Öncelikle günaydın ;
Soruyu sormama sebep olan görsel bu aslında. İçindeki çocuğun hala yaşadığını göstermiyor mu?
Teşekkürler

Benim içimde ki çocuk , en değer verdiğim insanlar "annem, babam, kardeşlerim" vefaat edince biter yani.
bunlar mutluluk kaynağım zaten , zor toparlarım kendimi, eğlenmek , çocukluk yapmak falan sanmıyorum...
Ama şöyle genelleme yapacak olursak , herkes ölecek önemli olan dikdurabilmek. Bu amcanında belki eşi, annesi, babası öldü. Ama o hala gülmeyi biliyor...
Bence içimizdeki çocuk asla ölmez çünkü ölmemesi için bir çok neden var. Hala nefes alıyor olmamız ve mutlu olmanın en büyük hakkımız olması gibi :)
Bu arada süper bir soru , gerçekten bu soruyla sabah karşılaşmam iyi oldu. Günaydın hepinize arkadaşlar.
Bence o amcanın gülmesini sağlayan içindeki çocuk değilde dışında ki çocuk olabilir. @MerveSahin70
:) İçi sevgi dolu bir soruya , soğuk cevap vermeyi kendime yakıştıramazdım.
İçimizdeki çocuk hiç ölesin.
Günün iyi, hayatın sevgi dolu olsun.
Saygılar :)
@NasıYanii :) İçindeki çocukluk hala yaşamasa , dışındaki çocuk nasıl gülsün.
Yorumunuz güzel ama onu sallayan çocuk onun gülmesine sebebtir belki :D @MerveSahin70
:) Sanırım demek istediğimi anlamadın , isterse dünyalar gelsin önüme. İçim kötüyse , ruhumu kaybetmişsem nasıl güleyim.
İçimdeki çocuk ölmüşse dışımdakilerin bana bir faydası nasıl olsun @NasıYanii
Yokk ben sizi gayet açık anladım ama siz karamsar baktığınız için benim anlatmak istediğimi anlamadınız :D bazen bütün olumsuzluklar üst üste gelsede küçük bir insan yavrusu sizin o zehir olan hayatınızı yeşertebilir demek istedim hani insan morali bozuk olduğunda çevresinden dayanak ararya o bakımdan :D @MerveSahin70
@NasıYanii olabilir mantıklı , anlamadıysam gerçekten kusurabakmayın :)
Evlat kavramını , sanırım çocugum olmadan anlayamıycam :D
İçimizdeki çocuk ölmez. Sadece günlük koşuşturmaların, yoğunlukların ve sorumlulukların yanında ayak altından çekip, kenara gizleriz onu.
Ben ölmeden içimdeki o çocuk sanırım ölmeyecek.
Eşek kadar adam oldun hala lunaparka mı gidiyorsun sözlerini her yaşımda duyacağım galiba..
Aslında olması gereken de budur. İçimizdeki çocuğu da yaşlandırırsak işte o zaman ölmüşüz demektir..
Hepimizin yaşayamadığı anlar o olur.
O içimize attığımız bunu yaşamaya fırsatım hiç olmadı dediğimiz anlar.
İşte o fırsatı yakalayana kadar içimizdeki çocuk asla ölmez.
taki son nefesi verinceye kadar.
Cevap
10Cevap
Bence göstermiyor. Sadece yanındaki çocuğu mutlu etmeye çalışıyo bence
ben ölünce hep ufacık tefecik kalacak. yine zillere bası kaçacağım. salıncakta sallanacağım. su döğüşü oynayacağım
ohooo bu uykusuz aklıma gelenler. ben çocuk olmayı seviyorum. sınır yok. özgürce tüm içindekileir söylersin yalansız. keşke hep o kadar saf ve masum kalabilseydik. ama büyüdükçe kirlendik. bir tek o kaldı içimizde tertemiz. kızlarda küçük buklleri ile masum bir kız. erkeklerde gözlerindeki masumuyet ile
Aslinda tam olarak olmedi ama pekte ortaya çıkmıyor
Öldürmem kimseninde içimdeki çocuksu halime zarar vermesine izin vermem
içimdeki cocuk ölürse mutsuz olurum o yüzden hiç ölmesin
Aslinsa hic öldürmemek lazım yoksa biaeyden zevk alamayız
Öldügümde ölucek icimdeki cocuk :)
Tesekkur ediyoruz icimdeki cocuktanda size sevgiler 😊😊
oyun oynamayı bıraktığım zaman içimdeki çocukta ölür.
Benim ki ölümsüzlüğünü ilan etti.
Ben ondan önce ölürüm, o derece..
Hiç ölmemesini diliyorum.
o bende ben ölürsem ölür
Ne zaman ben öldüm ozaman oda ölür...
hiç öldürmem torunlarımla boğuşucam daha :)
ben olunce :)
Çikolatasız kalınca :(
ben ölünce ölür
içimizdeki çocuk öldüğünde
Çoktan öldü.
Hiç ölmedi
Benimki yaşıyor
ben öldüğümde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar