Sevgilim de takmadı en yakın arkadaşım da zaten kutlayacak iki kişim var sadece kendimi çok yalnız hissediyorum
Cevabın nedir?
ah be canim daha ne dogum günlerin olacak. hic üzülme. hem o kadar da önemli degil.. sürü psikolojisi tamamen.. dogum gününün cokta bir önemi yok. gercekci olursak tamamen ticari bir mesele.. cünkü icinde rakam var. en güzeli zaten seni gercekten seven kisilerin düsünmüs olmasi. rahat ol bu senin sevilmedigin analmina gelmez.. kimi senin kadar ince düsünceye sahip degildir kiminin zamani kiminin parasi yoktur. ac bir gazoz al bir paket cikolata kendine kendine kutla. bide müzik ac:) sürüye katilma. hic gerek yok. hayatin o kadar cok yani varki daha bu milyonda biri.. seni mutlu edecek cok daha baska seyler olacak hayatinda. inan bana;)
283 Yorumla
Soran+1 yılGittim kendime tek kişilik pasta aldım dolaba koydum zaten ve sevgilimin aklına bile gelmedi o arkadaşımın da sinir oldum ben kaç ay öncesinden düşündüm ne hediye alsam diye ve ayrı şehirlerdeyiz ama yok
- +1 yıl
ama sunu da düsün zaten kimi zaman cogunlukla yalakalik olsun diye arayanlar da var. o yüzden fazla takma. ayni durum basina gelmis cok sevdigim bir insan var. o yine arkadasiyla canim cicim olmustu ben mesafe koyardim. kesinlikle! hem basta cok üzülmüstü. ama insanlar cikarcidir canim. buna alis. daha neler göreceksin. o zerafeti kendiliginden gösteremeyen birisi icin üzülmene degmez. 100 tane arkadasin olur ama gercek dost bazen 40 yilda bile bulamazsin. bulursan zaten bingo!. ama sen cok güzel yapmissin iste. tek kislik pasta bence cok romantik ve sirin:) benimde kendime hediye alip ziyafet cektigim sonra tek basima gezdigim olmustur. bence sogumustur o pasta simdi, cikarda yiyelim:) valla orda olsaydim yarisini yerdim. yarin git kendine özel birsey daha yap. hep isteyipte yapmadigin birsey mesela. kendine oldugun kadar kimse sana özel olamaz. kimseye de anlatmana gerek yok;) erkek arkadasina gelince. valla ne diyeyim. yanlis birsey söyleyip seni kizdirmak istemem ama cok ayip etmis
Soran+1 yılHala daha ayıp ediyor tutmuş tatilde ne yapıyorsun diyor diyor bana insan bir kutlar ya ayıp sen doğum günümde gitme dedin o kadar bana ama şimdi ise hiç ve gerçekten çok Haklısınız
Soran+1 yılEvet evde kal sen gitme ailenle dedi ama 3hafta tek başıma evde ne yapacağım ben? O da sadece hafta da bir kere anca müsait oluyor
- +1 yıl
biraz bencilce olmus. sonucta kacmiyorsun ki. ailen ile tatile cikacaktin. dogru olan " hayatim dogum gününü simdeden kutlarim umarim iyi zaman gecirisin olacakti. özveri zor tabi. cok insan hep almaya meyilli. oysa verdikce aldikalrin cogalir bunu bilmiyorlar. * su da var belki sana bir sürpriz yapacakt. ya imkanlari elvermedi ya da kendini maddi olarak yetersiz hisseti. ama yine de cok basit birsey ile kalbini fethedebilirdi. madem sen buna önem veriyorsun onun icn de en az seninki kadar önemli olmaliydi. simdi tatilini evde gecirecek olman da cabasi tabi. neden kendini bu kadar bagimli hissediyorsun ki. özlemekte iyidir bazen. keske gitseydin. bence kirildigini hissetir hata bir karsilik ver. yoksa karsi tarafta aliskanlik yapar. pastayida cikar dolaptan ye onu.:) üzülme ya yas dedigin sadec bir rakam. önemli olan herzaman seni kendine özel hissetirebilmek. bunu yapabiliyor mu? o zaman fazla takma
Soran+1 yılMaddi durumu iyi değil ve ben dedim ona da hediye istemiyorum diye bu durum belli olmadan önce şu an ailemle birlikteyim ve yine de bir mesaj atabilirdi bir kuru mutlu yıllar bile yazabilirdi ama yok işte en çok da bu koyuyor insana bende çok düşündüm ailemle gitsem mi diye ama sonra da dedim burada kalıp ne olacak ve ailem de Yanlarında istiyorlar en iyisi gitmek dedim şu an kıyafetime karışan yok o yönden rahatım ama yine de bir kuru bir mesaj bekledim ben her zaman o iyi olsun mutlu olsun diye çabaladım çünkü istediğim şey hediye bile değil zaten ama anlamıyor bunu
