Eski sevgilimin ablası benim doğum günümü kutlamıştı tabi o zamanlar daha sevgiliydik ve ablasının doğum günü yakın sizce kutlamalımıyım eğer kutlarsam ne yazmalıyım..
Şimdiden teşekkür ederim..
Şimdiden teşekkür ederim..
Bence kutlama. Zaten biten bi ilişkiden sonra o kişinin ailesiyle de iletişim kesilmesi gerekiyor. Çocuğun hayatına birinin girdiğini düşün ve o kızın yerine kendini koy. Çocuğa ve ablasına saygı bile duymak istemezsin gard alırsın. O yüzden yapma
Cevap
7Cevap
İsterseniz kutlayabilirsiniz
Aranız iyiyse arkadaşsanız kutla. Onun dışında eski sevgili eskidir. Kendisiyle ve yakınlarıyla iletişime geçmemek ne iyisidir.
İnstada hikayesini görürsen vs kutla yoksa hiç gerek yok gider kardeşine söyler boş ver
Ablasıyla herhangi bir şekilde sorunum yok birbirimizi hala daha hoş karşılıyoruz ama ister istemez bir tedirginlik oluyor
Hala konuşuyormusunuz ki
Dediğim gibi yap ya benimde eski sevgilim kutlamıştı doğum günümü teşekkür ettim sadece sende onun gibi bir şey yapabilirsin
bazen ablasıyla karşılaşıyoruz ve ayak üstü iki konuşuyoruz ama kardeşine der mi demez mi bilmiyorum
Mantıklı evet teşekkür ederim
Kutlarsan oda kardeşine söyler , durduk yere aksiyon yaratmış olursun. Adı üzerine eski bitmiş gitmiş the end.
Bende ilk başta aynen öyle düşünmüştüm ama sonrasında o benimkini kutladı diyerekten acaba kutlamalımıyım diye düşünmeye başladım
Kardeşi dmişdir hem kutla hem neyapıyor öğren diye
Hiç gerek yok kutlamana
Çok alakasız olur benc2
Bence hala eski degil
Gerek yok bence
mal misin cemile
Sanirim Evet😁
Kutlama
Ayıp olmaz mı peki
hayır hiç gerek yok.
Aranız iyiyse kutla
Aramız iyi tabi ama onunkini kutlamazsam ayıp olur mu diye düşünüyorum ki olur benimkini kutlamıştı
kutlamana gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?