• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Ben bir hayat kadınıyım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Ben bir hayat kadınıyım?
Erkek Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

193

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • GoethePamuk
    GoethePamuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bişey yapmana gerek yok! Kolay para kolay hayat basit şeyler. Türkiyede o kadar çok ki!. Yaşadığın memleketi değiştir, seni tanıyan insanlardan uzak dur, kimsein seni etkilemesine izin verme! Başın dik yolun düz olsun.

0
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.

şu an ki çevrenden kurtul ve tövbe et Ölmek çözüm olmaz Allah her insanı affeder inkarcı olmadıkça Çevreni değiştir düzgün bir işe gir okulunu oku gerisi gelir

1
    0 Yorumla
  • Romiyo_
    Romiyo_ Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı.

"ilemden uzakta ve okuyordum ailem uyusturucu kullandigimi ogrendiklerinde"
    Ailelere hatta amcama bile derim kızınızı başka memlekette okutmayın diye.
    Cünkü kızlar başka memlekete açılmaya sacılmaya gidiyor ailen senı okutmaya yolluyor sen gidip puştun biriyle sevgili oluyon haplanıyon falan.
    Bende üniversite okudum arkadaş sizin gibi kızların nasıl bu hale geldiğinide benden iyi bilemezler hep özentilikten b asık karakterlilkten cıkmak için Allah'a inancın olsaydı bunları zaten yapmazdın.

4
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birincisi sen benim ne yasadigim durumu ne de allaha olan inancimi sorgulayamazsin. Sen kicini yayarken ben neler cekiyordum. Davulun sesi karsidan hos gelir ama birgun dusersen sende anlarsin.

Yorumla
    • fastEffect
      fastEffect
      +1 yıl

Abi aklımdan geçenler yazmışsın 😄👏

Yorumla
    • SergeiArdzinba
      SergeiArdzinba
      +1 yıl

Senin Allah'a inancın var ve bunları yazıyorsun.. Hangi Allah senin inandığın merak ettim... ? Benim bildiğim Din'de ''Bir insanı utanılacak bir durumdan kurtarmak en büyük ibadettir'' der. Sen hangi dindensin?

Yorumla
    • DrCuddy
      DrCuddy
      +1 yıl

Bir turk aileye gore cok rahat bir ailede yetistim. Baska sehirde okumaya gittim ve uslandim. Yani uslandim derken ailemin acik giyinmeme, alkol icmeme, partilere gitmeme israrindan uzak kaldim ve rahatladim bende onlar da. Daha guclu oldum hatta ve artik karsi cikabiliyorum. Yani anlayacagin her disarda okuyan kiz oyle degil, karakterle alakali. Kimisi daha guclu olur, kimisi maalesef yuku tasiyamaz. Allah da arkadasimiza yardimcisi olsun bu arada.

Yorumla
    • SergeiArdzinba
      SergeiArdzinba
      +1 yıl

Bu arada ''soran'' kardeşim ciddiye alma, bunların tamamı kendisini Müslüman sanan, gerçekte ne olduğu belirsiz ucubeler. Bunlar Dinlerini bilmez. Müslümanlığı Oruç diye aç kalmaktan, Namaz diye eğilip kalkmaktan ibaret sanırlar. Kalplerini karanlık kaplamıştır. Yeri gelir Allah'ın verdiği cana kıyarlar, yeri gelir Muta Nikahı denen ucubeyle her günahı işlerler. Kaldı ki bu ucube'nin burada yazdıkları bile en büyük günahlardandır. Ama onu bile bilmez. Çünkü bunlar Din'i bilmez.

Yorumla
    • Topuklukramponn
      Topuklukramponn
      +1 yıl

ya bu genelleme neden? neden yani gerçekten neden ? Allah biliyor ben ailemi utandıracak hiçbir şey yapmadım ve uzakta üni okuyorum ama Allahın cezası ön yargılar yüzünden "bu kesin bir halty yemiştir" diye yaftalanıyoruz! Allah böyle düşünen insanları bildiği gibi yapsın ben başka bir şey demiyorum artık.. Namusumuzla okuyamaz olduk

Yorumla
    • Romiyo_
      Romiyo_
      +1 yıl

@SergeiArdzinba ulan kıza yaranacam die bir saatir yalakalik yapiyorsun git baska yerde ara biyle gözüne giremezsin

Yorumla
  • Dersimliiii
    Dersimliiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Baska bir şehir de yepyeni insanlarla gerekse baska bir insanla mutluluğumu düşünmem lazim demelisin , evlenip yuva kurman gerek geriye hic bakmadan hep ileriyi düşünmen gerek eski cevreyle yamindan uzaktan bag kurma derim

0
    0 Yorumla
  • kont1907
    kont1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

kendini çok üzme her şeyini değiştir başka iş mi yok olmadı kendine cafe tarzı bir yer açarsın biriktirdiğin parayla veya öyle bir yerde çalışırsın geçimini öyle sağlarsın. ama uyuşturucudan vazgeçmezsen nereye gidersen git sana bir fayda sağlamaz. bu hayat senin ve dünyaya bir daha gelmeyeceksin unutma! nasıl bir hayat yaşamak istiyosun iyi düşün ve çabala.

0
    0 Yorumla
  • sevimlibağyan
    sevimlibağyan Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Seni tanımayan insanlarla yeni bir hayat kur. Belki yeni bir semt belki yeni bir sehir belki yeni bir ülke. Kimse bu duruma isteyerek düşmez. Tövbe et ve yeni bir hayat kur

0
    0 Yorumla
  • SeconD_Spring
    SeconD_Spring Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Oncelikle bu isten direk kurtul. baska bir sehirde bir ise basla, dukkan acmak sakattir bende actim kapattim garantisi yok ve paran bosa gidebilir, o para senin guvencen olsun sen namuslu bir is bulup yeni bir hayata baslamakla ilk adimi at

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tanrım yardimcin olur umarim. Iyi birine benziyorsun arkadaşım. Bence birikmiş paran varsa gidip yabancı ülkeye yerleş herseyden kurtul. Yeni bir ortam yeni bir düzen kur. Gerekirse ailenle bile bu surecte gorusme. Emin ol hersey yerine oturur. Bir kaç yıl sonra tekrar dönersin. Ve burdada kendine yeni bir hayat kurarsin. Aklıma bundan başka birşey gelmiyor kardeşim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seni gerçekten sevebilecek biri ile evlen. Geçmişini yargılamayacak biri ile tabi sende artık ona layık olacağını belli et. ;) Sen istersen ve tamamen bu bataklıktan kurtulursan işte o zaman doğru insan seni bulur. Veya o bataklıktan çıkman için sana elini uzatana güven ve onu utandırma. Ayrıca yaşantıların zor olabilir güçsüz olduğun için büyük hatalar yapmış olabilirsin ama bu bir leke değildir. Geçmişini değiştiremezsin ama gelecek senin elinde.

0
    0 Yorumla
  • thestrain
    thestrain Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

sen bunun cvibni verebilcek olgunluk ve kapasitede biir olduguna ınaniyor musun burada !
    gormuyormusun gorunen soruları senın yasadıgın seyin tirloynda birini yasamamıs tvde gorse kanal degişitrcek tiplerin oldugu yer burası

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

takma kafana hangimizin istediği gibi bir hayatı var ki? :) hep olmak istemediğimiz şeyler oldu. bundan sonrasına bak ve her zaman anı yaşa hiç geçmişe takılma çünkü geçmişi düşünürsen geçmişe dönmüş olursun.
    daha hayatının başındasın, yeni biryerlere gitmelisin ve yeniden yaşamaya başlamalısın. çok değil birkaç tane iyi arkadaşında olursa herşey tamamdır :)
    şu an gidebiliyorsan kesinlikle yurtdışına gitmeni öneririm.
    burada insanlara pek değer verirmez.

0
    0 Yorumla
  • Yörükoğlu2015
    Yörükoğlu2015 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 37%
    +1 yıl

Aysel diye bir kitap var o kitapta emin ol kendini bulacaksın halit ertuğrulun kitabı bir kaç saatte okursun emin ol hayatın değişecek inş.

0
    0 Yorumla
  • tugbaci
    tugbaci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

eğer imkanın varsa herşeye sıfırdan başla tabi ki demesi kadar kolay değil ama denemelisin önemli olan istemek istedikten sonra başarabilirsin tövbe et ve yeniden başla Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • whiteone
    whiteone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun önce o ortamları terketmeye bak içten Allah'a yakarak tövbe et O affedicidir yeter ki iste gönülden.

0
    0 Yorumla
  • KimOlsun
    KimOlsun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Snn durumda olan bir arkım vardı. Ve kendisine yardım ettim. 2 ay kadar sürdü şimdi ise kapandı ve artik cinsellik deyince midesi bulanıyor. Sende böyle olmak kurtulmak istiyorsan ulaş bana ancak sabretmek zorundasın ve dediklerimi yapmalısın

0
    0 Yorumla
  • karameltutkuu
    karameltutkuu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Şehir degistirmek ile başlayabilirsin. Bu işleri tamamen bıraktıktan sonra namaza başlayabilirsin. Kendinden nefret etme herkes şansı hak eder kendine şans ver

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumlari okudunuz mu? Burdaki insanlar bile orospunun tobesi yaragi gorene kadar yazmislar. ben nasil iinsanlarla iliski kurucam saglikli?

Yorumla
    • karameltutkuu
      karameltutkuu
      +1 yıl

Kimseye anlatmicaksin Allahla aranda kalacak

Yorumla
  • Koruma1453
    Koruma1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Samimi bir tövbe, yeni bir iş, yeni bir mekan ve yeni bir düzen. Bunları yapabilirsen gerisi kendiliğinden ilmik gibi çözülür Allah'ın izniyle.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şimdi şu an ilişiği kes bu işlerle. Tövbe et ve bulunduğun şehri terk et. Yaşadıklarına dair her şeyi bırakarak baba evine dön. Huzuru ancak orada bulabilirsin. Allah affedendir sen pişman olup ona yönelirsen seni asla geri çevirmez. Ama dediğim gibi kesinlikle şu an vazgeç bu işten

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bulunduğun ortamı mümkünse şehri degiştir. Sifirdan başlayabilirsin koca bir ömür var önünde umutsuz olma.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Memleketime donmeyi dusunuyorum aslinda.

Yorumla
  • Gokteay
    Gokteay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 705 cevap paylaştı.

istedigin kadar sehri degistir, geçmisini degistiremeyeceksin, 60 yasinada gelsen gozùnùn onùnden bunlar geçicektir, profosyonel tedavinin basaili olmasini dilerim,

0
    0 Yorumla
  • Fatih121
    Fatih121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sanırsam büyük Şehirde okuyorsun bence Orayı bir an önce terk et biraz sakin ve küçük illeri tercih et ve yeni bir hayat kur kendine biraz geçmişini unut kimseyi hatırlama ve anneni sakın Bırakma Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • bymuhabbetci
    bymuhabbetci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

hiç bilmediğin bir şehre git önce bir yerde çalış daha çok birikim yapana kadar ve sonra sağlam bir yer aç ne olursa artık... ama en önemlisi yeni çevre farklı şehir.. balıkesir gibi mesela küçük ve ucuz yer

1
    0 Yorumla
  • fetishboy26
    fetishboy26 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

çok zor bir durum. başka bir şeirde bile geçmiş sizi bırakmayabilir. ama yeni ve büyük bir şeir gözden uzak olmanızda fayda sağlar sanırım

1
    0 Yorumla
  • pekinick
    pekinick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Samimi ve sana ciddi anlamda destek olacak kişilerle ilişki kur ailen olur akraban olur dost diyebileceğin kişiler olur yaşadıkların kolay şeyler değil Allah yardımcın olsun inşallah hayal ettiğin gibi bir düzenin olur

0
    0 Yorumla
  • str-_-king
    str-_-king Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Ne yalan sölim uzuldun adına lakin burdaki çogu arkadaşın beyan ettiqi gbi buldugun şehirden uzaga gt. Brikimin varsa butik tarzı sadece seni gecindırcek havada dukan aç yoksa bile bir kuaföre gidip ucu ucuna bile gecinsen gir çalış

0
    0 Yorumla
  • ölmüşümhaberimyok
    ölmüşümhaberimyok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

temiz bir sayfa, yeni hayat, yeni bir baslangic. baska nasil kurtulabilirsin ki senin gecmisini taniyanlar oldukca etrafina. bence bulundugun ortami terk et. hatta mumkunse baska sehire tasin. kimse senin gecmisini bilmesin

0
    0 Yorumla
  • Muhammedzeki
    Muhammedzeki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Allah’ın aşkına senin görüşlerine ihtiyacım var bana akıl ver çok önemli

0
    1 Yorumla
    • Muhammedzeki
      Muhammedzeki
      +1 yıl

Ne olur bana ulaş ne olur Allah aşkına

Yorumla
  • İmera
    İmera Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Tovbe edip gercekten pisman olup baska bir sehre gitmen gerekiyor. Gecmisi unutucaksin. Dillendirmiyceksin.

0
    0 Yorumla
  • Care_bendeE
    Care_bendeE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Şu anda nerede yaşıyorsunuz? Tavsiyelerde bulunup sana fikir vermem açısından soruyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ankarada.

Yorumla
  • gizlinumara526
    gizlinumara526 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Mesaj atar misin kardeşim elimden geldiği kadar yardimci olmaya çalışırm

0
    0 Yorumla
  • dedikoducu64
    dedikoducu64 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

onlarla ilgili bütün iletişimi kes sonucta insanlar değişebilir

0
    0 Yorumla
  • yoklayan
    yoklayan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

erkek arkadaşının nasıl gaz verdı merak ettım. ve neden tedavı olmayı düşünmedın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Param yoktu uyusturucu kullaniyordum psikolojim bozuldu israr eyti yaptim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Üzüldüm gerçekten. Kimse kimseyi yargılamadan önce düşünmesi gerekiyor ne yaşadığını. Peki sen çıkmak istemiyormusun o ortamdan,

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet cok istiyorum su an kuru ekmek bile yeseydim keske o ortama girmeseydim en cok kendime kiziyorum. en guzel yillarim gitti cunku

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üzme kendini. Hayırlı olanı buymus. O uyuşturucu boku öyle bişey ki başka dünya. Ayağını bir kez kaydırırlarsa zor bela topArliyosun. İnşallah kısa zamanda çıkarsin o ortamdan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maalesef oyle. umarim. rabbime dua ediyorum surekli

Yorumla
  • gazozkapagi
    gazozkapagi Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

değiştir, yaşam tarzını değiştir, coğrafi olarak yaşadığın yeri dğeiştir. Numaranı değiştir sosyal hesaplarını değiştir. Şuanda seni sen yapan ne varsa hepsinden feragat et.

0
    0 Yorumla
  • Pink__Floyd
    Pink__Floyd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayatın insanlara neler getireceğini kimse bilemez bu yüzden seni eleştirenleri umursamamalısın. Başka bir şehre gidip yepyeni bir hayat kurabilirsin emin ol

0
    0 Yorumla
  • instant
    instant Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 466 cevap paylaştı.

diyeceğim şu ki baltayı vurduğun yerden kesersin ağacı şu anda o akrarı verdiysen kes gitsin sen evet unutamazsın o anıları anları geceleri vs ama üstünü örtebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • mob1905
    mob1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bıraktın yani artık o işleri. O zaman dine ver kendini töbe et hacca git namaza başla başka bir şehre taşın seni tanımasınlar git düzgün bir işe gir hayatına devam et

0
    0 Yorumla
  • olymposbebegim
    olymposbebegim Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.

Şehirden git. Etrafımda bu olayı yaşayan bir anne var. Onun neler çektiğini ben gördüm şahit oldum. Bu yaşından sonra bile bir şeyler için çabalasan anne yüreğidir affeder.

0
    0 Yorumla
  • BilalA
    BilalA Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Öncelikle şehir değiştirmelisin. Bulunduğun bölgeden uzaklaşmazsan çevrende seni tanıyanlar sorun yaratabilir.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten memleketime donmeyi dusunuyorum gecmis aklima geldikce intihar etmek istiyorum sonra degmeyecegini anliyorum ama unutmak istiyorum

Yorumla
    • BilalA
      BilalA
      +1 yıl

Unutup unutamayacağın hakkında bişey diyemem ama geçmişi geçmişte bırakabilirsin en azından. Bikaç yıla kadar toparlanırsın. Düzgün bir hayatın olabilir.

Yorumla
  • acatayheper
    acatayheper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

her seyden kurtulmak istiyorsan benim yasadigim sehire gel burada allaha daha yakın olursun :(

0
    1 Yorumla
    • acatayheper
      acatayheper
      +1 yıl

hic kimsem yok ailemden baska banada arkadas olursun

Yorumla
  • aşklağzım
    aşklağzım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

allah yardımcın olsun inş. bırakırsın o mesleği ilk önce kafanda bitirmelisin herşeyi nasıl düşünürsen öyle olursun. allaha dua et tövbe et allaha yönelmekden başka çaren yok ancak iman insanı o durumdan kurtarır.

1
    0 Yorumla
  • Elifezgii
    Elifezgii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkek arkadaşını değiştirmekle işe başla. Açıktan öğrenim görebilir, istediğin mesleği olabilirsin. Ülke değiştirmeye hiç gerek yok bence.

1
    0 Yorumla
  • Luee16
    Luee16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bulunduğun cevreden uzaklaşmalı yeni bir sayfa açman için yeni bir yolculuk yapman, kararlı olman gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • blushing
    blushing Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 356 cevap paylaştı.

önemli olan dışlanmışlıktan kurtulabilmen yoksa psikolojin düzelmez asla.. bunun içinde aileni ikna etmen onların gönlünü kazanman şart..

0
    0 Yorumla
  • Sekeratsaati
    Sekeratsaati Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Tovbe et Allaha yonel yardimci olacaktir uzulme
    Hasbiallhu ve nimel vekil
    O ne guzel vekildir
    Yeterki sen samimi ol

0
    0 Yorumla
  • delpiero41
    delpiero41 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Seni o hayata iten kim varsa hayatından çıkartmakla başlamalısın ailenlebirşekilde yakınlık kurmaya çalış

0
    0 Yorumla
  • KaymakSeverim
    KaymakSeverim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Başka bir şehir ama modern bir yer ve şehrin bir ilçesi olmalı. Ve orada kolu komşu aracılığıyla evlenmelisin.

Not. Bulunduğun şehre yolu dusmeyecegine kanaat getirdiğini bir yere tasinmalisin

0
    0 Yorumla
  • majistika
    majistika Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yorumlarin Hepsi hikaye ne yapmak istiyorsan zaten onu yaparsın kimseye siginmana af dilemene yakarmana tavsiyelere gerek yok sen sen ol olmak istediğin ol

0
    0 Yorumla
  • Zaza233
    Zaza233 Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Ilk once tovbe et. Bunlundugun ili, ilceyi maheleyi terk et. Yeni numara al. Tanidigin butun herkesle kontagi kes o is le alakasi olan herkesle. Alkol kullanma. Uyusturucuyu birak gerekirse hastaneye yat. Oyle yani

0
    0 Yorumla
  • yalnızkadınn
    yalnızkadınn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

O iş eskide kaldı ama değil mi? Bunu zamanla anlayacaklardır.

0
    0 Yorumla
  • Düşünenkedi
    Düşünenkedi Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Sadece kendi hayatına odaklan ve duymamaya çalış. Ailenle sorunun kalmazsa gerisi mühim değil. Umarım bundan sonrasında herşey istediğin gibi olur☺️

0
    0 Yorumla
  • pentagramm35
    pentagramm35 Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Ortamından kurtul ve kesinlikle şehir degiştir
    Hangi ildesin mesela

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ankara .

Yorumla
  • ZeBrandon
    ZeBrandon Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Hiçbir fikrim yok nasıl kurtulabileceğin veya ne kadar kurtulabileceğin hakkında ama kurtulmaya çalışmanı öneririm en azından. Vazgeçme

0
    0 Yorumla
  • Glyfener
    Glyfener Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

yeni bir şehirde yeni bir hayata başla telefonunu vs değiştir seni tanımayan insanlarla yepyeni bir hayata başla

0
    0 Yorumla
  • patriot37
    patriot37 Takip Et
    Guru Yaş: 55
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

ılk once yasadıgın yerı bolgeyı degıstıreceksın butun arkadaslarınla ırtıbatı keseceksın yanı sıfırdan baslayacaksın sakın bır sehırde

0
    0 Yorumla
  • mervegillerden
    mervegillerden Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

valla dizi ve filmlerden gördüğümüz kadarıyla baya belalı oluyomuş bu bulaştığın sektördeki herifler eğer öyleyse işin zor gibi tatlım

0
    0 Yorumla
  • fazliusta
    fazliusta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

O... Tövbesi y... Gören'e kadardır derler onu görünce eskisi gibi olma herşey yoluna girer

0
    2 Yorumla
    • NarinAçelya
      NarinAçelya
      +1 yıl

Ne kadar da yazık yazdığın yorumu okudum da erkeksin ama adam olamamışsın. Senin erkekliğinde iki bacak arasındakini gorup istedigini alana kadar. Adamsan cırılcıplak bir kız dursa karsında dokunmazsın. Ve bu sekil konusmazsın. Yazık l*n yazık. Dusene tekme atmak yerine kaldırmayı dene. Gotune bir tekme de sen yersin. Ne oldum deme ne olacam de bence

Yorumla
    • fazliusta
      fazliusta
      +1 yıl

Ata sözü ben ne bir tekme attım sana nede aşlapıladım ben dikkat et dedim sadece kendine bunuda iyi bir uyarı olarak al kendine hayat kadınının ne olduğu milletin ne dediği belli spor keldşyse bu şekilde Söylemek söylemem bir daha. Beni Allah senin Dediğin gibi bir kızla aynı ortama sokmasın dua ediyorum. Nefsime hakim olamayacağımı biliyorum. Lakin herkes er ya da geç hatasını görür sen hatanı görmüşsün ama Tövbe ettikten sonra tövbenden kolay Dönme diye sert bir uyarı Yaptım kusura bakma

Yorumla
  • storm206
    storm206 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Empati kur diyosun erkek arkadasinin gaziyla nedemek her basi sikisan bunumu yapmali kurtulmak icin yasadigin yeri arkadaslarini hepsini degistir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maddi olarak cok zor durumdaydim. ama keske kuru sogan yeseydim de yapmasaydim diyorum.

Yorumla
    • storm206
      storm206
      +1 yıl

Her zorumda olan yaparsa haklimi oluyo neyse sen gerseyini degistir cevre arkadas sehir vs

Yorumla
  • esma512
    esma512 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Hayatında yeni bir sayfa actıysan seni eski halinle bilen insanlardan uzak durmanı tercih ederdim

0
    0 Yorumla
  • IKroo
    IKroo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 400 cevap paylaştı.

Baska bir ile git yerles is falan bul orda kendine takil merden taniyacaklar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Ben bir hayat kadınıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben artık tutumlu bir kadın mıyım? 9 cevap verildi
Hayatının kadını olamam hayatımın kadınıyım? 2 cevap verildi
Pahalı hayat kadını olmaya karar verdim? 25 cevap verildi
Kadın olmam yeterli mi? 37 cevap verildi
Şimdi basit bir kadın mı oldum? 10 cevap verildi
Ben terkedilicek kadın mıyım? 62 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Saçlarınızı böyle tutup fotoğrafa poz vermek hoş mu?
  • Kadınlar sevmeyi bilmiyormu?
  • Mutluluğun sırrı başkalarını da mutlu etmekten geçmez mi?
  • Canım çekti bi ton çikolata ve bi ton🥲😂 cips yedim. Acaba kaç kilo aldım😢 ve neden böyle oldu. Vitamin eksikliği olabilir mi?
  • İlişkide erkeğin duygularını açıkça göstermesi kadını uzaklaştırır mı?
  • Siteden kahve içmek istediğiniz biri var mı?
  • Sevdiğiniz biriyle her gün konuşmak ister misin?
  • İlişkide nasıl bir ruh sizi kendine çeker?
  • Durduk yere aklına gelen biri var mı?
  • İngiltere ve Fransa 3'üncülük maçında karşılaşıyor! Sizce kim kazanır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