- +1 yıl
ha simdi anladim. tabi ki maddiyat önemli degil. önemli olan hatirlanmak. biraz gurur meselesi yapmis gibi geliyor. kendini bukadar üzmenin bir anlami yok. 3 gün sonra hersey zaten farkli bir boyut kazanacak. sen haklisin. sonucta ailen 3 hafta biryerlere gidiyor. bence dogru karar. hani calissan tek basina yasasan, ciddi bir beraberliginiz olsa, kalip kalmayacagin düsünülürdü. bence hayati biraz fazla ciddiye aliyorsun. daha cok gencsin. olmayan birsey icin kafa yorma yanlis olan birsey varsa düsün derim. herseyi biraz kendi haline birak. herkeisn senin düsündügün gibi olmasini bekleme. hata yaparsin. herkes ayni genel terbiyeyi veya egitimi de almiyor zaten. düsünmek insan kalmis. düsünememis. zaten cok ta genctir. tecrübesizlik diyelim. sen tatilin keyfini cikarmaya bak. hem öyle senin hakkinda kiyafetin hakkinda düsüncelrin hakkinda herkesi söz sahibi yapma. su anda kisiligini kazanacak yastasin. ne kadar cok alltan alirsan o kadar cok kullanilma ihtimalin artar.
Soran+1 yılZaten gidip Sıcakta pişemem de çok da takmıyorum dediklerini ama hala daha bekliyorum ve yok hatırlatmayı da yapmayacağım bir gün gelir aklına ki gurur meselesi yapıyorsa bence çok salakça 9aylık beraberliğimiz var ikimizin de en uzun ilişkileriyiz ve o daha çok az şey yaşamış ben ise çok
- +1 yıl
iyi o zman dogrudan söyle böyle böyle de.. bunu bekliyordum ve sen hal birsey söylemiyorsun de. konusmaya zorla icindekileri döksün o da rahatlasin, sen de. ona önem verdiginden dolayi senin bunu onun agzindan duymaya ihtiyacin oldugunu söyle. gruru yapip yapmadigi da ortaya cikar zaten. yasdikalrinizi hic bir zaman kiyaslama. kiyaslamak iyi değil olurda baska durumlarla kiyaslarsin diye söylüyorum. yanlis anlatmis olmayayim. o senden daha az tecrübeliyse bazi seyleri hosgör. ben öyle yapardim. insanlar sonucta yasayarak daha iyi ögreniyor. bence onu konustur. zorla biraz. aklindan gecenleri söylesin. yoksa kiskancliklar baslar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılRahatladı teşekkür ederim tekrardan :)
Soran+1 yılUnutmuştum vallaha teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBuraya da tatile girdim montla çıkıyorum :D Soğuk ama annemle paylaşırım sadece babam bile hatırlamaz çünkü
Soran+1 yılAtsa keşke para biriktiriyorum :D
Soran+1 yılValla yaşınız 43 yazıyor ve dedikleriniz de sonuna kadar Haklısınız
- +1 yıl
tesekkür ederim. yas birsey ifade etmiyor. seninle konusurken hic bir fark görmüyorum. cünkü hayatin yas ile alakasi yok. sadece bir rakamdan ibaret. yas isanlarin zaman dogrultusunda sedece nerede durduklarini anlamalarina yardimci olan uyduruk bir kavram. zaman zaten görecelidir. duygular ise tamamen baska bir boyut. insanin hangi yasta olduge degil kim ve ne düsündügü daha önemli bence. seni sen yapan ne düsündügün degil mi sonucta? ben de üzüntünden dolayi sana hak veriyorum. tecrübede yasayarak elde ediliyor. erken veya gec. cok yasayip hayati anlamayanlar da var sonucta, az yasayip dogruyu görenler de
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim vallaYok Sağolun :)
Soran+1 yılAilemle yemek yedik, içtik, dolaştık falan sevgilimin de sabah aklına geldi de kutladı :)
Soran+1 yılAttı :D Ben de kenera attım bulunsun :) Bu arada sizce ben küçük de olsa bir hediye almak istiyorum onun doğum Gününe ne alsam sizce?
