Üvey abim bana yakınlaşıyor?

Herkese merhaba. Annem babamdan ayrıldıktan sonra bir adamla tanıştı ve şu an evliler yaklaşık 5 sene oldu. Ben 19 yaşındayım üvey babamın oğlu 27 yaşında. Ben evde tekken dışarıdan gelmişti eve uğramıştı. Normalde ayrı yaşıyor. Babamı görmeye geldim diye uğradı. Ben de içeri davet ettim ama babasının annemle birlikte hastaneye gittiğini söyledim. O da beklerim diyip salona geçti bir şeyler ikram etmek için mutfağa gittim.(Normalde asla bana sarkıntılık etmemişti.) Daha sonra yanıma geldi ve "pantolonun yakışmış " dedi. Ben garipsedim saçma buldum ama gülümsedim teşekkür ettim. Daha sonra sohbet ederken kalçama dokundu yanlışlıkla olmuş gibi. Sonra şok oldum belimden tutup arkamdan sürtünmeye başladı boynumu öpmeye. O an gerçekten karşı neden koymadim bilmiyorum şok olmuştum. Kulağıma çok güzelsin diyip duruyodu. Ittim ve yaptiginin yanlis olduğunu söyledim korktum da. Allahtan o sırada annemler kapiya vurmuştu. burada bitmedi dedi ve ne yapacagimi sasirdim. Sizce annemle paylasmali miyim?

Üvey abim bana yakınlaşıyor?