Bir bebemiz oluyor! en yakın arkadaşımın kısa zamanda bebişi dünyaya geliyor. Ülkücü kızı isimleri arıyoruz, milliyetçi kız isimleri önerilerinizi bekliyorum.kız bebekNot1: Saçmalamadan. Not2: Not1 önemli.
Ülkü kız isimleri nelerdir? Milliyetçi kadın isimleri önerir misiniz?
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Annesine, babasına, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun. :) Bebeklere isim vermek çok önemli. Düşünsene bir anlık bir kararla verdiğin ismi, o çocuk yıllarca taşıyacak. Bunun için ebeveynler çocuklarına isim verirken çok iyi düşünüp karar vermeliler. Arkadaşın ülkücü kızı isimleri aradığına göre baya milliyetçi birisi. Ben sana bulabildiğim milliyetçi kız isimlerini önereyim.
Milliyetçi Bayan, Ülkücü Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
kız çocuk
Ülkücü isimleri daha çok milliyetçi, vatan, bayrak temalı isimler oluyor. Ben sana en güzel ülkücü kadın isimlerini anlamlarıyla birlikte önereyim.
Asena: Dişi kurt, güzel kız anlamındadır.
Ülkü: Amaç, ideal anlamına geliyor.
Aybüke: Eski Türk toplumlarından gelmekte, zeki ve anlayışı yüksek anlamındadır.
Umay: Orhun Yazıtları'nda yer alan, kadınları ve çocukları koruduğuna inanılan Tanrı, Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli tanrıça anlamlarındadır.
Tomris: Tarihte, Pers kralı olan 2. Keyhüsrev ile savaşmış olan Massagetlerin ünlü kraliçesidir.
Duygu: His, duyulan, işitilen, hissedilen şey anlamındadır.
Gökçen: Güzel, mavi gözlü anlamlarındadır.
İlke: Temel düşünce, temel kanı, temel bilgi, davranış kuralı anlamlarındadır.
Hilal: Yeni ay şeklinde olan ay, ayça ve gencay anlamlarındadır.
Börte: Akıllı, zeki, adil, doğru, güzel görünümü olan, yüzünde ışık ve gözlerinde ateş olan anlamlarındadır. Aynı zamanda Moğol İmparatorluğunun kurucusu Cengiz Han'ın birinci karısının adıdır.
Burçin: Geyik ve dişi geyik anlamlarına gelmekte ve Türkçe kökenli bir isimdir.
Bilge: Bilgili, iyi ahlaklı, olgun ve örnek kimse anlamlarına gelir.
zaten yazdığım isimlerin nerdeyse tamamına yakını ülkücü ismi değilki türk ismi :) ülkücü ismi diye bir isim yok ki ülkücü ismi demek türk ismi demek ceren isminin kökeni türktür orta asya kökenlidir başka dilden geçmemiştir :))
ülkücü ismi ne demek ya onuda hiç anlamamaşımdır hepimiz türküz nedir bu ayrımcılık ülkücümü mülkücü ırkçılık yapmanın manası yok hepimiz allaha gitcez
öyle bir isim çeşiti olduğunu zannetmiyorum :D komünist ismi var bak onları gördümde bunu bilmiyorum :D alevi isimleride var :D sadece ülkücü ismi var mı bilmiyorum onu :D
Ne alaka ki Ülkücüler Nizam-ı Alem ilay-ı kelimetullah için can veren ve ülküsünü baş tacı yapan kişilere denir sen Türklüğe düşmansan mutlaka ki islamada karşısın
o zaman herhangi bir olay olduğunda hani nerde o çok bilen ülkücelr deyipte köşenize çekilmeyin bişey yapmak için ilk olarak bizim adım atmamızı beklemeyin...
Eğer insan olmak isterse seçeceğiniz şey ülkücülük olur zaten kızıl elma olur 9 ışık olur vatan millet olur kendini bilir geçmişini vatanı için neler yapıldığını ha diyorsun ki bizim gibi it köpek olur yok işte böyle bir anne babası varsa siz gibi it köpek kulaktan dolma konuşan kalitesiz bir insan olmaz haddini bil ne için yaşıyorsun bilemem ama biraz sen insan olmayı dene bence bak buda sana bir ASENA dan nasihat 😎
Şimdi senin sivaslilarla alıp veremedigin ne ben ülkücüyüm ve benim çocuklarım da ülkücü olmak zorunda biz vatan haini yetiştirmiyoruz ana var yiğit doğurur ana var it doğurur
Laf mi soktun sen oy oy buyumus bu :) bende malum bir cumleyle cevap vercem bir sn bunu hep kullanmak istemistim bak sana kismetmis Beyinlerimiz savassin isterdim ama goruyorum ki silahsizsiniz jsjskskssk
Turk isimlerinin cogunu ulkuculer kullandigi icin bu sekil cumle kurmayi sorun gormedim. Turkce isim deseydim millet o zaman sacmalardi anlatabildim mi? Sagol yorumun icin!
En İyi Cevaplar