- +1 yıl
bilmem ki nelerden hoslanir sence.. özel bir zevki falan var mi? veya bir ihtiyaci? günlük kullanmasini gerektircek birsey de olabilir. bir cüzdan mesela. veya arabasi varsa ona bir aksesuar. parfüm veya tras takimida olabilir ama parfüm pahali olur. tras takimi da vardir zaten. kalici olmasini istiyorsan. güzel bir gömlek al. erkekler gömlegi severler. hem özenle giyerler. hemde hesapli olur. ne dersin?
Soran+1 yılAslında mantıklı ama biraz sıradan gibi ve daha önce cüzdan aldım ki ben hep ihtiyacı olan normal zaman da kullanabileceği gerekli şeyleri aldım hep ve doğum gününde çok kararsızım :/
Soran+1 yılÖzel bir uğraşı yok ve arabayı satacak da :/
Soran+1 yılSiz evli misiniz peki?
Soran+1 yılValla üzüldüm çok iyi birisiniz aslında
Soran+1 yılOrası da doğru belki de kafanıza göre birini bulamadınız ki zaten budur en büyük etken de gerçekten uygun birisini bulmak çok zor :/ Hep mutlu olun
- +1 yıl
orasi öyle. cok insan taniyorum. cok seker kizlar da var arasinda. ama güven, cesaret, iyi niyet, anlayis, saygi, sevgi hepsinden birazcik olmali. bazen sartlaar insani farkli düsünmeye zorlayabiliyor. zamanlama ve ortam da dogru olmali. hayat hem uzun hem kis. bulundugun ani iyi degerlendirebilmekte lazim. sartlar surtlar gereksiz. kimin ne düsündügüde önemli degil. sevmek sevilmek svgi cok güzel birsey. hep olumlu ilimli olmak lazim. kacimiz bunlari becerebiliyoruz veya becermek istiyoruz ki. aslinda hepsi bos biliyormusun. tek özel ve güzel sey güven. o da sevgiyi beraberinde getiriyor. korkmamak lazim
Soran+1 yılÇok Haklısınız valla doğru Söze ne denir
- +1 yıl
bir de ben isim dolayisi ile sürekli yurtdisinda ordan oraya seyahat ettim. erkenden evlenmeye zaman da olmadi. sonralari da yanlis kararlar da verdim. bazi seyler tepe taklak oldu. ama hep kendime güvendim. hic bir zaman pisman olmadim. hep ayakta durdum. önemli olan ne oldugunu bilmek zaten.
Soran+1 yılÇok nadir içki içer. Kusura bakmayın giremedim de anca gördüm de rakıyı neden sordunuz? Bir de gercekten hayattan dolayı baya zorluk çekmişsiniz Allah mutlu etsin sizi
Soran+1 yılTeşekkürler :) Iyi geçti gibi şimdi büyüklere gidiyoruz anca tatilden ve siz mutluysanız aşk o kadar da önemli değil ve bende kutlarım Bayramı'nızı :)
Soran+1 yılHaklısınız :) Nerdesiniz ki?
Soran+1 yılOh ne güzel valla :)
Soran+1 yılSeverim ama rahat edebileceğimden eminsem yoksa çık kötü oluyor ya insan bir duş alacak bir ton sıkıntı ya şunu al bunu al şunu Yao ooo
- +1 yıl
yooo öyle tatil mi olur ya.. hic kimse karismiyacak.. öyle cenesi düsük biri olmayacak yaninda.. kimse sunu bunu yap demeyecek. sakin huzurlu ortam:) malesef benim seyahatlerimde mutlaka kafasini gözünü patlatmak istedigim birri oluyo.. yani cok uzun esnelerden beri rahat bir tatil yapamadim:) o yüzden kendime bir yazlik almaya karar verdim. agustosat gidip begnicem ve kimseye söylemicem:)
Soran+1 yılEn güzelini yaparsın valla :)
Soran+1 yılAhaha o kadar para yoktur orada ya :D
Soran+1 yılAilenizle oturun olmadı :)
- +1 yıl
annem yurtdisinda yasiyor. ben türkiye'de yasamak istiyorum. aile zaten daginik. kim kime dum duma:) bu arada ctsi. annemin dogum günüydü. bir ay evvel kendisi icin birsey hazirlamistim. ctsi ise baska bir ülkedeydim. aslinda o gün onu bayram dolayisi ile aradim fakat dogum gününü kutlamayi unuttum. sürprizim de bosa gitti sayilir. yani demek istedigim insan bazen istese de olmuyor.
Soran+1 yılÇok Haklısınız peki size sevgiliniz ne hediye alsa beğenirdiniz? Benim sevgilimin doğum günü de çok yakın ve kafam çok Bulanık. Siz de yanında olamadığım için diye diyip yaparsın sonrasında olmadı
- +1 yıl
birazda onun zevkien bagli. bana güzel bir domakalem almisti mesela. cok sevinmistim. birkeresinde parfüm alindi birkeresinde burcumu temsil eden bir tshirt-. önemli olan düsünmesiydi. beni birisi gezmeye götürse, cok sevinirdim. mesela özene bezene kendi elinle hazirladigin yiyeceklerle yapilan bir piknikte olabilir veya sinema konser tiyatro gibi birseyde hediye edebilirsin. bastan asagi güzel bir gün herseye bedel. bir seyler yiyip icip sonra sinemaya gidip sonra güzel ve romantik bir yürüyüs. ama kalici olsun istiyorsan güzel bir bileklik veya bir saat'de olabilir.
Soran+1 yılIlk kez doğum gününü kutlayacak ve özel olsun istiyorum ve Bileklik aldım zaten gittiğim bir yerden ki daha önceden de Bileklik almıştık zaten o bana ben ona falan saati de düşünüyorum zaten ki özel nasıl olabilir ilk kez olacağı için ki parfümü var
- +1 yıl
parfüm pek özel olmaz. bitecek zaten birgün. amam saate her bakisinda seni hatirlar.. bu özeldir. veya okulda kullanacagi bir kaliteli tükenmez veya dolmakalemde özeldir. kiyafet türü seyler eskir atarsin. o da özel olmaz. bileklik bir Nisan gibidir. güzel bence ama saat de güzel tabi. isportadan alma ama:) ucuza güzel casio saatler var. fossil veya swatch biraz pahali olur. her ne kadar ticari olsalarda güzel saatleri var. aslinda gencler cok seviyor. casio 80lerden beri var cok tutulmustu. simdi yine piyasada. o da ticarilesti. casio alabilirsin. ama onlarda dijital yani mekanik degil. tami ile zevk meselesi. ama sunu unutma ki hediyenin hesapli veya ucuz olani makbuldür. asla pahali hediye alma. karsindakini de zor duruma düsürmüs olursun. karsilik vermeyebilir. hem dogum günü hediyesini her sene aliyorsun o yüzden pahali hediyeyi her sene almak sacma. unutma hediyenin hesapli olani makbuldür;)
Soran+1 yılOrası öyle ama zaten maddi durumu da iyi değil o kadar ve hesaplı almak zorundayım zaten kendini kötü hissetmesini istemem
- +1 yıl
valla güzelim ne alirsan al sevinecektir. saatlere bir bak ucuza güzel birsey bulursan al. su an orada piyasada neler var ben pek bilmiyorum. bildigim casio nun ucuz olmasi ve cok tutulmasi. ama cok tutulan bir marka olmasi önemsiz.. önemli olan senin hosuna gitmesi. insan kendi hosuna gittigi baskasina yakistirdigi icin hediye verir. karsisindakinin hosuna gidecegi icin degil. bence bilekli cok sade ve cok hos bir secim aslinda. saat biraz agir kacabilir de
Soran+1 yılSaati yok ama bunu far ettim ve genelde kot ile gömlek takılıyor ben şık biraz daha ve ona göre nasıl seçeceğim bilmiyorum daha 3ay önceden internetten baktım ama kafam çok karıştı :/
- +1 yıl
saat alacaksan casio al hem dayankli hem hesaplilari da var. bak mesela buna benzer birsey. 120 tl civarinda. ordaadha ucuz olabilir.
www.aboutyou.de/.../analoguhren
veya sen ban gördüklerini gönder ben seceyim arasindan.. * dogruyu söylemek gerkirse 100- 150 tl cok bence. saat icin biraz erken olabilir. kafan karismasin. dedim ya heiyenin maddi degeri ve görünüsü önemli degildir.. veren hep öyle düsünür ama öyle degil hediye alan insan ne olursa olsun sevinir.
Soran+1 yılIlk gönderdipiniz ona daha çok uyuyor ve şimdi mobilden gidiyorum hafta sonu atarım ben size olmadı ve teşekkür ederim :)
Soran+1 yılValla çok teşekkür ederim size bana çok yardımcı oluyorsunuz
- +1 yıl
bak canim o saati buldum ama satista degil. yalniz sagdaki sütunda casio saatler var. orda bir tane var 59 tl ve cok güzel
www.efiyat.com/casio-mw-600-1b-ozellikleri
Soran+1 yılÇok teşekkür ettim :)
- +1 yıl
- +1 yıl
bu da güzel
www.efiyat.com/casio-mtp-1213a-2avdf-ozellikleri
ve bana siz demekten vazgec artik:D
Soran+1 yılYarın bakacağım yatayım artık teşekkür ettim iyi geceler :)
- +1 yıl
bu da casio'nun TR sayfasi..
www.casio-intl.com/.../ - +1 yıl
bir de buraya bak
www.saatcell.com/.../standart-modeller.aspx
simdilik bu kadar :D
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılHaydi bu da benden sana doğum günü hediyesi olsun, gitar ve akordiyonu ben çalıyorum. Çok güzel olsun ömrün..
www.reverbnation.com/.../23389186-garoon01 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim ;)
+1 yılDoğum günün kutlu olsun umutsuz kız.. sen doğum günü çocuğusun hayattan tat almaya bak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGözüm doluyor sürekli :/ Teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun prenses. Merak etme önemli olan seni sevmesi olsun her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama hala daha yok yani ve bugün için olanları vardı sözde
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
49Cevap
- Diğer konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu Yillar
Bu gun dunyayi istedigin bir renge boya
Rengârenk batan gunu al karşina
Bir renk de kendinden kat
Cocuklar gibi saf, temiz ve berrak
Kapat gozlerini bir hikâye yarat
Vazgecme hissedilir biraz da sicakligini kat
Kalbindeki elleri birakma sikica tut
Cunku varliktir sevgiye en guzel kanit
Yalnizligin saltanatini sur, sur ama
Birikmiş sevginden, herkese bir parca ver
Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana
Mutlu yillar, mutlu yillar sana …
Can YUCEL13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bu şiir yazılabilecek en güzel şiirdir, hele bu şiiri 18 yaşında birisi paylaşıyorsa daha da güzeldir. Sizleri gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor, yüreğine sağlık abicim...
- +1 yıl
:) Utandırmayın beni :)
Benim doğum günümü aile erkanı dahil ne sevgilim ne de arkadaşlarım hatırlamıştı geçen yıl seninkini hiç değilse annen ve ablan hatırlamış.
Ben gidip öleyim bir köşede o zaman.11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünme annem sağolsun hatırlatıyor yoksa kimse hatırlamaz
+1 yılBence üzlüme ve yanlız hissetme desemde bir işe yaramaz. İnsanlar neden yanında değil niye yanında kimse yok bir düşün taşın. Bu sürec canını acıtır ve seni üzer orası kesin. Bu sebepden dolayı sana tavsiyem bir an önce sorunu kökten çöz. Misal kendin olup doğum gününü yanlız geçirmek mi daha kötü yoksa olmadığın biri olup yanlız olmamak mı :) Unutma hiçbir olumlu şey bedavaya değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanımda olmama nedenleri ben çıkarttım hayatımdan çünkü hepsi bir şey yaptılar Şanslı değilim
- +1 yıl
Herkesi çıkardıysan yanlız kalmamana şaşmamalı. Peki başka neler yapabilirsin oturup düşündün mü? :)
Soran+1 yılÇıkartmayıp o tarz insanlarla olacağıma boşverdim gitti
Annen ve baban varsa eğer. Sen yalnız değilsin. Aksine her yönden kalabalıksın. Anne sevgisi , baba gölgesi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBabam bir kere bile seni seviyorum demedi ben dediğimde sessiz ol dedi ya telefon hatırlatması ile hatırlar ya da annem söylerse
O zaman 🎂🎁🎉🎊🎈🎂🎁🎉🎊 Nice mutlu güzel yaşlara
11 Yorumla
+1 yılAh bu Masumiyet ah.
Büyümek ne sancılı...
Boşver onları...
Iyi ki doğdun piremses...
Huzur hep seninle olsun...12 Yorumla
- +1 yıl
Konuşmak istersen buralardayım ben.
+1 yılYalnız değilsin 👆🏻 doğum günün kutlu olsn bu arada
01 Yorumla
- Diğer konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılGündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun. . .
01 Yorumla
Soran+1 yılSade içinden birisi tutuyor gibi herkes çok fena kesiyor ama bu mutluluk sağlamıyor bana
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ona şükret kimsesi olmayan ne yapsın
doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı iman dolu ömürler dilerim01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim
+1 yılNice yıllara :) benimde doğum günlerim her seferinde başkalarınınkinden farklı buruk geçiyor, boşver , Alah korusun annenle ablanda olmayabilirdi. Beterin beteri var. Üzülme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası da doğru Teşekür ederim aynı şekildeyiz
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNice mutlu yıllara ks ailesi bu talebe kayıtsız kalmaz ya biz buradayız
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten daha iyi gördüm teşekkür ederim hepinize :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek o hissi ben de bilirim dogum günüm Şubat ünide büte kalsam aileden uzak doğum günü kutlardim sadece 50lik vodka cerezim bir kac biram ve kocaman bir ev..
Soran+1 yılBende yarın gidip iskeleye içeceğim zaten :/
- +1 yıl
Aferin aferin ic bakalım
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılNice Sağlıklı Mutlu yıllara. .. :) ♥ ♡ ♥ ~ :)
Yaş kaç oldu ki? 😯12 Yorumla
Soran+1 yıl20 ve artık yaşlandım tribine girdim :/
- +1 yıl
Ohaaaa. . :( sen çok yaşlı olmuşsun teysem. .. :(
Tey Allam yareppim yaa ahahaha 😀 😃 😃
Şaşırma şaşkın :@ :D
Happy Birthday To You...
Yalnız olan tek sen değilsin kafana takma.02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gercekten teşekkür ederim
:) en güzel günler senin oLsun demekki en cok seven gene kendinsin bu demektir güzel bişey:D nice senelere
00 YorumlaKıyamam bee sana :-/ DOĞUM GÜNÜN KUTLU HER GÜNÜN BİR ÖNCEKİNDEN DAHA MUTLU GEÇSİN BİR ÖMÜR :) :) :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah, Teşekkür ederim :)
+1 yılBeni tanısan 3 kişi olur ve bir kurs ne bileyim sokaktaki insanlar komşu olarak her önüne gelen değil tanış bak kaç kişi oluyor :)
00 YorumlaOlsun canım sağlıklı nice yıllara olur zamnla dert etme yaşın kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 :/ Teşekkür ederim :)
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum gününüzü en içten dileklerimiz ile kutlar , sevdiklerinize ile birlikte nice mutlu yıllar dikeriz.
ÇEVTEST ÖLÇÜM LABORATUVARI02 Yorumla- +1 yıl
Dileriz olacak o :)
+1 yılAhhh benim doğum günümü kutlayan okul arkadaşlarım geldi aklıma benden habersiz pizza almışlar bide browni bir tanede mum slk sheyler yhaaa 😛
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapsalar yine iyi gittim tek kişilik pasta aldım dolaba koydum :/
- +1 yıl
Haberimiz yoktu haber verseydin kutlardık gizli kullanıcı doğum günün kutlu olsun nice senelere 😘😉😏
Doğum günün kutlu olsun bebeğim üzülme benim eski sevgilimde kutlamamıştı takma kafana şu salakları.
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere gizli boş ver biz varız 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sizde olmasanız :)
şimdi iyi anlamışındır umarım. annenden babandan başka kimseye değer vermiceni
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam bile kutlamadı annem söylemezse hatırlamaz bile umrunda değil
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaybettiğin bir yılın. Neyini kutluyorsunuz. Boşver dert etme :))
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :)
Nice musmutlu yıllara sevdikleriniz ile birlikte diyeyim.
02 Yorumla
Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Doğum günün Kutlu olsun :)
Yeni yaşın uğur getirsin 😊04 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılAllahım şimdi de kendine ev bakıyor ya deli olucam başka şehirde hem de bunun amacı ne ya? Valla sizden iyisi yok bunu daha iyi anladım
+1 yılDogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber ^^
01 Yorumla
+1 yılDogum gunun kutlu olsun. Nice mutlu senelere saglikli sevdiklerinle birlikte
04 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim. Bir arkadasin olrak her zaman yanindayim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılsalla ya benim de aynısı oldu :)) doğum günün kutlu olsn
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ama sevgilin unutmamalıydı eğer biliyorsa önceden...
