Bu ismi daha önce hiç duymamıştım. Dediğiniz bir isim var mı? Cennet çiçeklerinin isimlerinden, cennetteki meleklerin isimlerinden önerir misiniz?

Önerdim ama kabul etmediler bu biraz adrenalin dolu birşeye kaçtı biraz daha aşağıdan oynayalım sakinliği belirten bir isim arıyorlar :)
AYBERK Güçlü ışığı olan ay (En küçük kardeşim erkek olsaydı bunu koyacaktım)
Andaç: Anı olarak verilen ya da saklanan
AYBARS Hun Hükümdarı Atilla'nın amcası
Çok farklıları var da ben çocuğum olsa koymam o yüzden söylemiyorum gereğinden farklıları var :)
https://isimrehberi.webnode.com.tr/erkek-isimleri/ buraya bakmanı tavsiye ederim :) ben bazen boş zamanlarımda isim filan bakarım da
Kardeş Ceylin Cennet kapısı değil herkes yanlış biliyor asıl anlamı akrep yuvası demek
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ergenler işte alsınlar bakalım :) Rüzgarı ben önerdim ama babası kabul etmedi :)
Annesinin adı Gizem farklı birşey olsun istiyorlar önerdim ama kabul etmediler :)
Şimdi daha iyi anlıyorum seni sanırım o gece baban görmüyormuş keşke dağa taşa..
Duymamıştım yazdım farkındaysan çekim fiili geçmiş zamanın dil ve anlamın kaçtı? :D
Çok üst düzeyde bir espri lan bu. Ben şimdi buna yarın gülemeyecem diye kahrolurum. Hatta bunu wall reklam panolarında yayınlamak gerek halk faydalansın.
Sorduğun sorunun cevabı bu ilk ve tek askerde birinde duyduğum isimdir bu.. Yeğenine isim verme olayına gelince ana babası ve nineleri ve dedelerinden sana sıra geleceğini sanmıyorum.
Eymen peygamberlerimizin adından biri çok sevap ama taşımasıda bir hayli riskli :)
En İyi Erkek Görüşleri