AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Herşeyi sil beyninden ve hiç bilmediğin hiç kimseyi tanımadığın bir yere git ve başla orada hayata
Her şeyi bir kenara bırakıp başka bir şehire gitmelisin..
Yeni bir sayfa aç kendine , her şeyi unutmaya çalışıp sıfırdan başla
Allah sabır versin normalde sover eleştirirdim ama ah be kizimdan baska bisey diyemicem
O erkek arkadaşının oncelikle agzina siçayim.
Şehir degistir numarani degis sosyal medyayla iliskini kes. Yapmada o işi yazıksın be yavrum.
yeni bir şehir. yeni insanlar. yeni bir sayfa. sana geçmişi hatırlatabilecek tek bir iz bile olmasın çevrende.
tovbe o oldugun sayfadakı ınsanları sıl daha da bulasma hata 1 kez yapılır ıkıncıye yaparsan o hata olmaz
Yaşadığın şehiri numaranı saçını giyimini onlarla senin ortak olduğun herşeyi bırakmalısın bildikleri herşeyi değiştirmelisin üzüldüm :-(
başka şehre yerleşmen gerekiyor ve o döneme ait neyin varsa silmen ve atman gerekiyor sıfırdan başlamalısın herşeye
Allah yardımcın olsun bunun için devletten yeni kimlik ıste devlet bu konuda destek olur sana
Hayir kimlik degil sadece o igrenc erkeklerden ve insanlardan hic gormeyecegim bir yere gitmek.
tamam işte küçük bir sahil kasabası mesela yeni biri ile tanıs evlen ama bunu için o kimlik sart
Ailenle arani düzelt, düzeltemezsen onlar aile olma şerefine nail olamamış demektir kendine başka bi' iş bul.
Şehrini de değiştir tabi..
Bak sıfırdan başla, kendin için daha güzel bir meslek bul :)
Mesela ne gibi bir is yapabilirim? yaklasik 40 bin lira birikimim var.
Kendine göre neyi gerçekten iyi yapıyorsan onu yap :) Garsonluğa başlayabilirsin veya kasiyer ne bileyim bu tarz şeyler olabilir zaten para birikiminde iyi kendine ev alırsın araba alırsın bir de Allah karşına adam gibi birini çıkarırsa tamamdır :) Allah gönlüne göre versin.
sen zaten töbeni etmişsen Rabbim senı affetmiştir bırak afftmesınler başkaları bak adı ustunde başkaları senı ve ailenın arasına giremez sen kendine güven yeterlidir
Arkadaşlara katılıyorum, farklı bir şehir farklı bir iş. Yalnız hafızandan geçmişi silmen mümkün değil, Önemli olan bir şekilde mutlu olabilmen ve geçmişi düşünmemen.
Anne nolursun artık yapma yazma ınsanlara bizi rezil etme nolursun ya!!!
şehir değiştir, numaranı değiştir ve yenı bir sayfa aç kendine.
Sen bikere o yeri terk edicen baska sehire yerles oyle tovbenide et hatta gerekirse kapan af dile
Her şeyi bırak. Yırt o bulunduğun sayfayı yeni bir sayfa aç kendie. Yeniden başla her şeye...
Kardeşim tövbe et ve bırak Rabbimin affı herşeyden üstündür. Bol bol ibadet. Ruhun rahatlar
Kapan tövbe et çevreden uzaklaş kesin tövbe etmelisin ama
Bırakmalısın hala devam ediyorsan o senin suçun ne denirse hakedirsin kusura bakmada orspuya bakkal denmiyo bizim burada :)
Insanlar degisebilir.
o zaman değişme vaktin gelmiş ! insanlar farkettiği zaman harekete geçmelidir dur şimdi rahat bir ara değişirimle olmaz !
Tövbe et Allah'ın emirlerini yerine getirmeye başla ancak böyle temizlersin kendini
tek gecelik olarak yapıp paranımı alıyosun yoksa toplum yapısına zararda veriyomusun
Kardeşim bak beni radikal islamcı biri olarak görme ama ; tövbe et şehir değiştir herşeyi sil unut. Tertemiz bir hayata başla
başkaların düşüncelri seni ilgilendirmemesi lazım önemli olan tertemiz sayfa açmak hatalardan ders almak :)
baska bir sehire taşın, tedavi görmeye çalış güzel düzenli bir iş yoluna girer herşey ama istemekn ve kararlı olmak önemli tabi
dürüst birini bulup seni bu halinle kabul edecek birini bul ya da geçmişini onula paylaş sır olsun aranızda
Herşeyi geçmişte bırakıp düzgün bir hayata başla paran da vardır. Şehir de değiştir. Hala yapıyosan da bir an önce bırak.
Uzak bir yerlere tasinmalisin. insanlarin kafasi asla degismez ve sadece seni üzerler. yeni bir hayat kur
kendine yeni bir temiz sayfa aç uyuşturcu birak tedavi ol düzgün iş bul allah töbe et
allahın izni ile kurtulacaksın
Bu kafayla gidin bakalım çoğunuzun yolu aynı sona çıkar (üzülmedim)...
bu gerçek bir kişi tarafından yazılmadı bence inandırıcı gelmiyor
Başka bir şehir , yeni bir başlangıç yeni bir hayatttt !
Kapanıp Allah'a dua etmek , hiç kimsenin Allah kadar merhameti olamaz
Her şeye yeniden başla tövbe et ve uzaklaş tüm çevrenden
Seni tanıyan herkesten uzaklaş ve istediğin hayatı kur
Zamanla olacak bir şey. Yeni bir ev, heni bir iş, yeni bir imaj. Hatta yeni bir isim lazım.
Her zaman söylemişimdir , kötü olan arkadaş çevresidir hayat değil.
Mersine taşın ucuz ve rahat bir şehir iş imkanına bol özelden yazar mısın
Pişman olacağın şeyler yapmasaydın sana herşey müstahak...
Senin sevgilin nası bir piçmiş ulan fazla seni mi yonlendirmiş bu batağa!!
tövbe et namaz kıl hala bizemi soruyorsun seni temizleyecek tek varlık o
Birazda olumlu yönden düşün bir katil olmaktan iyidir.
Geçmişin hayat kadını geleceğin prensesi mi olacak şimdi?
Allah yardim etsin dualarim seninle olucak insallah hersey gonlunce olur zor bir durum
ortamını değiş herseyini değiş... birikimin varsa kücük bir yere yerles orda yaşa
birazdaha devam et para biriktir fazla bütçen olsun başka şehire taşın
olduğun şehri, yaşam tarzını, yaşanmışlıklarını terk et. yeni bir meşguliyet bul
Bu soruyu böyle bir sitede paylsşmak mantıklı mı sence
tevbe etmelisin ben sana yardım etmek istiyorum istersen iyi insan olabilirsin allah kullarına kafidir allaha dön allahı an ğöreceksin iyi olaçaksın.
sosyal hesaplarini kapat ve sehri terk et bence mantikli bu zamanlada unutulursun
bu işi yapmaman için ayda ne kadar paraya ihtiyacın var?
Şehir değiştir yeni bir düzen yeni hayat temiz sayfa
Mesela ne gibi bir is kurabilirim 40 bin liram var
Elinden ne iş gelir ünide ne okuyordun mezun oldunmu
Başka şehir, yeni bir hayat. Başka kurtuluşu yok. Kendini yenilemen gerekiyor.
ne pislik adamlar var ya sahip çıkacağına kızı pazarlamış nefret ediyorum bu tiplerden
Bende Ankarada yaşıyorum istersen çözüm bulabiliriz
Hep it kopukla takildiginizdan geliyor bunlar basiniza
Nerde alkolist, hapci , uyusturucu kullanan erkek varsa onlarin tarafindasiniz
Kendi dusen aglamaz.
İşi bırakmadıysan burada çok müşterin olur ajshdaskdh
Bende ankaradayım. görüşüp konuşma şansımız var mı?
Başka bir şehir, olmadı başka ülke.
Evet haklisiniz.