Soran+1 yılBiliyor ki olanları da vardı aynı ilde olsak anlamıştım şu an çok ayrı kafadan ötüyor ben ailemle birlikte başka ildeyim ve uzak oraya da
- +1 yıl
Güya sevgilisi yoktu
- +1 yıl
@unbelievable123 sevgilim yok zaten
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere cok sev en güzel hediye bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama sevdiğim kadar sevilmiyorum galiba :/ Teşekkür ederim
Soran+1 yılGerçekten öyle asıl o koyuyor insana
kutlayanlar sana gercekten deger verenlerdir. Doğum günün kutlu olsun 🎂🎂 :)
05 Yorumla
Soran+1 yılGeekten öyle şu an sevgilimle konuşuyorum bir yandan konu çok ayrı yerde hiç takmıyor bile beni hatırlatmam bile
Soran+1 yılAynen öyle yattı şimdi arkadasım bile kutladı yok ondan bir mesaj
Soran+1 yılÖyle valla hediye al dedim sanki aynı şehirde bile değiliz alt tarafı kuru bir mesaj
+1 yılDoğum Günün Kutlu Olsun :) Nice Mutlu Senelere Mutlu Ol Kimseyi Takma :)
02 Yorumla
- +1 yıl
Önemli Değil Mutlu Ol Tamam :)
+1 yılDogum gununu reklam yaptnya negZl kutlu olsn dgm gnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKs halki olarak size gelioz tatlimmm iyili dogdun hazirlan hahaha patlicaz
00 Yorumla
+1 yılnıce senelere dogum gunun kutlu olsunnn canım
01 Yorumla
Nice yıllara desem? Biz sayılır mıyız :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSayılırsınız tabiki çok teşekkür ederim
+1 yılHeypi börtdey :) biz burdayız yalnız değilsin
12 Yorumla
- +1 yıl
Bir şey değil canım :)
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Annen ve ablan kutlamış ya daha ne istiyorsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası da öyle
Aynı durumdayız be :(
12 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
sevgilin nasıl takmadı?
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla beraber ve farklı illerdeyiz şu an saat 7den beridir ses yok
+1 yıldoğum günün kutlu olsun :D
03 Yorumla
- +1 yıl
ne demek :D umarım gönlünce bir yıl olur.
Soran+1 yılAmin
+1 yılBen de kutlamış olayım o zaman :)
01 Yorumla
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIyiki dogdun nice senelere
03 Yorumla- +1 yıl
Her mum hɑyɑtının ışığıdır, pɑstɑndɑ ki mumlɑr çoğɑldıkçɑ yɑşɑmın dɑhɑ çok ɑydınlɑnɑcɑktır. Yeni ışığın hɑyırlı, doğum günün kutlu olsun….
- +1 yıl
Rica ederim istersen bir tane daha yollarim sorun yok mutlu ol yeter
nice yıllara hanım efendi...
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beyefendi
Soran+1 yılÇok Sağol
Digum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere ;)
02 Yorumla
Dgko. Bak bende kutladım üzülme
01 Yorumla
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun !
01 Yorumla
+1 yılGel saril bana kiyamamm 😢😢
03 Yorumla
Soran+1 yılKocaman sarılalım
- +1 yıl
Kasliyim ama olurmu sorun?
Soran+1 yılOlmaz alt tarafı 20yaşında öldü dersiniz
+1 yılbugün benim de doğum günümdü:15 temmuz dimi...
03 Yorumla
Soran+1 yıl16sı benim, senin de kutlu olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim senin de kutlu olsun, mutlu yıllar dilerim :)
Diğer konusunda 729 cevap paylaştı. nice mutlu mutlu senelere :)
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun 😊
01 Yorumla
nice yıllara ufaklık :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl9yaş var aramızda ya o kadar ufaklık değilim yan yana gelsek karın sanarlar
Soran+1 yılGören zaten 25sanıyor boyum da uzun :)
Soran+1 yılAhaha peki öyle olsun
Soran+1 yılNerdesin
- Diğer konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum günün kutlu olsun
11 Yorumla
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biz varız ayıp ediyosun.. İyi ki doğdun kardeş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten daha iyi gördüm çok Sağolun
- Diğer konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yıldoğum günün kutlu olsun
01 Yorumla
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun.
01 Yorumla
- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılaynen bende yalnızım :(
doğum günün kutlu olsun04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dert ortağım
- +1 yıl
Peki yalnızlık kader mi?
Soran+1 yılBelki de bir Seçenek
- +1 yıl
ben secmedim ama
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. hadi doğum günün kutlu olsun
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun :)
01 Yorumla
Üzdün beni kader ortağım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam bile kutlamaz sen düşün halimi çık yalnızım
ayıpsın işlerden dolayı unuttum heppi bört dey :))
02 Yorumla
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri