Klasik bir soru biliyorum😅😅😅😅😅
Ölmekten korkan var mı cidden?
Klasik bir soru biliyorum😅😅😅😅😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ölmekten hiç korkmuyorum Ölmek istiyorum hem de çokK merak ediyorum ne zaman nasıl ölicem. keşke uyuduğumda uyanmasam Gözlerimi öbür Dünya'ya açsam
Ben de her gece o heyecanla yatıyorum. Kafa insanlarım olması hayatta ne iyi birşey
Ben dua ediyorum uyuduğumda uyanışım olmasın diye Gözlerimi bu Dünya'ya açmayayım
Aynen. Belki salağım belki ölümü aşığım
😀😀 öl geber ozaman bende senle beraber 😀😀😀😀
Olur 😅 Nasıl bir ölüm istersin?
Can Çekişerek acı Çekerek ya da Huzurlu bir kolda uyurken Ölmek sen nasıl bir ölüm istersin
Ben hep uçurumdan kendimi denize atmayı istedim. Yaptım da. Lanet olsun ki deniz derindi. Ölmeyi bile beceremeyen ama ölüme aşık bir adamım ben. Beraber daha dikkatli bir uçurum seçeriz ne dersin?
Ama huzurlu bir kolda ölmek? Aşkı hissederek ölmekte var.
Olabilir😀 hadi gel ozaman tut elimi Yanıma gel kapa Gözlerine üç deyince atlicaz elimi Bırakma ama yalnız kalmayayım denizin dibinde bulacaklarsada el ele bulsunlar Ölüme bari yalnız gitmeyeyim
Sanki içimden bir his uçurumdan atladığıma inanmıyorsun gibi geldi.
Ölürken bile aşkla ölmek. Hiçbirşey bunun kadar özel birşeyin yerine geçemez
Evet ( inanAnıyorum uçurumdan atladığına) yaşamak için mutlu olmak için bir sebep yok
Mutluluk bir terim sadece. Ve benim ihtiyacım yok o saçma şeye. Ben karanlıkta mutluyum. Tek istediğim şey sevgi. Sevgi değilde gerçek ama bak gerçek aşk. Bari ölürken o duyguyla öleyim. Para falan istemem dost istemem. Aile zaten 18 yıl yanımdaydı nefes aldırmadılar. Sadece kalbimin atması o kadar tek bu. Tabi birde karanlık olsa fena olmaz
İnsan karanlığın içine girince yanından ayırmıyor. Ya da karanlık bırakmıyor.
😭😭😭 Ölmek istiyorum sadece 😭😭😭 çok mu şey istiyorum
Yoo. Hayatta isteyebileceğin en basit ama en tapılası şeyi istiyorsun.
😭😭 Ayy Ağlıyorum şu an yaa 😭😭😭😭
Birşey söyleyeyim mi benim içimden de ağlamak gerekiyor. Ama ölene kadar pes etmemeye çalışıyorum
Geliyor
Etme sonunu Düşünen kahraman olamaz 😀😭😀😀
Ağlama demiyeceğim. Ağlamak rahatlatır. Yaşların akmaktan yorulana kadar ağla.
Kendi gözyaşımda boğularak ölicem
Madem beraber öleceğiz ölmeden önce pes ederim beraber uzun bir süre ağlarız sonra el ele atlarız olmaz mı
Olur 😀😀 hadi geL ozaman Yanıma otur önce biraz ağlayalım
Kullanıcı adın gibi. Hayat bir varmış bir yokmuştan ibaret. Kendi masalını yazdığın sürece ama..
Evet Senin düşündüğün gibi düşündüğüm için öyle yazdım
İyi ki uçurumdan atladığımda ölmemişim. 😊
Neden kİ
Şu soruyu soramazdım. Yani ölmek için ve ölmeden önce ağlamak için birisini bulamazdım.
Yanlış anlama ama olur mu?
😀😀
Nasıl bir YanLış anlaşıma
Yanlış Anlamam
Sana asılıyormuşum hissine kapılma diye dedim. Öyle biri değilim demeye çalıştım o kadar.☺
Asıldığını hisstseydim Senle konuşmazdım zaten Problem yok😀😀
Tanrıya şükür 😅
Senin de içinde birikmiş taşmış duygular acılar var mı? Ya da içinde bir yerde karanlık var mı?
