Abime yakın hissedemiyorum?

Şimdi arkadaşlar abimle aramızda 4 yaş var ama hep büyük tasliyor bana görüşlerimi beğenmiyor her seyime yanlış diyor ve sırf FTR yazdım diye bu yıl salak deyip durdu şimdi bile tepemde kızım malsin sen diyor artık zoruma gidiyor koca kız oldum ya çocuk değiliz ki artık bide milletin yanında da söylüyor ya babam kaç defa kızdı ona tamam baba diyor yine aynı erkek arkadaşıma da laf söylüyor iki mal birbirinizi buldunuz diye mal diyemez ki erkek arkadaşım da FTR okuyor ve 2 sınıf oldu Ankara da okuyor hemde bende yazdım aynı yerde olalım diye ona bile laf söylüyor bıktım çocuk gibi ya kuzenim mert abi ile daha iyiyiz keşke o benim abim olsaydı diyorum bır gün sordum niye hep mal diyorsun diye benim gibi olmanı istiyorum o kadar yüksek puan aldın tip varken o çocuk için FTR yazdın dedi bana o yüzden malsin diyor abimin zekası ni asla küçümsemem herif tip 3. Sınıf ve bölüm birinciliğine oynuyor hep yüksek bir puanla girdi okula hep başıma kalkıyor bıktım onun yüzünden salakmiyim diye düşünüyorum koca adam çocuk gibi davranıyor ya haklı degilmiyim?
Abime yakın hissedemiyorum?