Paranoyaklaştım yardım!

bi aydır cıktıgım biri var. yakışıklı da bi cocuk. benden önce kızlarla cok samimiymiş. yani bakar, konuşur, şakalaşırmış. arkadasca bile olsa bana sacma geliyor. şimdi yapmıyorum diyor ama inanmıyorum. her saniye acık arar oldum. mesela face şifresini aldım kontrol ediyorum falan. guven oluşturmuyor bende bi türlü. ona şifremi verdim ama bi kere bile bakmadı. guveniyor mu umursamıyor mu kendi bakarsa ben bakarım diye mi cekiniyor. erkek mantıgı ne bunda
Güncellemeler
+1 yıl
guvenmeme sebeplerimi acıklayım: ilk olarak tanıştıgımızda bunun faceinde netten bi sürü kız ekliydi. silecegim diye 2 hafta oyaladı beni. ben en sonunda patladım öyle sildi.

bana face şifremi verebilirm bak dedi. tamam dedim ama otomatik baglanıyorum unuttum aksam yenileyip veriyim dedi. aksam vermedi. unuttu numarası yaptı. ertesi gün yine patladım unuttum dedigi şifre vahiyle indi.

son olarak da benle ve kız erkek fark etmez baskalarıyla aynı anda yazısıyor aksamları. tuhaf geliyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
bir de biz cıkmadan önce iş yerime ziyaretime gel diye bana söz verdirmişti cıkarken ugramamı ister misin dedim yok iş yerindekileri sevmiyorum, yok biri laf eder kıskanırım falan dedi. hep şüpheli hareketler gel de paranoyak olma be kardeşim!
Paranoyaklaştım yardım!