Var😀
Peki onları kusmayı denedin mi hiç?
HayıR. Bağırmak Çığlık atmak istiyorum ama Komşular Toplanır diye Yapmıyorum 😀 bir kere okulda olmuştu ama bir Çığlık atıp ağlamıştım bEni Görenler delirdi sandı heralde onlarda ağladı. Derste hemde hoca da vardı her yarı dağıttım sıraları devirdim bağırdım çağırdım. Rehber ÖĞRETMEN çağırdılar geldi beni götürdü falan okul açılsada bidaha yapsam.😀😭
Yani kusmak derken kendinden bir süre uzaklaştırmayı becerebildin mi demek istedim.
Konuşmalarımız zamansız. Ben ilk gondereyim diyorum. Sen ilk atıyorsun. Kafam karışıyor senin de karışıyor galiba. 😀
Hayır
Ahah aynen sen hızlı mı yazıyorsun ben mi yavaş yazıyorum anlamadım ama seni Anlıyor gibiyim😀😀
Ben kusayım derken gözüm dönüyor. Ne var ne yok kırıyorum. Geçen gün televizyonu duvara fırlattım. Ama içim acıdı. Ben direk öfkeleniyorum. O öfke uzun süre sürüyor. Kontrol edemiyorum. Beni psikoloğa gönderdiler. Psikolojim bozuldu diye. Ben kadının psikolojisini bozdum. Sen kimsin beni anlayabilirsin 😅
Birde psikolog olacak
Ahah 😀
Rehber Öğretmenlerine ve psikologlara acaip Tav kapıyorum
Asıl benim psikolog olmam lazım. İnsan hayatını tek ben anlayabiliyorum
Iyy ben de sanki nasıl desem Böle samimi olmaya çalışıyorlar canımlı cicimli konuşuyorlar bakışları acır gibi. Anlatamıyorum ya o duyguyu o görüntüyü
İlk müşterim sen olursun artık. Yardım edeceğime seninle aynı hale bürünürüm. Hem bedava yaparım.
Ve konuşurken bir tane gömeceksin ohhh bir rahatlama gelecek
Ahah😀...
Psikologların en uygunu yalandan değilde içinden geldiği gibi davrananları has
Aynen yapmacık olmayacak
Ben küçüktüm. 7 mi 8 mi bilmiyorum. Ailem psikoloğa götürdüler beni. Niye bilmiyorum. Ergen evebeynler işte ne yaparsın.
Kadın bana aileni çiz dedi. 10 dakikaya verdim kağıdı. ' Aileni tavşan olarak mı görüyorsun?' dedi
Ben de ( sinir oluyorum ya. O yaşlarda bile var o tav olma durumu )
Dalga geçmek için dedim ki;
Yoo tavşan çizmek istedim. dedim.
Kadın benimle tartışmaya başladı. Sanki şu kafa 7 yaşındaki bedenimin içindeymiş gibi ayağı kalktım. Çıktım gittim
😀 neden böylesin peki neden Ölmek istiyorsun niye Bozuk psikolojin
Bugün ölümü hissettim sanki. Çok hoşuma gitti.
NasıL hissettin
Psikolojim bozuk değil ki herkes öyle sanıyor. Yaw ben kendimi biliyorum. Ölmeyi istemem de karışık bir durum.
Hımm Sen öyle diyorsan Öyledir
Bu gün kano yaparken sürat teknesi dalga yaparken arkamdaki çocuğu koruyayım derken düştüm kanodan. Düşerken kafamı vurdum yelekte yoktu sersemleştim. Dipe batmaya başladım. Nefes alamıyordum. Ve ilk defa huzurlu hissettim kendimi. Ama o çocuğu geri götürmeye söz vermiştim. O yüzden yukarı çıktım. Geri döndük.
Aa çOk geçmiş olsun 😔😔
Niye?
