bu tür kıyaslamalar gereksiz ne biz onlar gibi olabiliriz ki olmaya çalışmıyoruz ne de onlar bizim gibi olabilirler ki olamazlar :)
yok zaten kaçtanesiyle türk kızlarıyla ilgili konuşmaya calıştıysak dedikleri kelime şu :) anlamıore biz turk kızlar erkekler cok şirin olmak tatlı yakışıklı olmak ama türk kızları onları elinde tutamamak :) sebebini bilmiore biz diyolar :)
Boşuna nefes tüketme :) Rus kızı diye yırtınan erkekte evleneceği zaman anası memleketinden gelin ister. İtalyan erkeği diye yırtınan kızda evleneceği zaman anası memleketinden damat ister. Biz birbirimize kalıcaz kimse dert etmesin
Bak canim daha 20 gün önce rusyadan tatile gelen can ciğer olduğumuz bir rus aile var çocuklu kadını kocamla öpüşürken yakaladim ve bunu yasadigima en değerli varlığım kizim adına yemin ederim
türk kızlarımı yatmıyo * eline almadıkları penismi kaldı şimdiki kızların en temizi saxo cekiyo 12 yaşında konuşturma beni hala aşağılıyosunuz güzeller diye rus kızlarını
hala üst model diyor ya allahım ya görmemişsin haklısın hayır iskandinav erkeği desen anlarım yine en meşhur bunlar italyan deme bana yav hasan amcam aklıma geliyor
En İyi Cevaplar