Ben halimden memnundum
Bian üzüldüm yaa💋😭
Teşekkür ederim
Boşuna üzme kendini bir an olsa bile. Çocuğun annesine söz vermem yaşattı beni
Ben de eig için teşekkür ederim de sen ne için Teşekkür ettin
Endişelendiğin için ya da bir an üzüldüğün için.☺
Windsurf ü hiç denedin hiç
Asıl sebebi bana katlandığın için
Teşekkür etmene Gerek Yok dUygumu dile getirdim , haYıR denemedim
Ben windsurf öğretmenliği yapıyorum da sorayım dedim. Yardımcı olurum belki.
Diye düşündüm ama...😅
Sana katlanmak neden karlanKıyayım ki yani sıkıcı değilsin mantıklı konuşuyorsun katlanacak durumda yok aslında sohbet Ediyoruz😀
Çok isterdim ama teşekkür ederim oluru yok😀
10 dakikaya gelirim bir sigara içeceğim.
Devam ederiz
Tmm😀
2 xper olsaydım da mesaj yerinden konuşsaydık
Durumumdan memnunum
Ama işte 😅
Ölüm de hayatın bir parçası kendi ölümümden korkmuyorum ama sevdiğim insanların ölümünden korkuyorum
Bak tek korkum o benimde. Ama hayatın parçasıda üzüyor.
Peki ya sence sonsuz bir hayat iyi olur muydu? Artık herseyi denemiş gormuş tatmış artık dünyada sadece fazlalık yapacaksın degil mi?(bence)
Sonsuz hayat saçma bence. Yani yaşadıklarımız tadında kalsın. Ölümü tatmakta lazım. Sonsuzluk olursa hayatımız arka sokaklara döner. 😅
Biraz kurtlar vadisini de eklemek lazim ya😂😂
Aynen. Tek sezon niye çekmediniz ki. Amacınız ne ?😅 Ama sonra yalvardığımızı fark ettiler bitti arka sokaklar. Kurtlar vadisi hala eziyet çektiriyor. İzliyor muyum evet. Seviyor muyum Hayır😅
Tanıdıklar izliyor ya ben izlemiyorum sesini duyduğumda beynim sulanıyor ya
İşte kafam dağılsın diye. İzlerkem kahkaha atıyorum. Komik geliyor artık😂
Tek korkum oteki dunya icin yeteri kadar hazirlik yapmamis olmam yoksa olumden korkmak mi guler gecerim
Öbür dünyayı boşver. Yaşadığın hayata bak tamam mı bro?
Cevap
8Cevap
ben korkuyorum yani ölüm esnası acı korkutuyor açıkçası beni
Ölüm esnasında acı var mı yok mu bilinmez. Yaşamak lazım. Yaşarsam mesaj atarım sana. Ama şu varki ölmeyi bile istiyeceğin zamanlarda olacak. O zaman o korku diye adlandırdığın duygu karmaşası ortadan kalkacak.
bak olabilir yani ama korkutucu yani biraz araştırınca gömülmek falan oku sende gerilirsin :/
Sen ölünce zaten gömülmeyi düşünmeyeceksin. Haksız mıyım? Gömülmek nedir ki ölüm dediğimiz barajdan sonraki soru gibi birşey
hayır öldükten sonra insan kendi gömülme anına falan gidiyormus ya cenazede kim ölmüş falan bilmiyormus
Birşey soracağım. Onlar nereden biliyormuş? Bunu hiç düşündün mü hiç?
ya bilmiyorum belki Kuranda vardır :)
Saçmalıyorlar
Kuranı bozdular şerefsizler. Kusura bakma
yok canım bende katılıyorum ben de inanmıyorum artık insanların laflarına gerçekten yani çok farklı yorumlar yapılıyor kimin işine ne gelirse sonuçta herkes kendi hesaplasıcak herkesin de zekası var o yüzden bende din konusunda artık kimseyi dinlemiyorum kendim neyi doğru buluyorsam ona inanıyorum :)
Ben de onların yüzünden dini bıraktım. Kimse bana birşey yaptıramaz ve ya aklımı çelemez din aracılığıyla. Şu an rahatım.
ben çok üzülüyorum geçekten bakalım hayırlısı yani artık ne olucak öyle bir hale geldikki artık :/
Onu bunu bırak. Atatürkü unuttular. Din yüzünden lanet olsun. Hepsi en kötü bir şekilde can çekişerek ölsünler. Şanslarını zorluyorlar haberleri yok
ya varya bende diyorum fikirlerimiz nasıl böyle uyuyor memleketimin insanı nasıl belli ediyor kendini :D
☺ İnsanlar atatürk ü ve beynini bir yerde unutmuş. Bir gün gideceğim. "Ulan siz gerizekalı mısınız? Bir kendinize gelin. " sonra temiz dayak.
Bayanlara da bir bayanı görevlendiririm. Hepsinin kafası yerine gelir o zaman.😊
ya valla bakalım ne olucak yani insanlar nekadar görmek istemiyorlarsa artık bazı şeyleri :/
İleride türkiye diye birşeyde kalmaz. Gerçi izin vermem. Onlar kim ki?
valla diyorum ya Allah sonumuzu hayretsin :)
Bu artık allaha kalmış birşey değil ki. Toplumumuzun ve olmayan akıllarına , nadir doğru düşünebilen kişilere.
günahlarımdan korkuyorum yoksa
Günahların silinecek bir gün merak etme. Günahlarından da korkma bro
Tecrübelerle sabit korkmuyorum
Tecrübeler? Ne gibi
Korkunun ecele faydası yok.
Aynen yine öleceksin sonuçta. Korkma ölümün o kadar zorlamaz seni.
Korkmuyorum.
#smile
Korkmamak gerek zaten
ölmek için dua ediyorum amg ne korkması
Aynı kafadayız diyorsun bro. Benim gerekçem yok. Ben ölüme tapan birisiyim de sen niye dua ediyorsun.
herşey birikti, artık dayanacak gücüm kalmadı
Benim içimde birikenleri görsen. Bir zamanlar ben de senin gibi düşünüyordum. Hala ölmek istiyorum o gerçek. Ama hayatta pes etmemeye çalışıyorum. Her gün yatmadan önce tanrıdan sabah uyanamamayı dilesemde..
odtü'de makina okuyorum büyük ihtimalle atılacağım. deli gibi sevdiğim eski kız arkadaşım nişanlandı. beni büyüten anneannem öldü. hayatım kaymış benim * bunların hepsi son 2 ayda oldu. dayanacak gücümde kalmadı
Sana birkaç şey anlatacağım. Sevdiğim kişi beni aldattı hem de en yakınımla. Annemin 3 haftalık ömrü var. Babam kilosu yüzünden bazen nefes alamıyor bayılıyor. Büyükannem 99 yaşında. Ve aciz hissediyorum bazen. Güneş var ama ben karanlığın içindeyim boşluktayım. Şimdi soruyorum. Ben daha söylemediğim şeyleri yaşarken senin ölmeyi istemen ve benim hala pes etmemeye çalışmam saçma değil mi?
Ölme vaktin gelene kadar sakın Pes etme !!! tamam mı?
Fazlasıyla korkuyorum
Niye?
Günahlarım dan Allahın karşısına çıkmaktan
Tanrı herkesi affeder birşekilde. Sen günahlarını boşver mutlu ol. Yaşa hayatını. O zaman korkarsın.
ben korkuyorum
Bence sen ölmek değil yaşamak istiyorsun. Ki bu duyguyada korku diyorsun. Haksız mıyım?
Sadece korktuğum şey yaptıklarımın hesabını veremem yani bir de sevdiklerimin üzülmesini istemem. Yoksa ha yaşamışım ha ölmüşüm benim için fark yok
Onu düşünme bak. Üzülmeleri normal olur. Ama yine buluşursunuz. Öbür dünyayı bilmem ama bu dünyada sevdiklerinle yapabileceğin herşeyi yap.
hayır
Ben de korkmuyorum. Ben ölüme tapıyorum. Ben hissediyorum 😉
ben korkarım
Ne gerek var ki.
korkmuyorum
İyi yapıyorsun.
Korkmuyorum.
Korkarsan da öleceksin korkmasanda. Korkmamaya devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar